Bob_Marley írta:Pontosításért kedvéért

TE anno elírtad, hogy ültél vacsoránál és mik mentek a Híradóban, gyilkosság, rablás stb, de miért nem rally hír ment?
Amire én írtam, hogy rally hírnek is meg van a helye a sporthíradóban.Illetve azt írtad, hogy "öröm hírek" legyenek.Egy kereskedelmi TV célja a profit termelés, amit teljesen helyén is van, mi érdekli az embereket a megdöbbentő hír.Én úgy emlékszem nem foglaltam állást, csak kanty meg én is pontosítottunk és ok-okozati dolgokat írtunk.Illetve valami volt a rallyval, amiben lehet vitapartner voltam, de az Olimpián is felületesen olvastad anno a hszm-et.

Focit azért védtem akkor is, mert rohadtul nem úgy működik kiveszem a pénzt beteszem máshova stb, illetve fociban sok a szponzori pénz, amiről lehet vitázni miért oda megy, s most kapcsolok vissza a rallyra, hogy rendben tízezrek kimennek egy rallyversenyre stb, egy NB1-re meg összes pályán talán annyian, de TV közvetítés, legnépszerűbb játék stb.S eladhatóság szempontból is nem lehet összemérni a kettőt mondjuk hogy rally meg foci.
Én értem a csalódottságodat, s jogos is valahol, én így vagyok pl az NBA közvetítéssel, adnak pár meccset de van amikor megy a meccs és elkapcsolnak, mert Harmadik félidő van

Rohadt nehéz megemészteni, de sajnos bele kell törődni, s a kosár világszerte top5 nézettségű játék de a foci közvetítéssel nem lehet versenyezni.S akkor gondolj bele egy rallyba, stb.
Kicsit elkanyarodtam, de szerettem volna tisztázni

mert Mihu felületesen olvasol néha, s az nem jó

Neked meg rossz az emlékezeted

Akkor is ezt kifogásoltam, mármint a túl sok balesetet, meg gyilkosságot, és utána kanyarodtunk el abba az irányba, hogy a focit nyomják, miközben lehetne mást is. A kiinduló téma az volt, hogy nem tetszett, hogy ennyi gyilkosságot, balesetet mutatnak.
Az a baj hogy nektek akkor is csak az jött le hogy én a rally-t akarom promótálni. Ezt már akkor is megpróbáltam elmagyarázni, hogy rosszul látjátok, de úgylátom nem sikerült. Mint ahogy írtam is annak idején, említhetném bármelyik másik sikersportágunkat, vagy bármilyen más kimagasló eredményt amit hazánk fia vagy lánya ért el, de azért említettem a túraautót (mert túraautót említettem leginkább, Turán Friciék 1-2 dobogója már csak utána jött) mert ott voltam a helyszínen, és ebben jobban benne vagyok, mint mondjuk a vívásban.
Úgyhogy elmondom mégegyszer: nem akarom én se a túraautót, se a rallyt előtérbe hozni, csak példaként hoztam fel, mégpedig azért ezeket, mert ezeket ismerem, ezekkel vagyok képben. Nyílván ha a vívásban, vagy bírkózásban lennék otthon, akkor azokat említettem volna, mert azokra tudtam volna példákat hozni.
De ott van például egy egri srác, aki a Nyíregyházi Főiskolán tanul, és már másodjára lett tésztahíd építő világbajnok...de ezt egyébként akkor is elmondtam...óriási mérnöki munka van mögötte, tudom, mert én is mérnök szakra járok, és nekünk is van házi tésztahíd építő versenyünk, és látom, hogy a csoporttársaim mennyit melóznak vele. Rengeteg munkaórába kerül mire egy ilyen híd elkészül. Például erről se esett egy szó se, de arról, hogy amerikában egy barnamedve leszökött a hegyekből egy városkába, immár hagyományosan, már neve is van a macinak, és felborítgatta a kukákat, arről egy 2 perces bejátszást csináltak.