Bob_Marley írta:csababarca írta:
Bocs Bob,tényleg nem ide illő,de az esetek 95%ban ezeket a lopásokat meg egyéb cselekedeteket kisebbségi követi el. ezt nem lehet elvitatni,ezek tények.
Az meg hogy elkapják,abban sem bízok. kismillió ilyen van, "nincs rá kapacitása" a rendőröknek,plusz pénz se jön be az ilyenből nekik. Szóval még érdekükben sem áll munkát beleülni egy ilyen ügybe.
1;Nincs rá "bizonyítékod" hogy állítólagosan hány százalék
2;Mi köze van egy bűnténynél annak hogy az elkövető milyen etnikumhoz tartozik???
3;Miért kell ezt kiemelni, hogy cigány vagy nem cigány??Ő is magyar állampolgár csak más nemzetiségű
Rendőrös részre amit írtál viszont sajnos igaz, nem nagy titok hogy lehetne jobb is a közbiztonság.
És el is kapták.
Bob, meg ne haragudj, általában hiszek az emberi jóságban, és az egyenlőségben is, az "egyenlőbbségben" viszont nem. Fura nekem hogy te itt élsz és így látod(félre ne érts tiszteletben tartom a véleményed),
1, valóban nincs, de ez nem véletlen, szerintem te is tudod
2, a bűncselekmény tényéhez valóban nincs, a gyakorisághoz, típushoz viszont nagyon is sok
3, talán azért lenne fontos megemlíteni, hogy tiszta legyen, nem általános társadalmi problémáról van szó, hanem egy jellegét tekintve meghatározható nemzetiséghez köthető, sajnos ha el akarod/akarjuk fogadni, ha nem.
És ez régóta így van, csak egy ideje kap nagyobb nyilvánosságot.
Capon:
Jót mosolyogtam, köszi!
Annyit még megjegyeznék, sugallva ezt-azt, hogy a jobban jársz rész egyéb infok után világossá vált, az említett "urak" nem feltétlen a bűnözőktől féltve mondták amit mondtak, ha ez így érthető...
Ha nem akkor Pü-ben szívesen leírom. :

Ja közben tovább olvastam és Csaba leírta amire céloztam, annyi kieggel hogy ezt konkrétan rendőrök mondták el, akik amugy nem az ismerőseim.
Majd még tovább olvasok, és felmerül nálam is a kitiltás, de akkor legyen:
A 13.kerületben is vannak húzós részek, de azért közelről sem 8, másrészt az külön fura hogy forr benned a düh ilyenkor, ez tényleg érthetetlen.
Az pedig hogy valaki beír ide 3 példát, amit konkrétan nem ők követtek el, az valamilyen szinten gyenge, a fajtalankodás, az adócsalás, az uzsorázás ugyanis szintén elég jellemző rájuk, nem csak de főként rájuk(és még egy típushoz).
Nem kimondottan átlag magyar emberekre jellemző, persze van köztük is, csak vizsgálj nemzetiségen belül arányokat(tehát hogy x magyarból mennyi tesz ilyet, illetve x cigányból ugyanígy), mértékeket, és már sem kell felrobbannod.