Nem is mondtam, hogy nem jobb Khediránál, és azt sem, hogy nem lenne jó vétel a realnak. Csak a túlzott istenítést érzem még alaptalannak, ami körülötte folyik. A kettő nem zárja ki egymást. Az viszont kétségtelen, hogy ha nem lesznek gondok a fejében, akkor az egyik legjobb vkp válhat belőle rövid időn belül, sőt. Nálatok egyértelműen telitalálat lenne, nem szeretném, hogy odamenjen, de idővel úgyis valamelyik gigaklubban fog kikötni.daffy írta:akkor itt térjünk vissza az eredeti felvetésre. khediránál mennyivel jobb?nincs miről beszélni azt hiszem
Barca Igazolások
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
akkor itt térjünk vissza az eredeti felvetésre. khediránál mennyivel jobb?Stalkyard írta: Remek játékos, benne van a fejlődés lehetősége, de jelenleg még nem látom akkora hűdenagy klasszisnak, mint sokan.

Az, hogy hasznosabb, megint csak relatív. A Barca számára nyilvánvalóan hasznosabb Busi, ő ebbe a játékrendszerbe passzol, ezt senki sem tudná jobban csinálni jelenleg nála, viszont a Juve és Vidal esetében is ugyanez fennáll. Én kedvelem a Chileit, de nem tartom én se akkora eresztésnek, mint sokan, sokszor hajlamos eltűnni, vannak kifejezetten gyenge meccsei, és úgy összességében elég hullámzónak látom a teljesítményét. Ráadásul elég heves vérmérsékletű, könnyen elborul az agya.Taibi írta: Összességében szerintem Busquets hasznosabb játékos, mint Vidal,
El tudom képzelni, mekkora hentes válna belőle ha Madrid fehérebb felébe költözne.
És mielőtt valaki benyögné, igen, viszonylag rendszeresen követem a Juve meccseit, így szerintem van rálátásom a dolgokra. Remek játékos, benne van a fejlődés lehetősége, de jelenleg még nem látom akkora hűdenagy klasszisnak, mint sokan.
Az éjjel soha nem érhet véget!
- visca el barca
- Presidente del Barça
ezért remélem h még sokáig jo5é lesz az edzőTaibi írta: Összességében szerintem Busquets hasznosabb játékos, mint Vidal, ennek ellenére a Realnak jó vétel volna, mert Khediránál biztos jobb megoldás.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ab1daL
- Director del Fútbol
Csak Vidalban is benne van néha a piros lap veszélye. Amúgy megítélésem szerint remek labdarúgó.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
pontosításképp le is írtam utána,hogy teljesen más a feladata. szerintem beleillene a realba,mert a kp-n jó helye lenne egy khedirát kiszorító vagy alonsot helyettesítő játékosnak. vidal úgy gondolom eleget tudna tenni ennek. mondjuk modricot sem ártana játszatni,de ez már egy másik topikTaibi írta: Azért az ilyen értékelések csalókák. Vidal a Juventusnál betöltött szerepénél fogva sokkal inkább offenzívebben játszik, mint a Barcánál Busquets, ebből adódóan sokkal többször ér oda a kapu elé a chilei (és lő kapura, szerez gólokat), mint a spanyol. Busi jóformán az ellenfél 16-osának a vonalát át sem lépi, sőt ha a közelében jár a labdával, akkor is csak a passz lehetőségét keresi. Az értékeléseknél meg sokat a nyom a latba Vidal 5 bajnoki meg 3 BL gólja.
Összességében szerintem Busquets hasznosabb játékos, mint Vidal, ennek ellenére a Realnak jó vétel volna, mert Khediránál biztos jobb megoldás.
Azért az ilyen értékelések csalókák. Vidal a Juventusnál betöltött szerepénél fogva sokkal inkább offenzívebben játszik, mint a Barcánál Busquets, ebből adódóan sokkal többször ér oda a kapu elé a chilei (és lő kapura, szerez gólokat), mint a spanyol. Busi jóformán az ellenfél 16-osának a vonalát át sem lépi, sőt ha a közelében jár a labdával, akkor is csak a passz lehetőségét keresi. Az értékeléseknél meg sokat a nyom a latba Vidal 5 bajnoki meg 3 BL gólja.daffy írta:fogj kezet kash kollégával,videót?! nézz meccseket,a liga egyik legjobbja. a meccsenkénti értékelése magasan busquets fölött van. ha ilyen típusú játékost keresnétek,nem sok jobbat találnátokStickyFingaz írta:Ti mit gondoltok erről a Vidal gyerekről?
Madridistán már a neve említésére benedvesednek...Szerintem semmi extra néztem róla pár videót de nem győzött meg.
Összességében szerintem Busquets hasznosabb játékos, mint Vidal, ennek ellenére a Realnak jó vétel volna, mert Khediránál biztos jobb megoldás.

