daffy írta:
thiago nekem nagy kedvenc,de stílusából adódóan ő a legkevésbé alkalmas a "passzoljunksokat" játékra. kicsit úgy érzem,mint dinho-nál,hogy el kellene nála ereszteni majd a pórázt,ezért sem gondolom,hogy ő majd pótolja xavit,mert más a stílusa
Thiago elképesztően univerzális játékos. Én a védelmet leszámítva sztem bárhol lehet játszatni. Kicsit olyan érzésem van vele, hogy akkor nyújtja a legjobb teljesítményt, ha egy passzmester mellett játszik, de pl. amit a Cordoba ellen is leművelt, azzal valamelyest ám cáfolt. Elég jól osztogatott a srác. Ráadásul marha jól cselez, én a balszélső posztján is simán kipróbálnám, az egyetlen bibi, hogy Iniesta is nagyon jól tolja ott. Sőt továbbmegyek, egyes mérkőzéseken akár még a vkp szerepét is be tudná tölteni (persze, ha nem lenne Sergio és Song), mert a labdaszerzésben is nagyon jó. Egy szóval egy igazi kincses bánya a srác, már csak be kell építeni. Pechje van, hogy 3 ilyen képességű ember van előtte és a sérüléshullám ezúttal nem érint minket, de nagyon remélem pár éven belül stabil kezdő lesz.