Mozi & Filmek
-
- Llegenda del Barça
Várjunk csak... nem főszerepet írt. Aztán véletlen vagy sem, az már más kérdésvisca el barca írta:miért, ugyanaz játszotta a taxisofőrt meg a keresztapát?

De így akkor helyes vt az állítás, miszerint a címszereplőt játszotta, hisz a 2. részben tényleg ő játszotta el a címet adó úriembernek a fiatal énjét.
Az a kérdés tényleg így értette-e vagy csak én vagyok ilyen jóindulatú vele szemben

- lui1698
- Llegenda del Barça
Al Panirovisca el barca írta:miért, ugyanaz játszotta a taxisofőrt meg a keresztapát?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
50 cent?

miért, ugyanaz játszotta a taxisofőrt meg a keresztapát?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
az tényleg hatalmas. a folytatása viszont a legszörnyűbb folytatások egyike. förtelmes...REMY írta:Nálam a legnagyobb magyar film vígjáték a Zimmer Ferivisca el barca írta:
pedig nagy klasszikus. mind a film, mind a jelenet![]()
http://www.youtube.com/watch?v=lRhTniZZ ... re=relatedbármikor megtudom nézni. Epic

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Nálam a legnagyobb magyar film vígjáték a Zimmer Ferivisca el barca írta:
pedig nagy klasszikus. mind a film, mind a jelenet![]()
http://www.youtube.com/watch?v=lRhTniZZ ... re=related

Blog - Supernatural Movies
- visca el barca
- Presidente del Barça
pedig nagy klasszikus. mind a film, mind a jelenetlui1698 írta:Ja, igen rosszul emlékeztem. Az első három ment meg a Kontrollt jól tippeltem, a Híppolit meg nehezen ment volna, mivel nem láttam még.visca el barca írta:1 - üvegtigris
2 - argo
3 - indul a bakterház
4 - valami amerika (ezt nem tudtam)
5 - kontroll (ha nem láttam 102x, akk 1x sem, de nem jöttem rá)
6 - hyppolit

http://www.youtube.com/watch?v=lRhTniZZ ... re=related
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- lui1698
- Llegenda del Barça
Ja, igen rosszul emlékeztem. Az első három ment meg a Kontrollt jól tippeltem, a Híppolit meg nehezen ment volna, mivel nem láttam még.visca el barca írta:1 - üvegtigris
2 - argo
3 - indul a bakterház
6 - hyppolit

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
A mások élete
KRITIKA
KRITIKA
- visca el barca
- Presidente del Barça
1 - üvegtigris
2 - argo
3 - indul a bakterház
6 - hyppolit
2 - argo
3 - indul a bakterház
6 - hyppolit

- lui1698
- Llegenda del Barça
Én is így voltam.visca el barca írta:egyet nem tudtam, egyet tippeltem, de utana megneztem és jo volt
Az első kettő ment, a harmadik tipp aztán az uccsó' semmi.

- visca el barca
- Presidente del Barça
hát igen bubuval révbe értél és ki is fulladtálREMY írta:megvoltbarca99 írta:Köszi. Még reménykedek pár filmklubosban, hogy kitölti.jóféle kérdőív. Bár az idézetes részre nem nagyon tudtam válaszolni
![]()
Ez is azt mutatja, hogy elmaradott vagyok a hazai filmekkel. Persze a csúcsot azért megjártam a Sátántangó révén

- lui1698
- Llegenda del Barça
Na szóval az úgy történt, hogy már megint igazad volt.visca el barca írta:én nem vagyok nagy tim burton fan, de barmelyiket is választod nem tudsz mellélőni.
épp a filmklubbos cabaret kapcsán irtam h utálom az ilyen énekelgetős cuccokat, de a sweeney todd valami félelmetes, nagyon toptoptop film, láttam már vagy 100x
Tegnap este megnéztem, és azóta azon kattogok, hogy meg akarom nézni újra és újra és újra....
Cseszettül zseniális film, JD és Marla a tökéletesen beteg páros, és a film hangulata úgy szippant be, mint Geronazzo Mária.
A vége meg, csak hab a tortán (pitén

