A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

Vagy a szokásosnál is jobban Barça-színekbe öltöztetni az öltözőjüket, és ott hagyni nekik Pintót, hogy szórakoztassa őket.recrea írta:Oké, de legalább meg lehetett volna dobálni a Real csapatbuszát, szidni a játékosokat, "Campeones"-ezni az arcukba...csakhogy érezzék a törődést.![]()
Szerintem is röhögve behúzza a Real a döntőt, előtte akár le is mehetnek a strandra napozni meg sörözni, addig kipucolják a cipőiket az Atletico játékosok.
Osztom a véleményed......az Atletico 10-ből 10-szer "lefekszik" a Real-nakrecrea írta:Szerintem is röhögve behúzza a Real a döntőt, előtte akár le is mehetnek a strandra napozni meg sörözni, addig kipucolják a cipőiket az Atletico játékosok.
Oké, de legalább meg lehetett volna dobálni a Real csapatbuszát, szidni a játékosokat, "Campeones"-ezni az arcukba...csakhogy érezzék a törődést.Gareth Tello írta:Szerintem nekik is jobb, kevesebbet kell utazniuk.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... le-2224437
Érdekes, hogy ebbe a matracosok belementek.
Illetve nekünk is jobb így, nem igazán örültem volna, ha egy madridi csapat megint ünnepelt volna a Camp Nouban.
Bárcsak úgy lenne, de nem valószínű. A Bernabeúban játszanak, a probléma az, hogy a Real ellen. Ha a Real B állna ki a Castillával, akkor is nyerne a Real. Röhej ez az Atletico, mert a Ronaldo nélküli tartalékos Real ellen is megégtek, meg a Messi nélküli 10 emberes Barca ellen is. Nem fűznék sok reményt a mai meccshez...visca el barca írta:csorikáméknak 10-15 évente összejöhetne legalabb egy gyozelem a balett ellen... istenkém mekkora pofára esés lenne ha kinyalnának...

Gondolom a WC-k azóta föl lettek szerelve.Vakmacska írta:Én azért emlékszem, hogy tavaly milyen vernyákolást, meg óbégatást vágtak le, hogy ott akarták a döntőt.
Szerintem nekik is jobb, kevesebbet kell utazniuk.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... le-2224437
Persze, ha Barca - Espanyol döntő lett volna, akkor azt elvitte volna a szövetség Sevillába.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... le-2224437

Nem belementek, hanem egyenesen ők akarták, hogy ott legyen. Eddig háromszor játszottak ott királykupa döntőt a real ellen, és mindig nyertek.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... le-2224437

Ez így van! Puyi már öreg ide, Xavi is már csak alibizik, ki tudja, talán a fájós lába miatt, Messi meg... őt ki tudja? Lehet, hogy most jobban érdekli a peluscsere otthon, ami mondjuk érthető.Maxi írta: Xavi kezd kiégni, Puyol nincs jobb szó rá, öreg, lassan csak a szíve viszi előre, Messi megkapta 4.-ik bogyót(itt gyorsan megjegyezem jogosan)bár ettől ő még Messi maradt csak, már inkább magának játszik.Három meghatározó játékos.(csak okos gyerek ez a Pep, jókor ment el)
De így leírva sokkal drasztikusabban hangzik mint a fejembenÉs nem is ennyire vészes a helyzet, de el kell fogadnunk(saját vélemény ismét), hogy, ha nem is veszi át más csapat "Európa és a Világ labdarúgásának" a trónját, közel sem (csak) rólunk fog szólni az elkövetkező pár év.
Na igen, a játékosok hozzáállása..Vakmacska írta:
Hát, ha már Fabre-Villa csere lesz, már megéri!
Amúgy igazad van ezekben, ha ez, ha az nem történik. De megtörtént, és ennek vannak okai is, hogy miért. Ezeket le kellett volna sokkal korábban reagálni, de nem történt meg. A játékosok hozzáállását is az edzőnek kell motiválni, ez sem nagyon történt meg. És ez a gond.
Pep elmondta, hogy az utolsó évében már teljesen kiégett, totál közönnyel fogadott egy győzelmet, de egy vereséget is. És ez megérződött a csapaton. Görcsösek voltak, nem ment úgy a játék, ahogy kellett volna.
Tavaly a Cselszkij elleni visszavágó volt olyan, mint a Real elleni 5-0:
nem tötyörögtek, rohantak, pesszoltak, első, v max második szándékból passz, lövés, stb. Ez hiányzik. A henger. 3-0 után már jöhet ez a tötyögés.
Hát, ha már Fabre-Villa csere lesz, már megéri!Maxi írta:Igen, jogos amit írsz, hogy hogyan történt, de igazából(és most ellentmondok magamnak, a saját gondolataimnak is)nagyon kis dolgokon múlnak ezek a dolgok.Rosszul játszottunk, kicsit lélektelenül is, de ha mondjuk a Milan nem lövi azt a "szép" első gólját, szinte biztos vagyok benne, hogy azt a meccset is behúzzuk, vagy ha Pique nem csinálja meg a tizit, nem 1-3 lesz a vége...Lehet csak bele akarom magyarázni, de se a Milan, se a Madrid nem játszott jól ellenünk(és még mindig , nem azt írom, hogy nem érdemlik meg) hanem úgy játszottak ahogy kell.Vakmacska írta: kezd?
Áhhh, nem tudom jobban megfogalmazni, de szerintem érted mire próbálok kilyukadni.
Az meg, hogy Roura mit ígért...szerintem felejtsd el, nem lesz itt szerkezetváltás, kábé annyi, amit írtál, csak lehet nem Pedro/Alexis hanem Cesc/Villa és kész.Amíg Tito/Roura lesz az edző, ez a stílusunk lesz.
Igen, jogos amit írsz, hogy hogyan történt, de igazából(és most ellentmondok magamnak, a saját gondolataimnak is)nagyon kis dolgokon múlnak ezek a dolgok.Rosszul játszottunk, kicsit lélektelenül is, de ha mondjuk a Milan nem lövi azt a "szép" első gólját, szinte biztos vagyok benne, hogy azt a meccset is behúzzuk, vagy ha Pique nem csinálja meg a tizit, nem 1-3 lesz a vége...Lehet csak bele akarom magyarázni, de se a Milan, se a Madrid nem játszott jól ellenünk(és még mindig , nem azt írom, hogy nem érdemlik meg) hanem úgy játszottak ahogy kell.Vakmacska írta:Félreértesz minket, Maxi!
Mi nem a zakó miatt vagyunk elkeseredve, meg a kiesés miatt, hanem amiatt, ahogyan ez történt. És még mindig nincs semmi változás.
Bár most Roura beígérte. Kíváncsi leszek mi lesz az: Pedro helyett Alexis kezd?