A rendőrség ma a korrupció melegágya. az összes drog adás-vételről tudnak,és az engedélyükkel megy a dolog. persze mert fizetnek nekik elég jó pénzeket a tétlenségért.
És akkor csesztetik az embert azért,hogy bekösse a biztonsági övét (mi köze ahhoz másnak,hogy én bekössem a saját életemet védő övemet), gyorshajtásért,meg közterületen nem lehet cigizni (én nem is cigizek amúgy se,de ez baromság),nem lehet egy sört se meginni...
és ilyenekkel majomkodnak.
hogy miért? mert ezt be tudják hajtani ott gyorsban,ott tudnak kiskirálykodni.
Botrány ami ebben az országban van,és közbiztonság néven fut.
Engem is egyszer a kis vidéki városkámban betalált 3 okoska,hogy pénzt értékeket oda,röhögtem rajtuk kettőt,továbbsétáltam,utánam jöttek,aztán visszakézből levertem a gyereknek egyet,hogy megfeküdt...aztán a másik kettő elkezdett mentegetőzni,hogy jól van,jól van,csak azt akartuk kérdezni,hogy nem láttál e erre tekerni egy piros bicajos embert...
Persze ez a jobbik eset, meg volt bennem pia,azért voltam bátor,nyilván ha kést fognak rám akkor nem vitézkedek.
De ebben meg az a szép,hogy ha védekezel,és jól jösz ki belőle,akkor téged úgy előállítanak mint a huzat,hogy hogy mertél megütni valakit.
Imádok magyarnak lenni,de utálom ezt az országot az ilyen dolgok miatt,ezért is lépek nyáron ki az USA-ba 3 hónapra,az is valami,aztán nem is itt tervezem leélni az életemet,mert itt már aki tisztességes,az le van tojva.
Bob_Marley írta:Én már hallottam erről a módszerről, szerencsére életben még nem tapasztaltam, régóta nem is utazok BKV-n.
Szomorú eset, s azért videóval talán könnyebb lesz a rendőrség dolga, bízom benne elkapják az elkövetőt.
Viszont ez a rézbőrűzés, feketézés abszolút nem ide illő.Bűncselekmény történt, meg is döbbentő ahogy, ezen van a lényeg nem az elkövető "hova tartozásán".
Bocs Bob,tényleg nem ide illő,de az esetek 95%ban ezeket a lopásokat meg egyéb cselekedeteket kisebbségi követi el. ezt nem lehet elvitatni,ezek tények.
Az meg hogy elkapják,abban sem bízok. kismillió ilyen van, "nincs rá kapacitása" a rendőröknek,plusz pénz se jön be az ilyenből nekik. Szóval még érdekükben sem áll munkát beleülni egy ilyen ügybe.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."