És ha már ugye mjúzikel akkor kicsit a zenékről. Egyszerűek, de borzalmasan fülbemászó a dallamuk, és pont az egyszerűségük és e miatt azon kapja magát az ember, hogy ezeket dalolássza.
tízpertíz
A Dark Shadows-t is megnéztem. Szerintem bőven jobba annál, mint amennyire le van húzva a film.
Nem Burton legjobbjai közé tartozik, de azért egyszer érdemes megnézni, már csak JD miatt is.
6.5/10
A halott menyasszony meg megint megérne egy misét. Ismét egy nagyon egyedi animációs film. Ezeket nagyon imádom. A Pixar-DreamWorks tucatfilmek tengerében szinte felüdülés ilyen darabokat nézni, pedig hangulatilag nem mondhatnám, hogy túlságosan vidám darab lenne. Elég sötét, és horrorisztikus a képi világa, de nagyon tetszett. Oda kerül a kedvencek mellé Róka úrhoz.
7.5/10
És le se állok a Burton filmekkel, következő amit terveztem tőle az Ed Wood és asszem más nincs is amit ne láttam volna tőle.

megvoltbarca99 írta:Köszi. Még reménykedek pár filmklubosban, hogy kitölti.

Ez is azt mutatja, hogy elmaradott vagyok a hazai filmekkel. Persze a csúcsot azért megjártam a Sátántangó révén

Köszi. Még reménykedek pár filmklubosban, hogy kitölti. 

- visca el barca
- Presidente del Barça
jó kérdések, tőtöttem'! azért majd ha lesz valami szummázása ennek a jövőben, azt kiváncsian látnám ittbarca99 írta:Szeretnélek megkérni titeket, hogy segítsetek egy magyar filmes kérdőív kitöltésében, mivel elég jó filmes közösség van itt, ráadásul kifejtősek a kérdések, és tudom rólatok, hogy tudtok értelmesen válaszolni.Anonim, és kiértékelve kell majd leadnunk egy féléves beadandóhoz. Köszi
https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... VTNPalE6MQ

Moon, Pandorum, Sunshine, Looper, Source Code, Prometheus (ebben a sorrendben)Cali írta:Én is pont egy hasonló kéréssel fordulnék hozzátok, de nekem lenne annyi kikötésem, hogy sci-fi legyen és az elmúlt max 5 évből.
Köszi előre is a tippeket!
A 40 éves szűz
Talán a második film, amit Apatow-tól láttam, de egyszerűen az a véleményem, hogy egyszerűen ezek a filmek nem viccesek. És nem úgy, hogy próbálkozik az lenni, és nem sikerül, mert szánalmasak a poénok, hanem egyszerűen nincsenek benne poénok. (Vagy legalábbis nem tűnnek fel.) A játékidő 90%-ban valami közepes romkom-nak tűnik az egész, és néha van tényleg valami humor benne. Azon pl. meghaltam, amikor Paul Rudd karaktere mély depresszióban próbál kamerát eladni. De nem az én műfajom, maradjunk annyiban.
Mystic River
Ez is nagy királyság volt, Lehane könyveiből mindig is jó filmeket csináltak. Nagyon a Gone, Baby, Gone-t idézte nekem, ami alapvetően jó pont. Tim Robbins és Sean Penn eszméletlenül játszottak. A vége viszont egy kicsit furcsa és zavaros volt a számomra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2012.11.18. 20:27:54-kor.
Szeretnélek megkérni titeket, hogy segítsetek egy magyar filmes kérdőív kitöltésében, mivel elég jó filmes közösség van itt, ráadásul kifejtősek a kérdések, és tudom rólatok, hogy tudtok értelmesen válaszolni.
Anonim, és kiértékelve kell majd leadnunk egy féléves beadandóhoz. Köszi

Én is pont egy hasonló kéréssel fordulnék hozzátok, de nekem lenne annyi kikötésem, hogy sci-fi legyen és az elmúlt max 5 évből. 

- Varatrix
- Director del Fútbol
Valami jó könnyed vasárnap esti szórakozás? Ne legyen túl komoly film kikapcsolódás céljából néznék most filmet. Akciófilmekért nem vagyok oda. Jöhet jó sok ajánlat mert rengeteg filmet láttam, és nincs ötletem.
Köszi szépen!
Köszi szépen!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Neeeeeee, minden Shop-Stop meg Jay és néma Bob kimaradt az életedből?bence-barca írta: Kevin Smithnek nem ismerem a munkásságát, de többit megnéztem és téll elég jól sikerültek.
Akkor gyorsan tessék pótolni

-
- Llegenda del Barça
Kevin Smithnek nem ismerem a munkásságát, de többit megnéztem és téll elég jól sikerültek.sjd írta:Az egyik amcsi talkshow-ban azzal poénkodtak, hogy különböző rendezők a Star Wars 7 posztjára pályázva jelentkező videókat csináltak, sztem nagyon eltalálták őket
Különösen a Michael Moore-os verzió, az vt a legjobb

Az ember gyermeke
KRITIKA
KRITIKA