Bob_Marley írta:Szoktam tenni? Mert nem figyeltem meg

Mondjuk igazad van, mert pl ha megkérdezed mondjuk hol találkozzunk akkor azt mondom A Ferenciek terén, pedig helyesen szerintem Ferenciek terénél lenne.Vagy láttam az utcán a Sanyit

És tényleg nem annyira szép
Grétsy professzor úr segítene (De szerettem az Álljunk meg egy szóra műsort), s akkor olyanokba nem is mentünk bele, mint a viccben is van, hogy Hol az alma Józsi bácsi?Mögöttem, Fiam.

Érdeekes módon hsz-ekben nem nagyon találkozok ezzel az a-zással. De például múlt héten voltam fent Pesten, hivatalos ügyben, és ott mind a három fickó állandóan azt mondta, hogy a Misi, a Robi, a Sándor

Tulajdonneveknél szerintem sem probléma a határozott névelő, mert azért elég bántó lenne a fülnek azt hallani hogy a bajnokság élén McLaren áll, vagy hogy 3-1re vezet Barcelona, mint ahogy az is, hogy délelőtt sajtótájékoztatót tartott LMP

Viszont az, hogy Wimbledon bajnoka a Roger Federer, vagy az idei Rally világbajnok a Sebastien Loeb

Persze ez nektet nem bántja a fületeket, mert így szoktátok meg, viszont baromi helytelenül
Miihii, a nem a napon barnultak errefelé a pulya helyett a purgyét használják
Gerard3Piqué
Nekem van egy csomó salgótajáni ismerősöm, és ők mondták nekem ezt. Addig nem is hallottam róla

Sőt, egri és gyöngyösiek is használták már.