daffy írta:Az El Economista szerint mindössze tíz olyan játékos van, aki nem eladó. Név szerint: Casillas, Alvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Pepe, Marcelo, Sami Khedira, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo és Karim Benzema. A lap szerint Varane, Modric, Di María és Higuaín is távozhat megfelelő ajánlat esetén.
ha ez igaz,akkor ütőeret pattintok magamon..
varane és modric,mint eladó játékosok és arbeloa,khedira,özil,mint nem? hirtelen azt sem tudom hova köpjek..
Hihetetlen,és valahol mégis hihető.Kacsaszagú és mégis valahol 100%-ig biztos vagyok benne,hogy van valóságalapja.
Miért gondolom így? Mert szerintem Mou elküldése után jön az igazi mélyrepülés,a valódi zuhanás Madridban. Ő az egyetlen akinek Perez regnálása alatt tejhatalma,és uralma volt a csapat fölött,az ő kudarca úgy fog lecsapódni Perezben,hogy majd ő (mmint Perez) megmutatja,hogy csak ő tud rendet tenni,és visszaállítani a régi hírnevet,a galactico-kat,és újra elkezdi az ámokfutását ami 2003-tól elindította a lejtőn a Madridot.
Ugye anno volt egy freud-i elszólása,hogy védőt igazolni a gyengeség jele

vagy hasonló mondat,ő döntötte el ki lehet a keretben,és ki nem.
Aki lehetett : magas marketing értékkel bíró,akár már kiégett csillag is,olyan aki passzol az ő megalomán elképzeléseihez,és TÁMADÓ JÁTÉKOS LEGYEN!!
Nem gondolom,hogy ezeket kinőtte,ennyi idősen ritkán változik az ember,ő egy üzletember(abban az egyik legnagyobb a világon) ergo neki ilyen a gondolkodása,aki 60évig egy szellemben élt,az nem fog változni 2 év alatt.