úgy érzem,hogy szerettél volna ellent mondani az állításomnak,de vagy nem sikerült vagy nem értettem meg. vidal tökéletes ott,ahol van. jobb helyen nem is lehetne. a stílusa illik a juvéba,ezt a meccsek és a számok is alátámasztják. a barca nem más szint,hanem más stílus. ide nem kell vidal,mert teljesen más a "vkp" szerepe. azért írtam összehasonlításnak busi-t,mert mégis csak helyben van és vele azért képben van az itteni közeg. vidal nem rosszabb,hanem másLG írta:Csak azért a Barca nagyon más szint, mint Juventus. Bár a Juventus most talán a legtúlértékeltebb csapat, ahogy Vidalt is egy nagyon túlértékelt játékosnak tartom.daffy írta:fogj kezet kash kollégával,videót?! nézz meccseket,a liga egyik legjobbja. a meccsenkénti értékelése magasan busquets fölött van. ha ilyen típusú játékost keresnétek,nem sok jobbat találnátok
Csak azért a Barca nagyon más szint, mint Juventus. Bár a Juventus most talán a legtúlértékeltebb csapat, ahogy Vidalt is egy nagyon túlértékelt játékosnak tartom.daffy írta:fogj kezet kash kollégával,videót?! nézz meccseket,a liga egyik legjobbja. a meccsenkénti értékelése magasan busquets fölött van. ha ilyen típusú játékost keresnétek,nem sok jobbat találnátokStickyFingaz írta:Ti mit gondoltok erről a Vidal gyerekről?
Madridistán már a neve említésére benedvesednek...Szerintem semmi extra néztem róla pár videót de nem győzött meg.
fogj kezet kash kollégával,videót?! nézz meccseket,a liga egyik legjobbja. a meccsenkénti értékelése magasan busquets fölött van. ha ilyen típusú játékost keresnétek,nem sok jobbat találnátokStickyFingaz írta:Ti mit gondoltok erről a Vidal gyerekről?
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nem is kezdek el okoskodni, csak megkérdezem, h te tényleg elhiszed, h az Fc Barcelonának nincsennek jó megfigyelői és hírforrásai?sura írta:Ha lennének jó megfigyelőink és hírforrásaink, akkor lehetne nagy fogásokhoz jutni nem divatos nevű játékosok között - olcsón.

Ha lennének jó megfigyelőink és hírforrásaink, akkor lehetne nagy fogásokhoz jutni nem divatos nevű játékosok között - olcsón.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Jó játékos csak nálunk a padra sem férne fel...StickyFingaz írta:Ti mit gondoltok erről a Vidal gyerekről?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- westerngom
- Entrenador del Barça
- ez mekkora igazság, sajnos.visca el barca írta:klasszikus középcsatár. minek? megint kitennénk szélre aztán ő is elfelejtene gyorsan mindent a fociról mint villa
-
- Capitá del Barça
Ti mit gondoltok erről a Vidal gyerekről?
-
- Az Év fórumozója 2013
Röviden:

- Minek?
- Hol játszana?
- Miért pont ő?
- 15 millióért?!
- visca el barca
- Presidente del Barça
klasszikus középcsatár. minek? megint kitennénk szélre aztán ő is elfelejtene gyorsan mindent a fociról mint villa
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
NS-en olvasom, hogy Villa aktuális Torinóban(sőt Alexis-ről is szó van), meg Pep Milánóban.
Mind2 érdekes lenne..
Hozzátenném, Tegnap meg Llorentét vette meg a juve az ns szerint.
CSak sokat van emlegetve mostanában.
Mind2 érdekes lenne..
Hozzátenném, Tegnap meg Llorentét vette meg a juve az ns szerint.
CSak sokat van emlegetve mostanában.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Én úgy gondolom, hogy jelenleg nem prioritás egy csatár megszerzése. Csatárposzton viszonylag jól állunk. Védő kell nekünk, ezen kell gondolkodniBritishKnight írta:A tegnapi meccs után felvetődött bennem egy olyan ötlet,hogy mi lenne ha Llorrentét leigazolnánk?

