Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért csak óvatosan a jelzőkkel. Ennek a szezonnak még egyáltalán nincs vége, a Real (tehát Mourinho is) minden sorozatban áll még, semmit nem vesztettek még el. Ha a bajnokság nem is nekik áll most, egy BL serleggel azért még alkothatnak maradandót. A címeket a szezon végén osztják, addig felesleges mérleget vonni.MQuC írta: Plusz ez lesz az első csapata, ahol nem alkot "maradandót" . Persze nyert király kupát és bajnokságot, csak azért ez az előszeléhez képest már gyenge.
De én abban igazat adok Mourinho-nak, hogy nem lehet úgy dolgozni, hogy ő mást akar és az elnök is. Ez nem annak a kérdése, hogy "el van telve magától". Kevés edző tudja feldolgozni, hogy valaki, aki alapvetően nem ért hozzá, állandóan belepofázik a munkájába és elrontja azt, és alapvetően nem kap bizalmat. Nem sokan tudnak megmaradni így ebben a helyzetben (talán Mancini a kivétel, de ő addig nem is lesz frusztrált, amíg jönnek az eredmények). Egy elnöknek az edző mellett kellene kiállnia a játékosokkal szemben. Ha CR-nek sírni kezd a szája, akkor az edző megy, nem páros lábbal rúgják ki, mint mondjuk tették azt Ibrával. Ha pedig az edző egy arrogáns pötsch, és ez baj, akkor alapból nem kellett volna szerződtetni, nem? Ez is csak Madridban van, hogy Perez meglepetéssel konstatálja, hogy Mou hadakozik a sajtóval.MQuC írta:Ugyan azt írtuk le szerintem. Hogy nem ő a főnök és ezt nem tudja feldolgozni.
Ezt azért furcsa így olvasni azok után, hogy Mou szándékosan mindenféle Khedirákkal töltötte fel a csapatot Robben meg Sneijder helyett.MQuC írta: Ráadásul a Realban mostanában csak sztárok játszanak, akik egyéniségek és nem csapatban jók.
Ez is érdekes, mert idáig meg pont azt szajkózta mindenki tőlünk, hogy mekkora alja dolog már, hogy Perez mellett az edzőnek nincs beleszólása semmibe és csak arra tartják, hogy az elnök aranylabdásait játszassa.MQuC írta: A fegyelmet sem tudja fenntartani valószinűleg, mert a Realnal sosem az edző volt a főnök. És ezt ő nem is tudja elviselni.
Az semmi. Legvégén Pepén volt a karszalagbence-barca írta:Főleg Realosoktól kérdezném, de ha Barca s tudja, akkor ő is válaszolhat.
Hogy hogy Kaká a cséká Ajax ellen?
No nem is az a "baj", de mondjuk azt hinném Cé vagy még Benz is előbb kapná meg.
Legnagyobb jó indulattal is utoljára fehér balett 2005-06-os szezonban volt.Mezner2 írta:a fehér balett nevű mókát meg 3éve gyalázzák és erőszakolják meg kegyetlen módon
Az milyen már, hogy Ronaldo-t csak "Cristiano"-nak becézve szerepeltetikS.Agüero írta:Tiszta szánalom amit a Marca leművel.![]()
http://www.marca.com/deporte/futbol/tro ... imera.html
Messinek nem írtak be csak egy gólt, persze tavaly Ronaldonak oda kellett írni Pepe gólját.![]()
Meg a sok PS-os kép, hogy les vagy sem. Vicc.
EURO 2004,a dánok elleni meccs után,4 meccset kapott az ugyanilyen megmozdulásértalbicelesteX írta:Tottit ilyenért valamelyik világeseményen eltiltották...ha jól emlékszem...a Spanyol szövetség nem fogja...efelől senkinek ne legyenek kételyei...
Remy, szerintem az értelmesebb többség itt így gondolkodik, csak nem megyünk házhoz a pofonért, ha érted mire gondolokREMY írta:ezt azért jó hallaniAlexander Mahone írta:Hegyi Iván annyira elfogult a Barcával, és annyira húzza le a Realt hogy már nekem ég a pofámon a bőr.Pedig elvileg valami nagy madridista...
ritkán hallok ilyet egy barcástól.
Az ilyen Hegyi félék, amúgy a legirritálóbb személyiségek... és tök mind1, hogy milyen csapatnak szurkolnak. Ellenszenves stb stb
Te jó ég, akkor az UEFA, NASA, SETI hátszél mind hazugság volt?csababarca írta:te nem tudtad,hogy azért vezetünk csak,mert a magyar Sport tv minket favorizál,ez az egyetlen oka?!visca el barca írta:
most akkor nem az van, hogy csak azért vezetjük a tabellát, mert nekünk mindenki lefekszik?
Igazából azt nem értem, hogy a Marcasok írják ki a gólt, hogy kirúgta. Ha 5-ször nem írták ki, hogy Messié a gól, akkor egyszer sem.S.Agüero írta:Tiszta szánalom amit a Marca leművel.![]()
http://www.marca.com/deporte/futbol/tro ... imera.html
Messinek nem írtak be csak egy gólt, persze tavaly Ronaldonak oda kellett írni Pepe gólját.![]()
Meg a sok PS-os kép, hogy les vagy sem. Vicc.
te nem tudtad,hogy azért vezetünk csak,mert a magyar Sport tv minket favorizál,ez az egyetlen oka?!visca el barca írta:
most akkor nem az van, hogy csak azért vezetjük a tabellát, mert nekünk mindenki lefekszik?
most akkor nem az van, hogy csak azért vezetjük a tabellát, mert nekünk mindenki lefekszik?lui1698 írta:Egyébként veb, megnyugodhatsz az atletico ellenünk úgy fog játszani, mint ha vért vedeltek volna, mennek minden labdáért, 30-ról ficakba ollózznak mindent stb.
Nem tudom, a többieket nem nagyon ismerem, Messi-t tudom, hogy van meg Chxsavi de más... passz.recrea írta:Őőőőőő....ezt a jelenséget nem úgy hívják, h CSAPAT?!
Őőőőőő....ezt a jelenséget nem úgy hívják, h CSAPAT?!lui1698 írta:Ja, igen a csapat Messi nélkül semmit nem ér, viszont Messi meg sehol nem lenne ha nem ilyen kp. lenne mögötte.visca el barca írta:ugyan már. mindenki tudja h messi csak azért jo jatekos, mert erős kp van mögötte, és ukázba van adva, h csak neki lehet passzolni...![]()