Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk úgy nem nehéz, hogy a 2 KH nem játszik + a baloldali most épült fel... és egyedül a jobboson van meccsben Arbeloa.Mezner2 írta:botrányosan gyenge a Real védelme,
Ezt csak én nem értem, hogy mért volt "nagy odaszólás"?StickyFingaz írta:Tito Vilanova alaposan odapörkölt José Mourinhónak, szerinte ugyanis, ha a Barcelona lenne tizennyolc pontra lenne lemaradva a Real Madridtól, aligha ő lenne most a katalánok mestere. Azt azért továbbra sem jelentené ki, hogy már megnyerték a bajnokságot, de a Málagát sem írja le a kupában.
Tito Vilanova nem az a kekeckedő szerzet, de amikor megkérdezték tőle, hogy szerinte eldőlt-e a bajnoki cím sorsa, előbújt belőle a kisördög.
„Nem, de ha a helyzet fordítva lenne, nem lennék itt, hogy válaszoljak a kérdésre” – válaszolta pikírten a Barcelona vezetőedzője.
Nyilván nem felejtette el, hogy Mou megujjazta Tito -tStickyFingaz írta:Tito tökösebb mint Pep volt.Tetszik hogy ki meri mondani azt amit Pep nem mert/nem akart.
Casillas; Essien, Albiol, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Özil, Modric, C. Ronaldo; Benzema.daffy írta:józsi az anyád hétszázát... varane? carvalho és albiol?! nem a sebességre vannak felkészülve,az tuti. ha nincs győzelem,lobogni fognak a zsebkendők
Hihetetlen,és valahol mégis hihető.Kacsaszagú és mégis valahol 100%-ig biztos vagyok benne,hogy van valóságalapja.daffy írta:ha ez igaz,akkor ütőeret pattintok magamon..Az El Economista szerint mindössze tíz olyan játékos van, aki nem eladó. Név szerint: Casillas, Alvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Pepe, Marcelo, Sami Khedira, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo és Karim Benzema. A lap szerint Varane, Modric, Di María és Higuaín is távozhat megfelelő ajánlat esetén.![]()
varane és modric,mint eladó játékosok és arbeloa,khedira,özil,mint nem? hirtelen azt sem tudom hova köpjek..
daffy írta:Az El Economista szerint mindössze tíz olyan játékos van, aki nem eladó. Név szerint: Casillas, Alvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Pepe, Marcelo, Sami Khedira, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo és Karim Benzema. A lap szerint Varane, Modric, Di María és Higuaín is távozhat megfelelő ajánlat esetén.
ha ez igaz,akkor ütőeret pattintok magamon..Az El Economista szerint mindössze tíz olyan játékos van, aki nem eladó. Név szerint: Casillas, Alvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Pepe, Marcelo, Sami Khedira, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo és Karim Benzema. A lap szerint Varane, Modric, Di María és Higuaín is távozhat megfelelő ajánlat esetén.
Pep-nek meg egy Kompany-Barry-Milner-Lescott-Javi Garcia pakk jutna. Várjunk csak, itt valami nem stimmel.daffy írta:chelsea - city? érdekes lenne. mounak jutna egy mata-oscar-hazard-ba támadó négyes. nagyon kíváncsi lennék a szisztémára,bár kontrázni velük is lehet
chelsea - city? érdekes lenne. mounak jutna egy mata-oscar-hazard-ba támadó négyes. nagyon kíváncsi lennék a szisztémára,bár kontrázni velük is lehetlui1698 írta: Jövőre lehet nézni megint a Pep-Mou csatákat, a PL-ben.
hol kell aláírni ezt a forgatókönyvet??lui1698 írta:
Jövőre lehet nézni megint a Pep-Mou csatákat, a PL-ben.
Addig még le kell játszanunk két meccset is,bár minden előjel szerint simán bejutunk,azért még le is kell játszanunk a meccseketremontada írta:Meglátjuk. Az viszont biztosnak tűnik, hogy a Barca elődöntős lesz, a csapat nem számolgat, hanem minden fronton győzelemre tör.
Off A"Mourinho-féle Madrid" rövidítése a Moudrid, utal a speciális edző miatt kialakult speciális helyzetre.
saját magán kívül? nem tudom. alonso rengeteget játszik,szerintem ő az egyik. másikat nem tudom,arbeloa és khedira közül tippelem az egyiketBarcaman1993 írta: Azért egy 20-25 fős keretben a 2 nem sok. Az a kettő sem tudom ki lehet? Khedira és Arbeloa?
Azért egy 20-25 fős keretben a 2 nem sok. Az a kettő sem tudom ki lehet? Khedira és Arbeloa?daffy írta:"a hírek szerint pepe is elvesztette murinnyó kegyeit, mivel nem operáltatta meg magát, akkor mikor ő mondta. a pletykák szerint már csak két játékos van az öltözőben, akikben az edző 100%-osan megbízik"/Csabi/
ezek után gondolja azt bárki is,hogy mourinho nem megy el legkésőbb a nyáron..