Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel nagyon egyet tudok érteni, de szinte minden piacon/termékkel így van.Kalap1988 írta:haAz igényről már sokat vitatkoztunk itt és szerintem azt nem ismeritek fel, veszitek észre, hogy a média nem csak igény kiszolgáló, hanem formáló eszköz is.
Semmi gond, csak ha lúd, hát legyen kövérBob_Marley írta:Lehet hogy rossz az emlékezetem, én úgy emlékszem nem foglaltam nagyon állást az üggyel kapcsolatban hogy mi jó mi nem, azt írtam hogy azért van gyilkosság stb, mert 1 kereskedelmi TV-ben az fog menni ami az embereket érdekli.Ezért írtam hogy velem nagyon nem vitázhattál, mert nem írtam hogy jó vagy rossz, csak kicsit tágabban gondoltam rá, hogy gyilkosság nem jó, legyenek öröm hírek.
Rally viszont megmaradtAzt akkor val. félreértettem, ne haragudj.
Neked meg rossz az emlékezetedBob_Marley írta:Pontosításért kedvéért
TE anno elírtad, hogy ültél vacsoránál és mik mentek a Híradóban, gyilkosság, rablás stb, de miért nem rally hír ment?
Amire én írtam, hogy rally hírnek is meg van a helye a sporthíradóban.Illetve azt írtad, hogy "öröm hírek" legyenek.Egy kereskedelmi TV célja a profit termelés, amit teljesen helyén is van, mi érdekli az embereket a megdöbbentő hír.Én úgy emlékszem nem foglaltam állást, csak kanty meg én is pontosítottunk és ok-okozati dolgokat írtunk.Illetve valami volt a rallyval, amiben lehet vitapartner voltam, de az Olimpián is felületesen olvastad anno a hszm-et.
Focit azért védtem akkor is, mert rohadtul nem úgy működik kiveszem a pénzt beteszem máshova stb, illetve fociban sok a szponzori pénz, amiről lehet vitázni miért oda megy, s most kapcsolok vissza a rallyra, hogy rendben tízezrek kimennek egy rallyversenyre stb, egy NB1-re meg összes pályán talán annyian, de TV közvetítés, legnépszerűbb játék stb.S eladhatóság szempontból is nem lehet összemérni a kettőt mondjuk hogy rally meg foci.
Én értem a csalódottságodat, s jogos is valahol, én így vagyok pl az NBA közvetítéssel, adnak pár meccset de van amikor megy a meccs és elkapcsolnak, mert Harmadik félidő vanRohadt nehéz megemészteni, de sajnos bele kell törődni, s a kosár világszerte top5 nézettségű játék de a foci közvetítéssel nem lehet versenyezni.S akkor gondolj bele egy rallyba, stb.
Kicsit elkanyarodtam, de szerettem volna tisztáznimert Mihu felületesen olvasol néha, s az nem jó
ha csak mp3ba kell letölteni a zenét:messideco írta:Tudtok ajanlani vmi youtuberol letolto programot, vagy siteot, ahonnan lehet zenet beszerezni?
Pontosításért kedvéértMihu írta:Volt ez korábban vitatéma, még én indítottam el, hogy miért nem kapnak nagyobb nyílvánosságot a sportsikerek, feltalálók, mérnökök, stb. Asszem Bob volt az egyik vitapartner. Tessék:
http://www.origo.hu/teve/20121020-hirad ... z-rtl.html
Nem csak nekem nem tetszik a dolog, úgy látom
Valószínűleg onnan jön a csírás elnevezés, hogy ha a krumplit hagyod egy kicsit akk az elkezd csírázni, azok a kis indák azok a csírák.Tim írta:Lecsekkoltam,létezik a csírás galuska. De még mindig nem értem mitől csírás..Mihu írta: Egyébként a hitetlenkedőket nem értemAz internet korát éljük
Írjátok be a csírás galuskát és a lábtót is google-ba, és akkor rá fogtok jönni, hogy nem kitaláltam, és nem csak szívatlak titeket itt nem létező kajanevekkel
![]()
PampuskaEl fanático írta:Nah, te a salgótarjániakra ne hallgassál, ha Nógrád megyéről van szó, azok nem palócok. Ott, ha kimész az utcára, akkor az első 10 emberből aki szembe jön, 9 tutira "hiperpigmentált". Ők meg - mint tudjuk - külön nyelvet beszélnek. Akárhogy is: a tarjániak nem tudnak semmit a palóc szokásokról.Mihu írta: Gerard3Piqué
Nekem van egy csomó salgótajáni ismerősöm, és ők mondták nekem ezt. Addig nem is hallottam rólaSőt, egri és gyöngyösiek is használták már.
