Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
én nemhogy a pelé-messi,de még a zidane-ronaldo összehasonlításokat se szeretem. nem egy poszt,nem egy kor,nem egy csapat,nem egy stílus.rivaldo90 írta:..
Amit egy szóval nem vitattam eleve sem, mindössze önmagához és pláne Messihez képest kevéske, de ezt le is írtamREMY írta:de utána ott van, hogy világ szinten jelenleg simán jól áll a góllövéssel még így is......
mindegy, hagyjuk
- A bajnokságban sem lőtt kevés gólt, persze az más kérdés, hogy Messi a kicsiket most szépen kitudta tömni.REMY írta:Mondjuk szöveget is kéne értelmezni, mert nem azt írtam, hogy azért lőtt több gólt messi mert megszórta a gyenge csapatokat...., hanem mert most ő megtudta szórni őket, tehát ez nem az ő érdeméből von le, hanem CR-éből.... mert ő nem volt képes most rá.
Mondjuk ezek a véletlenül sem oltások, amiket ide bepötyögsz pont elegek ahhoz, h tényleg jó ötletnek tartsam, h ne öntsd ide ki a lelkedREMY írta: Nem akarok más képet mutatni, csak itt nem előny, ha elkezdem oltani a barcásokat. Nem az a célom, hogy ki legyek rakva, mert a filmes topic miatt jó idejönni, de megállni sem tudom, hogy néha ne írjak hozzá 1-2 dologhoz.
Hazai pályán mindenki jobban kiönti a lelkét, mert ott nem fogják feltétlenül elítélni, és nem biztos, hogy 1-1 mondat után ki lenne rakva az oldalról az ember.
Meggyőzni sem akarok senki, csak néha idegesítő tud lenni, ha túl nagy az a szemüveg.
Itt az igazság kérem...ferninho írta:
nem kell itt a fellengzős duma...
egyik se jobb a másiknál...
vagy azt hiszed, hogy akik a Barcának szurkolnak, azok mások bármiben is?
a madridistát, vagy akár az eurobarcát nem a Barca vs. Real témák alapján kell megítélni elsősorban, mert mind a két oldal elég erősen elfogult, ez egy természetes dolog.
én se elsősorban emiatt járok ide, hanem a fórum többi része miatt.
nem kell itt a fellengzős duma...Stalkyard írta: Akkor a többség elég jól rejtegeti az értelmét a nyilvánosság előtt.![]()
Egyébként van benne igazság, de ettől függetlenül hányni tudnék, akárhányszor csak odapillantok, annyi gusztustalan, elfogult és alpári ember van ott.
Akkor a többség elég jól rejtegeti az értelmét a nyilvánosság előtt.socio66 írta:hát nem akarok nagyon belemenni, de aki kettőnél többször olvasgatta már az ő fórumukat, annak szerintem egyértelmű, hogy ott egy értelmesebb, magasabb átlagéletkorú közösség van jelen, mint itt.
ez régen talán nem így volt, de az utóbbi években mindenképp.
Én is gyakram olvasom azt a sz...,de nem tudom miért, mindig csak felhúzom magam, hogy milyen ostaba, elfogult emberek vannak odaát, tisztelet a kivételnek.visca el barca írta:mennyi gusztustalan ember van a odáát, te jó égén szégyellem magam helyettük... lassan kitalálják hogy vilanova direkt lett rákos h jövőre több 11-est kapjunk...
LOL OWNEDDrigo írta:1. Messi nem?REMY írta:Az őszhöz.
1. - CR ellenetek oda- vissza betalált
2. - BL góllövőlistáját vezeti
3. - A bajnokságban sem lőtt kevés gólt, persze az más kérdés, hogy Messi a kicsiket most szépen kitudta tömni. De világszinten a a bajnokságban sem lőtt kevés gólt.
de lényegtelen vitázni erről, úgyis tudjuk, hogy ki kapja....
2. Messi 1 góllal van lemaradva, és nem mellesleg címvédő
3. Ronaldot még Falcao is megelőzi. És milyen kicsikről beszélünk? Mármint milyen kicsiket? Az Atléticot, akinek Messi 2-t lőtt, Ronaldo egyet? Vagy a Realt, akinek 2-t lőtt, Ronaldo szintúgy. Vagy milyen kicsik?
De nézzük sorba: (jelenlegi x. helyezett - Messi góljainak a száma - Ronaldo góljainak a száma)
01. - 0 - 2
02. - 2 - 1
03. - 2 - 0
04. - nj. - nj.