més que un club
- BritishKnight
- Capitá del Barça
A tegnapi meccs után felvetődött bennem egy olyan ötlet,hogy mi lenne ha Llorrentét leigazolnánk?
Befürödnénk vele is mint Ibrával?
Vagy beválna?
Szerintem,hogyha tipikus 9es ként játszatnánk (Messi jobboson) akkor beválna.Ezzel csak az a baj,hogy mit szólna ehhez Messi?!
Nem is lenne drága mivel télen el kellene mennie,hogy nyáron ne ingyen igazolható legyen.
Szerintetek Llorrente leigazolása mennyiben változtatná meg a Barcát?
Kellene-e nekünk?
Befürödnénk vele is mint Ibrával?
Vagy beválna?
Szerintem,hogyha tipikus 9es ként játszatnánk (Messi jobboson) akkor beválna.Ezzel csak az a baj,hogy mit szólna ehhez Messi?!
Nem is lenne drága mivel télen el kellene mennie,hogy nyáron ne ingyen igazolható legyen.
Szerintetek Llorrente leigazolása mennyiben változtatná meg a Barcát?
Kellene-e nekünk?
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
- Alexis9Sánchez
- Jugador del Barça
http://barcanoticias.blog.hu/2012/10/12 ... rcelonanak
Szerintetek jó lett volna?Én örültem volna neki.Jó bár lenne akinek jobban....
de én örültem volna neki is!
Szerintetek jó lett volna?Én örültem volna neki.Jó bár lenne akinek jobban....

Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Nekem nem tűnik kifejezetten annak a fajtának. Szerintem amúgy jó gyerek és nagyon vidám. Nem az a Mario féle arcoskodó. Neymarban van alázat. A kinézete érdekes, de nem ez alapján kell megítélni. Én nem olvasgatom róla hogy ilyen-olyan balhéi lennének. A pályán már inkább tűnik egoistának, de szerintem leültetik egy kétszer a spanyol védők, és hamar megtanulja hogy passzolni is lehet a fociban. Én nem viszolygok attól hogy ide kerül. Csak az ára aggaszt, és az hogy ki távozik ha idejön. Szerintem a Villa, Alexis duó kerülhet veszélybe.daffy írta:én speciel az éjszakai életre,bulizásra,stb gondoltam
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Neymar a képességei és a tehetsége alapján a jövő nagy sztárja lehet. Ráadásul eddig jól alakul a pályafutása, vízválasztó lesz neki egy európai szerződés. Egyszerűen ösztönös zseni a gyerek.
Azonban úgy gondolom, h a jelenlegi játékrendszerünkben teljesen felesleges érte eurómilliókat kiadni, nekünk sem, neki sem érné meg. Mert egyszerűen nem tudjuk kihasználni a képességeit. Jó példa erre Ibra, Alexis, Fabregas.
Mi egy sablonos, betanult eredményfocit játszunk, nehogy azt higgyük, h Alexis meg Fabregas 1 év alatt elfelejtett focizni, cselezni, kreatívnak lenni, egyszerűen ennyit enged a taktika, nem beszélve arról, h Alexist elpazaroljuk a jobb szélen, Fabre konkurenciájaként meg van 3 olyan képességű játékos a középpályán, mint ő.
Azonban úgy gondolom, h a jelenlegi játékrendszerünkben teljesen felesleges érte eurómilliókat kiadni, nekünk sem, neki sem érné meg. Mert egyszerűen nem tudjuk kihasználni a képességeit. Jó példa erre Ibra, Alexis, Fabregas.
Mi egy sablonos, betanult eredményfocit játszunk, nehogy azt higgyük, h Alexis meg Fabregas 1 év alatt elfelejtett focizni, cselezni, kreatívnak lenni, egyszerűen ennyit enged a taktika, nem beszélve arról, h Alexist elpazaroljuk a jobb szélen, Fabre konkurenciájaként meg van 3 olyan képességű játékos a középpályán, mint ő.
Én isdaffy írta:én speciel az éjszakai életre,bulizásra,stb gondoltamMezner2 írta: Igen,én is így látom,de azzal nem értek egyet,hogy könnyen elszállhat magától