Az volt jó, amikor a Szabolcs megyei ismerőseimnek kellett elmagyaráznom, hogy mi az a herőkeTényleg activity volt
Később megbántam, mert betámadtak a szabolcsi tejfölös lecsóval meg azzal a gyöngybabból főzött fehér színű híg bablevessel, hogy majd akkor ők nemcsak dumálnak, meg is főzik...
Amúgy a tótok esznek sztapacskát - mi Nógrádban haluskát eszünk, meg krumplibabát és pampuskát is meg gömbölykét is. Jah, és szuszogót is szoktunk, másnéven szuszko-t
Nah, te a salgótarjániakra ne hallgassál, ha Nógrád megyéről van szó, azok nem palócok. Ott, ha kimész az utcára, akkor az első 10 emberből aki szembe jön, 9 tutira "hiperpigmentált". Ők meg - mint tudjuk - külön nyelvet beszélnek. Akárhogy is: a tarjániak nem tudnak semmit a palóc szokásokról.Mihu írta: Gerard3Piqué
Nekem van egy csomó salgótajáni ismerősöm, és ők mondták nekem ezt. Addig nem is hallottam rólaSőt, egri és gyöngyösiek is használták már.
Köszi !FtcSikiHun írta:ha még aktuális, talán ez segít:Gerard3Piqué írta:Szép estét !
Felvetődött bennem a kérdés, hogy hogy lehet valakiből pl.: kézilabdaedző ?
Milyen iskolát kell elvégezni, az edzői licenszet mi úton lehet megszerezni stb.
Jó szurkolást!
Visca el Barca , Visca Catalunya !!
http://www.sportedzokepzes.hu/okjs-kepzesek/kezilabda
Menő vagyok, mi?Bob_Marley írta:Jól van miihii te halandóismered a kukoricasalátát
![]()
Írhatnál te is olyan kis listát mint mihu hogy felétek hogy mondják xy szónak.
Jó, mondjuk ezen nem csodálkozom, tudjuk jól, h te nem vagy emberBob_Marley írta:Mondjuk halkan megjegyzem, én sem hallottam még soha életemben olyanról hogy kukoricasaláta![]()
kukoricasaláta mifelénk mosonmagyaróváron is divatBob_Marley írta:Mondjuk halkan megjegyzem, én sem hallottam még soha életemben olyanról hogy kukoricasalátaMondjuk nem is vagyok nagy zöldséges, köretnek jó öreg krumpli (a.k.a pityóka) oszt csókolom
Lecsekkoltam,létezik a csírás galuska. De még mindig nem értem mitől csírás..Mihu írta: Egyébként a hitetlenkedőket nem értemAz internet korát éljük
Írjátok be a csírás galuskát és a lábtót is google-ba, és akkor rá fogtok jönni, hogy nem kitaláltam, és nem csak szívatlak titeket itt nem létező kajanevekkel
És azóta van már a Jones-ban kukorisali? Mert akkor azt nekünk köszönheti a jónépL.Messi 10 írta:Kicsi a Világ... Én mérői vagyok, de tudom mi az a kukoricasalátamiihii írta:És ha már ilyen ételes téma.
Amit az életben nem gondoltam volna, de néhány éve sikerült egy pincérnőt megfogni azzal, h kukoricasalátát kértünk köretként. A csajszi azt sem tudta miről beszélünk, erre elmagyaráztuk ezt a roppant bonyolult ételt és továbbra is Özil tekintettel mondta, h tőle ilyet még soha nem kértek, ezért nem tudjaKaposmérőn volt ez a Dr Jones-ban.
Sőt, mérői ismerős felesége a Jonesba volt szintén pár éve pincér
Kicsi a Világ... Én mérői vagyok, de tudom mi az a kukoricasalátamiihii írta:És ha már ilyen ételes téma.
Amit az életben nem gondoltam volna, de néhány éve sikerült egy pincérnőt megfogni azzal, h kukoricasalátát kértünk köretként. A csajszi azt sem tudta miről beszélünk, erre elmagyaráztuk ezt a roppant bonyolult ételt és továbbra is Özil tekintettel mondta, h tőle ilyet még soha nem kértek, ezért nem tudjaKaposmérőn volt ez a Dr Jones-ban.
ha még aktuális, talán ez segít:Gerard3Piqué írta:Szép estét !
Felvetődött bennem a kérdés, hogy hogy lehet valakiből pl.: kézilabdaedző ?
Milyen iskolát kell elvégezni, az edzői licenszet mi úton lehet megszerezni stb.
Jó szurkolást!
Visca el Barca , Visca Catalunya !!