Laci, én sem szemrehányást akartam, csak rosszul fejeztem ki magam, vagy elmaradt, esetleg odakerült egy smiely, megesik.
Amúgy most néztem az értékelésekhez, és szomorúan látom, h a Midnight in Parissal is vannak elmaradások, pedig a hatodik film volt (a végeredményeket szeretném beírni a blogba)
szerk:
Gengszterek fogadója
Felemás érzéseim vannak a filmel kapcsolatban. Lehetett volna zseniális is, de nem lett. Megtalálták az összhangot a humoros és a drámai részek között, ugyanakkor jó bűnügyi történet is. Nem tartom rossz filmnek, de hiányzott valami plusz, ami a jó film jelzőjéhez szükséges.
A filmből megtudtam egy remek gyógymódot golyó okozta sebre, illetve, hogy nem is olyan fontos Barcelona. Jah, a HYMYM egyik részében van arról szó, hogy, egy férfinek két álma van: legyen egy zenekarja és/vagy egy kocsmája. Hát kérem
Ez most:
7/10
És számomra is végetért ez a fölöttébb vegyes (ez a helyes kifejezés, VEB

) kör.
-6.73 átlaggal rendelkeznek az értékeléseim, átlagosnak tekinthető.
-Ajánlott filmem az általam várt hullámzó teljesítményt (Újpest

) hozta, 6.27-en zárhat, van rosszabb ennél. Úgy érzem, hogy elértem amit akartam az ajánlással, és aki élvezte, az nagyon. Aki nem
-Kiemelkedtek nálam a köv. filmek: Gattaca, Napola, Észvesztő, Videodrome, Ip Man, East of Eden, A forrás, tehát a filmek nagy része tetszett, de ugyanakkor volt pár, amelyek fizikai fájdalmat okoztak.
-A legjobb film nálam Dani forrása, 9-es pontot kapott, respect.
-A legjobb ajánlás ugyanakkor megosztva Visca el Barca és carlos636 filmjeit illeti, hiszen kevésbé ismert, de jó filmekről van szó. Pacsi nektek is.
-Mindent összevetve örültem a tagságomnak, hiszen láttam ízlésemnek tetsző ismeretlen gyöngyszemeket is, erről van szó
-Amúgy kör végén érdemes lenne átnizni a pontokat, hogy mire ad az ember nyolcast és mire hatost, és mekkora különbséget érez a két film között stb, majd előterjesztem a következő körre ezt. Amúgy a madridistán is alkalmazzák a technikát
-Felmerült az Oscar-szavazás esélye is nálam, szóval azt is előterjesztem majd a következő körre.
-Amilyen kocka vagyok, készítettem egy diagrammot az osztályzataim alapján:
Ennyi, hosszú voltam jelen esetben. További jó filmezést! Tal. a köv. körben