2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lehet, hogy erősen fogalmaztam, meg az is lehet, hogy nincs is igazam, de azért azt hozzátenném, hogy Te jó példa vagy arra, amit. Nekem akarom itt egész nap dícsérni Daffy-t, de Ő sem értett velem egyet, mégis normális hangvételben meg tudta fogalmazni a mondanivalóját.REMY írta:remélem ezt nem gondoltad komolyan... édes istenem.. ez azért durva, akárhogy is nézem.rivaldo90 írta:A két fórum és a két csapat között vannak hasonlóságok. A Barcára és általában az eurobarcára jellemző, hogy a játékosok, vezetőség, szurkolók, illetve fórumozók szerények, tisztelettudóak, normálisan viselkednek. A Reálról és a madridistáról ez nem igazán mondható el, természetesen tisztelet a kivételnek. Lásd a sok primitív madridista fórumozó, Pepe, Murinho. De ott is vannak értelmes emberek, mint pl. Casillas vagy Daffy és még néhányan.
Talán ez nem csak a fórumokról, még az eurobarcáról és madridistáról is általánosságban elmondható. Pl. nálunk szerintem nem volt olyan a főhírek között, hogy ha ez meg ez a bíró vezette a meccset, akkor 3-szor kikaptunk, meg 5 tizenegyest fújt be a csapat ellen és 7 pirosat adott. Persze ezek csak tények, de nem hiszem ott lenne a helyük.![]()
ez a lenézős és fellengzős duma.
mindegy. Én ezt a témát befejeztem.
remélem ezt nem gondoltad komolyan... édes istenem.. ez azért durva, akárhogy is nézem.rivaldo90 írta:A két fórum és a két csapat között vannak hasonlóságok. A Barcára és általában az eurobarcára jellemző, hogy a játékosok, vezetőség, szurkolók, illetve fórumozók szerények, tisztelettudóak, normálisan viselkednek. A Reálról és a madridistáról ez nem igazán mondható el, természetesen tisztelet a kivételnek. Lásd a sok primitív madridista fórumozó, Pepe, Murinho. De ott is vannak értelmes emberek, mint pl. Casillas vagy Daffy és még néhányan.
Talán ez nem csak a fórumokról, még az eurobarcáról és madridistáról is általánosságban elmondható. Pl. nálunk szerintem nem volt olyan a főhírek között, hogy ha ez meg ez a bíró vezette a meccset, akkor 3-szor kikaptunk, meg 5 tizenegyest fújt be a csapat ellen és 7 pirosat adott. Persze ezek csak tények, de nem hiszem ott lenne a helyük.
ezeket nem emelném ki a forumozók esetében. semmi különbség ezen oldal és bármely más szurkolói oldal hozzászólásainak minősége között. itt most több a drukker,mert jobban fut a szekér és a több emberből több a kevésbé okos,de több az okos is természetesen. mind2 tulajdonságra rá lehet fogni,hogy a képviselőik erőteljesen jelen vannak. hidd el,egyik oldal sem különbrivaldo90 írta:A Barcára és általában az eurobarcára jellemző, hogy a játékosok, vezetőség, szurkolók, illetve fórumozók szerények, tisztelettudóak, normálisan viselkednek.
Igen, teljesen normálisan reagálták le a dolgot odaát.lui1698 írta:Amúgy én egyedül a "vicces" nevű júzertől láttam 1 darab hsz-t, ami iszonyat nagy tahóság volt Tito témában, és őt is egyből leoltották legalább 2-en.
Csak a h*lyék sokkal hangosabbak... Így minden huszadik hozzászólásra jut egy normális.socio66 írta:hát nem akarok nagyon belemenni, de aki kettőnél többször olvasgatta már az ő fórumukat, annak szerintem egyértelmű, hogy ott egy értelmesebb, magasabb átlagéletkorú közösség van jelen, mint itt.
ez régen talán nem így volt, de az utóbbi években mindenképp.
