Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Várjunk csak... nem főszerepet írt. Aztán véletlen vagy sem, az már más kérdésvisca el barca írta:miért, ugyanaz játszotta a taxisofőrt meg a keresztapát?
Al Panirovisca el barca írta:miért, ugyanaz játszotta a taxisofőrt meg a keresztapát?
50 cent?
az tényleg hatalmas. a folytatása viszont a legszörnyűbb folytatások egyike. förtelmes...REMY írta:Nálam a legnagyobb magyar film vígjáték a Zimmer Ferivisca el barca írta:
pedig nagy klasszikus. mind a film, mind a jelenet![]()
http://www.youtube.com/watch?v=lRhTniZZ ... re=relatedbármikor megtudom nézni. Epic
Nálam a legnagyobb magyar film vígjáték a Zimmer Ferivisca el barca írta:
pedig nagy klasszikus. mind a film, mind a jelenet![]()
http://www.youtube.com/watch?v=lRhTniZZ ... re=related
pedig nagy klasszikus. mind a film, mind a jelenetlui1698 írta:Ja, igen rosszul emlékeztem. Az első három ment meg a Kontrollt jól tippeltem, a Híppolit meg nehezen ment volna, mivel nem láttam még.visca el barca írta:1 - üvegtigris
2 - argo
3 - indul a bakterház
4 - valami amerika (ezt nem tudtam)
5 - kontroll (ha nem láttam 102x, akk 1x sem, de nem jöttem rá)
6 - hyppolit
Ja, igen rosszul emlékeztem. Az első három ment meg a Kontrollt jól tippeltem, a Híppolit meg nehezen ment volna, mivel nem láttam még.visca el barca írta:1 - üvegtigris
2 - argo
3 - indul a bakterház
4 - valami amerika (ezt nem tudtam)
5 - kontroll (ha nem láttam 102x, akk 1x sem, de nem jöttem rá)
6 - hyppolit
Én is így voltam.visca el barca írta:egyet nem tudtam, egyet tippeltem, de utana megneztem és jo volt
hát igen bubuval révbe értél és ki is fulladtálREMY írta:megvoltbarca99 írta:Köszi. Még reménykedek pár filmklubosban, hogy kitölti.jóféle kérdőív. Bár az idézetes részre nem nagyon tudtam válaszolni
![]()
Ez is azt mutatja, hogy elmaradott vagyok a hazai filmekkel. Persze a csúcsot azért megjártam a Sátántangó révén
Na szóval az úgy történt, hogy már megint igazad volt.visca el barca írta:én nem vagyok nagy tim burton fan, de barmelyiket is választod nem tudsz mellélőni.
épp a filmklubbos cabaret kapcsán irtam h utálom az ilyen énekelgetős cuccokat, de a sweeney todd valami félelmetes, nagyon toptoptop film, láttam már vagy 100x
megvoltbarca99 írta:Köszi. Még reménykedek pár filmklubosban, hogy kitölti.
jó kérdések, tőtöttem'! azért majd ha lesz valami szummázása ennek a jövőben, azt kiváncsian látnám ittbarca99 írta:Szeretnélek megkérni titeket, hogy segítsetek egy magyar filmes kérdőív kitöltésében, mivel elég jó filmes közösség van itt, ráadásul kifejtősek a kérdések, és tudom rólatok, hogy tudtok értelmesen válaszolni.Anonim, és kiértékelve kell majd leadnunk egy féléves beadandóhoz. Köszi
https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... VTNPalE6MQ
Moon, Pandorum, Sunshine, Looper, Source Code, Prometheus (ebben a sorrendben)Cali írta:Én is pont egy hasonló kéréssel fordulnék hozzátok, de nekem lenne annyi kikötésem, hogy sci-fi legyen és az elmúlt max 5 évből.
Köszi előre is a tippeket!
Neeeeeee, minden Shop-Stop meg Jay és néma Bob kimaradt az életedből?bence-barca írta: Kevin Smithnek nem ismerem a munkásságát, de többit megnéztem és téll elég jól sikerültek.
Kevin Smithnek nem ismerem a munkásságát, de többit megnéztem és téll elég jól sikerültek.sjd írta:Az egyik amcsi talkshow-ban azzal poénkodtak, hogy különböző rendezők a Star Wars 7 posztjára pályázva jelentkező videókat csináltak, sztem nagyon eltalálták őket