Persze,tudom,hogy a BL-ben elég egy rossz meccs is,de valahogy a Chelsea ellen a szerencse mellett,a tűz is hiányzott a csapatból,ami idén meg van,én nagyon bízok bennük most,és nem elsősorban a pontjaink,hanem a mutatott játék miatt,ennek ellenére a Real egy kiváló csapat,de a hozzáállásuk miatt gyakorlatilag semmi sanszot nem adnék JELEN PILLANATBAN,nekik ellenünk.LG írta: Tavaly ugye a Chelsea sem bizakodhatott nagyon, mégis tudjuk, hogy mi lett a vége, szóval szerintem egy kicsit szerényebb hozzáállás kéne.
Daffy :
Igaz,hogy Messi az elsőszámú gólfelelősünk,de biztos vagyok benne,ha Messi kidőlne ne adj isten,akkor a helyébe lépne Villa,vagy Pedro,remélem nem gondolod,hogy elfelejtették,hogyan kell gólt lőni,egyszerűen Messi miatt hátul vannak a hierarchiában a csapaton belül,de ha nem lenne Messi 1-2 hónapig,akkor ha nem is olyan szinten mint az argentín,de elkezdené termelni a gólokat elől a három jó madár,nézzd meg Fabregas gól/assist mutatóját idén,vagy Xavi-ét,Villa is már 6 gólos,de Adriano is gyakran rezgeti meg a hálót,nem gondolom,hogy Messi nélkül kilátástalan lenne a helyzetünk.