Mezner2 írta:
Egy csapat küzdése,ha nincs náluk labda,az miben tud megnyilvánulni???
Hát nemtom, én pl. amikor néztem Xavi gólját, elsőre is feltűnt, hogy az egész Espanyol védelem kocog hátrafelé. Levisszük szélre a labdát, jön a beadás, és a védők szinte sétálnak. A Xavi mögött álló 15-ös játékos meg sem próbál a labda felé lépni, vagy felgyorsulni
Szóval sztem nem haltak meg egy-egy szituációban annyira, mint kellett volna. Persze többnyire szépen tették a dolgukat, de ennél a gólnál konkrétan olyan mozizás volt, amit más csapat ellen sem lehet megengedni, nem hogy a Barca ellen.
Mikaos írta:Nézd meg még egyszer azt a gólt:
Az egész csapat balra van tolódva! Pedro -mint a leginkább jobb oldalt lévő játékosunk!!- közép felé helyezkedett, hogy lefedje azokat a területeket is
Ugyanakkor egyben a védővonalnál helyezkedett, ilyen mélységi játék ellenére is, mint egy igazi középcsatár. Ha emlékszel a 2009 szeptember Atletico meccsre, Ibrahimovic egy kísértetiesen hasonló gólt szerzett, szintén Busquets passzából. És rá már nem mondhatod, hogy jobboldali támadó.
De amellett, hogy balra tolódtunk, az egész meccset nézve Pedro rengetegszer tűnt fel a védők között középen helyezkedve és a labdát várva, például a két lesgólnál is. És ilyet nem egyszer játszottunk, az előző szezonban az őszi, ill. kupa Clasico-n pl. Alexis volt ilyen középcsatár, bal oldalon talán Iniestával a támadások nagy része, ezzel pedig jobb oldalon terület nyílt Alvesnek.
Második félidőben már nagyon látszott ez, Sanchez szinte ki sem ment a vonal mellé, és Alves rohangászhatott kedvére.