visca el barca írta:én nem vagyok nagy tim burton fan, de barmelyiket is választod nem tudsz mellélőni.
épp a filmklubbos cabaret kapcsán irtam h utálom az ilyen énekelgetős cuccokat, de a sweeney todd valami félelmetes, nagyon toptoptop film, láttam már vagy 100x

Na szóval az úgy történt, hogy már megint igazad volt.
Tegnap este megnéztem, és azóta azon kattogok, hogy meg akarom nézni újra és újra és újra....
Cseszettül zseniális film, JD és Marla a tökéletesen beteg páros, és a film hangulata úgy szippant be, mint Geronazzo Mária.
A vége meg, csak hab a tortán (pitén

).
És ha már ugye mjúzikel akkor kicsit a zenékről. Egyszerűek, de borzalmasan fülbemászó a dallamuk, és pont az egyszerűségük és e miatt azon kapja magát az ember, hogy ezeket dalolássza.
tízpertíz
A Dark Shadows-t is megnéztem. Szerintem bőven jobba annál, mint amennyire le van húzva a film.
Nem Burton legjobbjai közé tartozik, de azért egyszer érdemes megnézni, már csak JD miatt is.
6.5/10
A halott menyasszony meg megint megérne egy misét. Ismét egy nagyon egyedi animációs film. Ezeket nagyon imádom. A Pixar-DreamWorks tucatfilmek tengerében szinte felüdülés ilyen darabokat nézni, pedig hangulatilag nem mondhatnám, hogy túlságosan vidám darab lenne. Elég sötét, és horrorisztikus a képi világa, de nagyon tetszett. Oda kerül a kedvencek mellé Róka úrhoz.
7.5/10
És le se állok a Burton filmekkel, következő amit terveztem tőle az Ed Wood és asszem más nincs is amit ne láttam volna tőle.