A lényeget kihagytad kedves Remy :REMY írta:Az őszhöz.
- CR ellenetek oda- vissza betalált
- BL góllövőlistáját vezeti
- A bajnokságban sem lőtt kevés gólt, persze az más kérdés, hogy Messi a kicsiket most szépen kitudta tömni. De világszinten a a bajnokságban sem lőtt kevés gólt.
de lényegtelen vitázni erről, úgyis tudjuk, hogy ki kapja....
A számból vetted ki a szót.ferninho írta:
nem kell itt a fellengzős duma...
Nyilván ez így van, de már megbocsáss, de én egy-két idetévedt bunkón kívül egyik "nagyobb", magára valamit adó fórumozót sem láttam még olyan stílusban megnyilvánulni a Realról, mint azt rengeteg törzstag(!) megengedi magának a másik oldalon. Természetesen tisztelet a kivételnek, de abból nincs sok... De persze lehet, hogy elfogult vagyok, elvégre én csak az lehetek, ha veletek szemben fogalmazok meg véleményt...egyik se jobb a másiknál...
vagy azt hiszed, hogy akik a Barcának szurkolnak, azok mások bármiben is?
a madridistát, vagy akár az eurobarcát nem a Barca vs. Real témák alapján kell megítélni elsősorban, mert mind a két oldal elég erősen elfogult, ez egy természetes dolog.
én se elsősorban emiatt járok ide, hanem a fórum többi része miatt.
Szerencsére a SPORT TV adja most a Fradi régi BL meccsit, meg a korábbi döntőket. Nyugodtan le lehet vonni azt a következtetést, hogy a foci merőben átalakult, a védekezések sokkal stabilabbá váltak, jóval nehezebb a szép mozdulatokat megcsinálni. Azért ezt ahhoz is mérjük.daffy írta:nekem attól jobb valaki,hogy élvezetesebb nézni. nekem csak az számít,nem a kupa vagy a 8000 passz. szórakoztassanak,azért ülök le a tv(monitor) elé
ez a lényeg,egy teljesen más stílusban játszott,mint messi. gomeznek meg a seggéről is bepattan a labda,jobb mint ronaldo?rivaldo90 írta: Szeretem olvasni az írásaidat, mert korrekt vagy. Azt elfogadom bár nem értek vele egyet, hogy az igazi, a brazil Ronaldo jobb mint Messi, ugyanis van amibe talán jobb: látványosabban cselezett és bár Messi jól használja ki a helyzeteit, de Ronaldo "3 helyzetből 4 gólt rúgott". De CR7 semmiben sem jobb, mint Messi.
Szeretem olvasni az írásaidat, mert korrekt vagy. Azt elfogadom bár nem értek vele egyet, hogy az igazi, a brazil Ronaldo jobb mint Messi, ugyanis van amibe talán jobb: látványosabban cselezett és bár Messi jól használja ki a helyzeteit, de Ronaldo "3 helyzetből 4 gólt rúgott". De CR7 semmiben sem jobb, mint Messi.daffy írta:én nemhogy a pelé-messi,de még a zidane-ronaldo összehasonlításokat se szeretem. nem egy poszt,nem egy kor,nem egy csapat,nem egy stílus.rivaldo90 írta:..
sokan mondják,hogy messi a valaha volt legjobb,mert puskásék idejében a foci olyan volt,amilyen. és? ha puskás ma lenne 20 éves,akkor nem alkalmazkodna a focihoz? nem a fenét nem. ha messi az 50es években játszott volna,akkor nem úgy focizott volna,mint öcsi bácsiék? dehogynem. hülyeség az egész. az,hogy ki a valaha volt legjobb,azon múlik,hogy ki kit akar annak látni. nekem ronaldo. igazam van? nem,mert nincs ilyen díj. szerintem képességek terén ronaldinho. igazam van? van aki egyetért vele,van aki nem.