05. - 2 - 0
06. - 2 - 1
07. - 2 - 0
08. - nj. - 0
09. - 2 - nj.
10. - 2 - 1
11. - 0 - 0
12. - 2 - 0
13. - 0 - 0
14. - 2 - 0
15. - 0 - 1
16. - 2 - nj.
17. - 0 - 2
18. - 2 - 2
19. - nj. 1
20. - 3 - 3
Ezek alpján Messi a kiesők ellen 5 gólt lőtt, a góljainak 20%-t, Ronaldo 6-t, góljainak a 42%-t, az utolsó 10 csapatnak Messi 11 gólt lőtt, a góljainak a 44%-t, Ronaldo 9-t, a góljainak a 64%-t. Az első 10-nek Messi 14 gólt lőtt, góljainak az 56%-t, Ronaldo 5-t, góljainak a 36%-t. "Európai csapatoknak" Messi 8 gólt lőtt, góljainak a 32%-a, Ronaldo 4 gól, 28%. BL-es csapatnak Messi 4 gólt lőtt, ez 16%-a a góljainak, Ronaldo 3 gól, 21%. Azaz, csak ebben a mutatóban jobb.
De nézzük azt a felvetést, miszerint a kis csapatokat megszórta Messi. Még egyszer: Messi a góljainak a 44%-t, Ronaldo a góljainak a 64%-t lőtte alsóházi csapatnak. Ki tömött ki kit?
Nem akarok más képet mutatni, csak itt nem előny, ha elkezdem oltani a barcásokat. Nem az a célom, hogy ki legyek rakva, mert a filmes topic miatt jó idejönni, de megállni sem tudom, hogy néha ne írjak hozzá 1-2 dologhoz.ozsimiki írta:Remy nagyon unalmas vagy![]()
+ahogy hallom, (szerencsére nem kergültem meg,hogy odaát fórumozzak) eléggé ellentmondásos az ottani szereplésed azzal, amit itt próbálsz magadról bemutatni. Már olyan téren,hogy mennyire is tiszteled,vagy ismered el a Barcát, meg kárörvendesz e olyanon, amit itt számonkérsz esetleg, hangsúlyozom ITT, EGY BARCA FÓRUMON.

Az, h oda-vissza betalált, sztem rajtatok kívül senkit nem érdekel és nem is jegyzi. Ez csak nálatok extra, a világ szemében meg kb egyet érnek azok a gólok is, mint bármelyik másik...REMY írta:Az őszhöz.
- CR ellenetek oda- vissza betalált
- BL góllövőlistáját vezeti
- A bajnokságban sem lőtt kevés gólt, persze az más kérdés, hogy Messi a kicsiket most szépen kitudta tömni. De világszinten a a bajnokságban sem lőtt kevés gólt.
1. Messi nem?REMY írta:Az őszhöz.
1. - CR ellenetek oda- vissza betalált
2. - BL góllövőlistáját vezeti
3. - A bajnokságban sem lőtt kevés gólt, persze az más kérdés, hogy Messi a kicsiket most szépen kitudta tömni. De világszinten a a bajnokságban sem lőtt kevés gólt.
ezek aztán az érvekREMY írta:Az őszhöz.
- CR ellenetek oda- vissza betalált
- BL góllövőlistáját vezeti
- A bajnokságban sem lőtt kevés gólt, persze az más kérdés, hogy Messi a kicsiket most szépen kitudta tömni. De világszinten a a bajnokságban sem lőtt kevés gólt.
Most ennyit szeretnék kiemelni: Mi az, hogy kitömi?:) Akárhogy is nézem, ha gólt lő, akkor lő még1-et adott meccsen, és ennyi(2). Egyáltalán nem vettem azt észre, hogy a kiscsapatok ellen hajtaná be azt a bizonyos 90 gólt. Jó példa erre az Atlético M. elleni uccsó meccs is.(Többet nem hozok fel, mert rövid a memóriám, és nincs kedvem keresgélni.)REMY írta:...hogy Messi a kicsiket most szépen kitudta tömni...

nem! az aranylabda egy év legjobbjának jár,hiszen januártól januárig kell nézni a teljesítményeket. vagyis kéne,mert decemberben már ugye édesmind1 ki hogy játszik,mert ott a 3 döntős.Mikaos írta: Úgy érzem, elébe mehetek a döntnökök okainak (meg nekik is útmutatóul szolgál - ha eddig nem tudták volna):
Az Aranylabda az adott szezon legjobb játékosának jár.
Ezt nem én találtam ki, ez a hivatalos definíció.