Lenne egy pár észrevételem a RM-el kapcsolatban,kiváncsi vagyok jól látom-e,így megerősítést várnék egyrészt tőletek,másrészt ha itt van pár madridista akkor rájuk kifejezetten kiváncsi vagyok,mit gondolnak erről.
1. Sokakban él még ez a fellengzős,nagyképű,pökhendi illúzió,hogy (odaátról idézve) : vannak jó csapatok….vannak nagyon jó csapatok…vannak kitűnő csapatok….és van a Realmadrid.
Kérdem én,ebbe a képbe,hogy fér bele az,hogy a Madrid mindenkori csapatkapitány és edzője kijelentse,hogy nem érdekli,ha 20-25 ponttal utánunk végeznek,csak a BL legyen meg. Hogy fér bele ez egy ilyen klub arculatába,hogy ilyen nyíltan vállalják,hogy csak egy fronton kivánnak harcolni? Az én szememben ez a középszerűség kezdetét jelenti.
2.Ehhez kapcsolódva,hogy ennyire bíznak a BL-ben,az miért nem jut eszükbe,hogy ha ők elengedik a bajnokságot,akkor februártól már mi is CSAK A BL-re koncentrálhatunk,mivel addigra lényegében megnyerjük a LIGA-t,és mivel egyértelmű melyik a jobb csapat,így duplán fingatjuk meg majd valszleg őket,ez odaát komolyan senkinek nem esett még le?
3.Egy ekkora klub,hogy engedheti meg magának,hogy az edző felülbírálva a csapatkapitány akaratát,aki odaadja egy Real nevelésnek Adan-nak a karszalagot,magából kikelve követelje a saját kiskedvencének a karszalagot,és átrakatva rá
4.Egy ekkora klub,hogy engedheti meg magának,hogy egy Pepe,nem csak,hogy játszik,de még CSK is lesz egy meccs erejéig??? hogyan???
5.Egy ilyen tradiciókkal rendelkező klub,hogy engedhet meg magának egy Mourinhot a padon??? hogy fér bele,ez az úriemberek klubja képbe?
6.Egy ekkora klub,hogy engedheti meg magának,hogy olyan játékot játsszon,mint az angol kiscsapatok? Perez mikor tér vajh észhez?? ?Minden meccsük füttykoncertbe fullad,miért nem veszi a lapot?