Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csigalom és nyugavér. Ezért is csak 3 pont jár.Scumy írta:Azért ez a 0-5 az elég csúnyaRáadásul volt pár RM gól, ami elég szépre is sikeredett.
mivel nincs is ilyen mezgarnitúra elméletileg.bence-barca írta:Realnal mi ez az új mez?
Nem emlékszem, h láttam volna rajtuk.
Ezekből a hírekből nekem az jön le,hogy Madridban készül az edzőbuktatás,biztos vagyok benne(mondjuk sok agy nem kell hozzásalas9 írta:A spanyol lapok szerint a tegnapi mérkőzés után Cristiano és Mourinho vitatkozott az öltözőben. Hiszti nehezményezte, hogy egész mérkőzésen kritizálta játékát az edző bácsi.
valami ilyesmi volt... de amúgy élete meccsét hozta kb le.Mezner2 írta:Kicsit más!
Khedira feljebb helyezkedik mint eddig? Mintha TKP-vá avanzsált volna az utóbbi időbenKicsit hajaz arra amit a válogatottban játszik,és látszólag jobban is fekszik neki,nem egy teljesen ügyetlen gyerek az szerintem,dolgozik,megy,harap,sokszor jól zárja le a paszsávokat is,szerintem nem rossz.
Mondjuk nem tudom ki lehetett olyan bátor, aki vele szembe szált vagy eljátszotta neki a nagy halált. Ez az ember hatalmas volt. Ölni tudott a tekintetével. Be is szarnék, ha ő jön felém a pályán.Mezner2 írta: Collinák
Az még kevésbé zavar,mert nem rontják közvetlenül a focit,hogy mondjuk Katar vagy Oroszország rendezhet VB-t,rendezzenek,biztos vagyok benne,hogy színvonalasabb lesz a rendezés,és egyáltalán az egésznek a körítése,mint ennek a se íze se bűze ukrán-lengyel EB-nek.sjd írta:Nagyon igazad van, de ez az egész futballvezetésről elmondható.Mezner2 írta:Remy!
Manapság ez nem divat spanyolban,mondjuk angolországban sem.
Ha valaki beszól a játékvezetőnek,vagy tesz egy negro jelzést az 5,10meccs az olyan belépők,ahol csak a jó istennek köszönhetően nincs lábtörés sokszor még csak sárgát sem érnek,undorító köpedelem,önkritika nélküli emberek gyülekezete a bírói kar,nem csak spanyolban.
Ahogy érdekes módon mindig az olajpénzek irányában szavazták az eb/vb rendezéseket, a videobíró bevezetése stb..
Nagyon igazad van, de ez az egész futballvezetésről elmondható.Mezner2 írta:Remy!
Manapság ez nem divat spanyolban,mondjuk angolországban sem.
Ha valaki beszól a játékvezetőnek,vagy tesz egy negro jelzést az 5,10meccs az olyan belépők,ahol csak a jó istennek köszönhetően nincs lábtörés sokszor még csak sárgát sem érnek,undorító köpedelem,önkritika nélküli emberek gyülekezete a bírói kar,nem csak spanyolban.
De ezt különös kegyetlenséggel kéne eltiltani, mert még trollkodik is..REMY írta:hatalmas hibákat vétettek ma. Amúgy, ha mindegyik bírót büntetnék, akkor spanyolban már nem lenne egy bíró/partjelző semMezner2 írta:Második gól óta nem találják magukat,azóta CR már a másodikat lőhette volna,egyébként a partjelzők soha többet nem vezethetnének meccset,ha a szövetségben van egy kis racionalitás,4lest elnézni,amikor 1v1ben viheti a csatár a labdát a kapusra,hááát,hogy is mondjam,nem mindennapi.
hatalmas hibákat vétettek ma. Amúgy, ha mindegyik bírót büntetnék, akkor spanyolban már nem lenne egy bíró/partjelző semMezner2 írta:Második gól óta nem találják magukat,azóta CR már a másodikat lőhette volna,egyébként a partjelzők soha többet nem vezethetnének meccset,ha a szövetségben van egy kis racionalitás,4lest elnézni,amikor 1v1ben viheti a csatár a labdát a kapusra,hááát,hogy is mondjam,nem mindennapi.
De legalább most önkritikusak,és bevallják,hogy makkoltak rendesen.salas9 írta:2-0...