messit és ronaldot se könnyű tulajdonságokként összehasonlítani,mert sokat számít a csapat és annak stílusa is. ha az összképet nézzük és az a kérdés,hogy kit választanék elsőnek a csapatomba,akkor messi lenne az. de ez az én választásom,nem azért,mert ő a hivatalos első. megdöntötte müller rekordját(?). csodálatos,napjaink legnagyobb gólvágója,meghozza neki az aranylabdát. ettől még akkor is ronaldo a kedvenc(persze nem cé)
én nemhogy a pelé-messi,de még a zidane-ronaldo összehasonlításokat se szeretem. nem egy poszt,nem egy kor,nem egy csapat,nem egy stílus.rivaldo90 írta:..
Amit egy szóval nem vitattam eleve sem, mindössze önmagához és pláne Messihez képest kevéske, de ezt le is írtamREMY írta:de utána ott van, hogy világ szinten jelenleg simán jól áll a góllövéssel még így is......
mindegy, hagyjuk
- A bajnokságban sem lőtt kevés gólt, persze az más kérdés, hogy Messi a kicsiket most szépen kitudta tömni.REMY írta:Mondjuk szöveget is kéne értelmezni, mert nem azt írtam, hogy azért lőtt több gólt messi mert megszórta a gyenge csapatokat...., hanem mert most ő megtudta szórni őket, tehát ez nem az ő érdeméből von le, hanem CR-éből.... mert ő nem volt képes most rá.
Mondjuk ezek a véletlenül sem oltások, amiket ide bepötyögsz pont elegek ahhoz, h tényleg jó ötletnek tartsam, h ne öntsd ide ki a lelkedREMY írta: Nem akarok más képet mutatni, csak itt nem előny, ha elkezdem oltani a barcásokat. Nem az a célom, hogy ki legyek rakva, mert a filmes topic miatt jó idejönni, de megállni sem tudom, hogy néha ne írjak hozzá 1-2 dologhoz.
Hazai pályán mindenki jobban kiönti a lelkét, mert ott nem fogják feltétlenül elítélni, és nem biztos, hogy 1-1 mondat után ki lenne rakva az oldalról az ember.
Meggyőzni sem akarok senki, csak néha idegesítő tud lenni, ha túl nagy az a szemüveg.
Itt az igazság kérem...ferninho írta:
nem kell itt a fellengzős duma...
egyik se jobb a másiknál...
vagy azt hiszed, hogy akik a Barcának szurkolnak, azok mások bármiben is?
a madridistát, vagy akár az eurobarcát nem a Barca vs. Real témák alapján kell megítélni elsősorban, mert mind a két oldal elég erősen elfogult, ez egy természetes dolog.
én se elsősorban emiatt járok ide, hanem a fórum többi része miatt.
nem kell itt a fellengzős duma...Stalkyard írta: Akkor a többség elég jól rejtegeti az értelmét a nyilvánosság előtt.![]()
Egyébként van benne igazság, de ettől függetlenül hányni tudnék, akárhányszor csak odapillantok, annyi gusztustalan, elfogult és alpári ember van ott.
Akkor a többség elég jól rejtegeti az értelmét a nyilvánosság előtt.socio66 írta:hát nem akarok nagyon belemenni, de aki kettőnél többször olvasgatta már az ő fórumukat, annak szerintem egyértelmű, hogy ott egy értelmesebb, magasabb átlagéletkorú közösség van jelen, mint itt.
ez régen talán nem így volt, de az utóbbi években mindenképp.
Én is gyakram olvasom azt a sz...,de nem tudom miért, mindig csak felhúzom magam, hogy milyen ostaba, elfogult emberek vannak odaát, tisztelet a kivételnek.visca el barca írta:mennyi gusztustalan ember van a odáát, te jó égén szégyellem magam helyettük... lassan kitalálják hogy vilanova direkt lett rákos h jövőre több 11-est kapjunk...