Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Legnagyobb jó indulattal is utoljára fehér balett 2005-06-os szezonban volt.Mezner2 írta:a fehér balett nevű mókát meg 3éve gyalázzák és erőszakolják meg kegyetlen módon
Az milyen már, hogy Ronaldo-t csak "Cristiano"-nak becézve szerepeltetikS.Agüero írta:Tiszta szánalom amit a Marca leművel.![]()
http://www.marca.com/deporte/futbol/tro ... imera.html
Messinek nem írtak be csak egy gólt, persze tavaly Ronaldonak oda kellett írni Pepe gólját.![]()
Meg a sok PS-os kép, hogy les vagy sem. Vicc.
EURO 2004,a dánok elleni meccs után,4 meccset kapott az ugyanilyen megmozdulásértalbicelesteX írta:Tottit ilyenért valamelyik világeseményen eltiltották...ha jól emlékszem...a Spanyol szövetség nem fogja...efelől senkinek ne legyenek kételyei...
Remy, szerintem az értelmesebb többség itt így gondolkodik, csak nem megyünk házhoz a pofonért, ha érted mire gondolokREMY írta:ezt azért jó hallaniAlexander Mahone írta:Hegyi Iván annyira elfogult a Barcával, és annyira húzza le a Realt hogy már nekem ég a pofámon a bőr.Pedig elvileg valami nagy madridista...
ritkán hallok ilyet egy barcástól.
Az ilyen Hegyi félék, amúgy a legirritálóbb személyiségek... és tök mind1, hogy milyen csapatnak szurkolnak. Ellenszenves stb stb

Te jó ég, akkor az UEFA, NASA, SETI hátszél mind hazugság volt?csababarca írta:te nem tudtad,hogy azért vezetünk csak,mert a magyar Sport tv minket favorizál,ez az egyetlen oka?!visca el barca írta:
most akkor nem az van, hogy csak azért vezetjük a tabellát, mert nekünk mindenki lefekszik?
Igazából azt nem értem, hogy a Marcasok írják ki a gólt, hogy kirúgta. Ha 5-ször nem írták ki, hogy Messié a gól, akkor egyszer sem.S.Agüero írta:Tiszta szánalom amit a Marca leművel.![]()
http://www.marca.com/deporte/futbol/tro ... imera.html
Messinek nem írtak be csak egy gólt, persze tavaly Ronaldonak oda kellett írni Pepe gólját.![]()
Meg a sok PS-os kép, hogy les vagy sem. Vicc.
te nem tudtad,hogy azért vezetünk csak,mert a magyar Sport tv minket favorizál,ez az egyetlen oka?!visca el barca írta:
most akkor nem az van, hogy csak azért vezetjük a tabellát, mert nekünk mindenki lefekszik?
most akkor nem az van, hogy csak azért vezetjük a tabellát, mert nekünk mindenki lefekszik?lui1698 írta:Egyébként veb, megnyugodhatsz az atletico ellenünk úgy fog játszani, mint ha vért vedeltek volna, mennek minden labdáért, 30-ról ficakba ollózznak mindent stb.

Nem tudom, a többieket nem nagyon ismerem, Messi-t tudom, hogy van meg Chxsavi de más... passz.recrea írta:Őőőőőő....ezt a jelenséget nem úgy hívják, h CSAPAT?!

Őőőőőő....ezt a jelenséget nem úgy hívják, h CSAPAT?!lui1698 írta:Ja, igen a csapat Messi nélkül semmit nem ér, viszont Messi meg sehol nem lenne ha nem ilyen kp. lenne mögötte.visca el barca írta:ugyan már. mindenki tudja h messi csak azért jo jatekos, mert erős kp van mögötte, és ukázba van adva, h csak neki lehet passzolni...![]()
hmmm ez lassan már-már philosoraptori gondolatokat szüllui1698 írta:Ja, igen a csapat Messi nélkül semmit nem ér, viszont Messi meg sehol nem lenne ha nem ilyen kp. lenne mögötte.visca el barca írta:ugyan már. mindenki tudja h messi csak azért jo jatekos, mert erős kp van mögötte, és ukázba van adva, h csak neki lehet passzolni...![]()

Ja, igen a csapat Messi nélkül semmit nem ér, viszont Messi meg sehol nem lenne ha nem ilyen kp. lenne mögötte.visca el barca írta:ugyan már. mindenki tudja h messi csak azért jo jatekos, mert erős kp van mögötte, és ukázba van adva, h csak neki lehet passzolni...

ugyan már. mindenki tudja h messi csak azért jo jatekos, mert erős kp van mögötte, és ukázba van adva, h csak neki lehet passzolni...lui1698 írta:Őszintén a márka, ha úgy jobb nekik idén már ne is adjon meg gólt Messi-nek, sőt amiket ő lő azokat is adják zselének.
Attól még lenyomja Müller rekordját, de ami a legfontosabb, hogy klasszisokkal előzi meg játékban a portugált és ez ellen senki nem tehet semmit.

Azt hiszem ez nekem szól.REMY írta:Mondjuk az nem tudom hol él, aki azt hiszi, hogy van oylan csapat, ahol a szurkolók nem szokták mondjuk inzultálni az ellenfél szurkolóit/ csapatot.