2012.09.23. 01:11:28
Olvasva a kommenteket a különböző topikokban,látom sok az elégedetlenkedő...Jogos,ennél sokkal többre képes a csapat...
De én pont ezt vártam a meccstől...
Tipikus elnyűtt Barca volt ez a mai...Ha megfigyeljük a válogatott és a Bl fordulók után mindíg így játszik a csapat...Látszik hogy fáradtabbak mint az ellenfél,sok az értetlen hiba,kevés az ötlet...Egyszerűen nehéz felvenni az ellenféllel a lépést,ha ő sokkal pihentebb...Pláne,hogy a spanyol ligában a Barca és a Real ellen minden kiscsapat felszívja magát...Tehát frissebbek a kis csapatok,fejben pláne,és 110%on is égnek,míg azért akármennyire profik,meg komolyan kell venni minden ellenfelet,a büdös életbe nem fogják magukat úgy felspanolni a sztárklubbok pl egy Granada ellen ahogy kellene...Fejben ott van hogy jajjj ez csak a Granada...Ezért nehezek az ilyen meccsek,és ezért látjuk mindíg ezt a szenvedést ilyenkor...De ez nem csak mi problémának,minden sztárklubbnál megvan ugyan ez...
Nem véletlen mondják,hogy az ilyen meccseken dől el a bajnokság...ÉS ez tény...
ÉS nyertünk...Tetszik ez a szezon...Sokaknak nem,tudom...
De nekem tetszik,mert:
-De megvan bennünk idén ami tavaly hiányzott,az akarás...És megyünk előre az utolsó percig,és idén sikerül is nyerni! Hogy robbantak a fiúk a vezető gólnál...Végre újra igazán akarunk...
-Tavaly ebben volt jobb a madrid...rosszul játszva is tudtak nyerni...Mi nem...Az egész szezonban kb volt 10jó meccsük,a többit kiszenvedték ocsmány focival...De nyertek...
-Sok kulcsjátékos sérült,de ettől még ugyan úgy nyerünk,ha jól megnézzük tavaly ez nem ment...
Okés a védelem nem az igazi...De mit várjunk,a 2 fix centerünk sérült...Amúgy meg a mai meccsen kb 1szer mondom hogy hibáztak a 100%os ziccernél,a többi benne van,nem nevezném hibának...És még1, ha lekontráznak minket,az nem feltétlen a védők hibája...Sőt...Középpályán sok labdát veszítünk mostanság,többet mint szoktunk,itt a baj,és ezért van hátul is baj...Most ha 3 a 2 be futnak a védelemre,sokat nem tudnak tenni...Pláne ha nem futnak vissza a többiek...De javulunk e téren...Ma pl Pedronak respect...
Egy dolgot kéne végre elsajátítani a fiúknak,a faltot...Néha kell,és többször kéne...Szal okés mi vagyunk a Barcelona,és nekünk ez nem kell,de azért néha igenis oda kéne rúgni kontráknál a meginduló játékosnak...Nem követni,meg nézni,azt ha van keresztbe mozgó ember,rögtön ott a baj...Ez is a játék része,láthatjuk,mert minket rendre szétrúgnak...Pl egy REAL ellen,oda kéne [auto_cenzúra] többször a bokára Crnek,meg Di Marianak hagy hisztizzenek,akkor lehet kevesebb gólt kapnánk...A taktikai falt a játék része...Sajnos hangsúlyozom...De ettől még élni kell vele,az eredményességért...
De okés ez a szezon sztem,elől jók vagyunk,középpálya elmegy,hátul meg össze kapjuk majd magunkat,azért még nagyon az elején vagyunk,a top formának sosem most hozzuk...De a fontos,hogy akarunk,és megvan bennünk ami kell a sikerekhez: a győztes mentalitás! A tehetség meg a képességek meg nem kérdés...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!