salas9 írta:Folytatódik a spekuláció. A The Times szerint Fergusson nyáron elcserélné Valdést és De Gea-t.
A kijöveteleiről messzeföldön híres VV az ívelgetős Premier League-ben.

De Geát én nagyon csípem, van benne potenciál! Guaita egyelőre kérdőjel, elvégre volt Jorquerának is egy-két remek meccse, amikor már a megváltót láttuk benne! Courtois nekem tetszene, de nem véletlenül igazolta a Chelsea Cech hosszútávú utódjának. Reinától viszont az ég óvjon!!!
A házon belüli megoldást én elvetném, Olazabal, Mino és Masip sem tűnik kiemelkedő képességű kapusoknak, nem véletlen akartuk nemrég elhozni Esteban Andradat a Lanusból . Amúgy vele mi lett? Emlékszik egyáltalán még rá valaki? 5M körüli összegről szólt a fáma! Ha idősebb kapust hozunk, akkor érdemes lehetne esetleg elhozni és felépíteni őt Európában is!
Amúgy érdekes, hogy a német foci azért kapusokkal is igen jól el van látva! A fiatalabb generációk közül azért Neuer, Adler, Leno, ter Stegen, Trapp vagy épp Zieler is igen jó kis kapus, látszik, hogy a sokat emlegetett reformnak minden téren megvan az eredménye!
Ettől függetlenül én spanyolajkú kapusnál maradnék.