Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tedet láttam annosjd írta: Talán jobban is jársz, h mostanában nem nézel vígjátékokat, nagyon ergya a felhozatal.
Amúgy ebben lehetnek olyan dolgok, amik nem léteznek?![]()
(Mert, ha nem, akkor ezt a két zombisat, amiről most dumálunk, el is felejtem, ill. akkor a Ted-et sem mondom, mert az is határeset)
Ez megvolt.Gareth Tello írta:Az Isten hozott az Isten háta mögött még nagy kedvencem, ez egy francia film, szerintem neked is tetszene, ha még nem láttad.
Jó hát a meséket meghagyom a 8 éveseknek, 21 Jump streetet felírtam a listámra.messideco írta:A 21 Jump street is elég tűrhető, vagy ha még nem voltak meg akkor a Madagaszkár, Nagyon vadon, Kung fu panda, Hotel Transyvania, Gru (utóbbiak animációs filmek) egész jók![]()
Ez alapCsacsMate írta: "Ne légy barom, míg iszod a dzsúszod a gettóban"-t láttad már? Illetve láttátok már?
Amikor régen rátaláltam nem sokan ismerték. Ma nem tudom mennyire változott. Így kérdezem ez közismert vígjáték?
Ez lesz a választásom elsőre.sjay írta:
Az a bizonyos első év! Számomra eddig 2013 legnagyobb meglepetése ez a film, nagyszerű humora van.
"Ne légy barom, míg iszod a dzsúszod a gettóban"-t láttad már? Illetve láttátok már?Bob_Marley írta:Classic kérdés, amit már mindenki ezerszer ellőtt, de kérnék valami jó kis vígjátékot
Abszolút nem vagyok tisztában a mostani "trenddel" fogalmam sincs milyen új filmek vannak akár vígjáték kategóriában akár másban, de valami kis könnyed leülős elalvós vígjáték jól jönne.
Az se baj, ha a klasszikus szerencsétlen csávó beleszeret valami csajba story van, vagy házibulis állatság csak valami vígjáték legyen
Úgyhogy ötleteket kérek, vagy lehet akkor maradok egy jó kis Gyalog Galoppnál
Az a bizonyos első év! Számomra eddig 2013 legnagyobb meglepetése ez a film, nagyszerű humora van.Bob_Marley írta:Classic kérdés, amit már mindenki ezerszer ellőtt, de kérnék valami jó kis vígjátékot
Abszolút nem vagyok tisztában a mostani "trenddel" fogalmam sincs milyen új filmek vannak akár vígjáték kategóriában akár másban, de valami kis könnyed leülős elalvós vígjáték jól jönne.
Az se baj, ha a klasszikus szerencsétlen csávó beleszeret valami csajba story van, vagy házibulis állatság csak valami vígjáték legyen
Úgyhogy ötleteket kérek, vagy lehet akkor maradok egy jó kis Gyalog Galoppnál
Csak az a legjobb, vagy a Brian élete.Bob_Marley írta:Úgyhogy ötleteket kérek, vagy lehet akkor maradok egy jó kis Gyalog Galoppnál
Azonnal nézd meg az eredeti, spanyol produkciótREMY írta:
Vanília Égbolt
Hmm... fura egy film, melyben rengeteg potenciál volt, de valamiért a megvalósítás nem igazán jött be. Kicsit unalmas volt, holott az ötlet tetszett.
Nem is tudok a filmről mit mondani. De azért dobok rá egy 6/10-et. Lehet újranézem majd valamikor.
Talán jobban is jársz, h mostanában nem nézel vígjátékokat, nagyon ergya a felhozatal.Bob_Marley írta:Classic kérdés, amit már mindenki ezerszer ellőtt, de kérnék valami jó kis vígjátékot
Juan of the Dead is hasonló, csak dél-amerikai vonalon, és kicsit gyengébb.sjd írta:Shaun of The Dead
8/10
Ez nem igaz, jó a Shaun is, de a Zombie a legnagyobb istenkirály.sjd írta:Ezt is pont azért néztem meg, mert sjay kolléga tegnap azt találta mondani nekem h ez jobb, mint a Zombieland
Hogyne, óriási kedvenclui1698 írta:Neked a Zombieland megvolt már?
Neked a Zombieland megvolt már? Ilyen zombi-vígjátékos témában nálam kedvenc.sjd írta:Shaun of The Dead
Az első 20 percen nagyon nehezen szenvedtem át magam, azon gondolkodtam, h nem lehet végig az a humorforrás, h ennek a két gyökérnek le sem esik h egy zombiapokalipszis megy végbe. Szerencsére aztán végül beindult a dolog, és vt jó néhány igazán humoros jelenet, ill. a szatirikus felhangok is tetszettek, de alapvetően végig szenvedett a film attól, h valami más humorforrást is generáljon, mint a szereplők bénázása.
Ettől függetlenül azért sztem egy szórakoztató és minőségi vígjáték lett.
8/10
CsacsMate írta:Én szeretem az időmet 100%-ban kitölteni a filmekkel, így rengeteg belefér. Ebédszünetben, lefekvés előtt, olykor még a fürdőszobában is
EZT az oldalt tudom ajánlani rengeteg szakmai oktató anyag van érthetően elmagyarázva, illetve amatőr forgatókönyv is egy csomó van, szóval mindkét témában el tudsz mélyülni.CsacsMate írta:Pár hónapja újabb hóbort lett a forgatókönyvek olvasása is. Ez a része érdekel is. Ha tanulok még valamit, akkor biztos, hogy az lesz, csak nem idehaza, meg nem most.
Mindig is szerettem írni, csak ez nem úgy megy, hogy minden szakmai tudás nélkül összelehet dobni egy forgatókönyvet. De szinopszisaim már vannak.
Időben visszafele nem választok ki filmeket már pár éve. (~2004 óta) Mindig, amit az adott hónapban kiadnak dvd-n, vagy bejön a moziba. Persze pár korábbi darab is becsúszik, de általában vagy olyan, ami nálunk csak évek múlva jelent meg, vagy 2004 előtti, esetleg ismétlés.sjd írta:CsacsMate írta:Meg igazán nincs is normális kínálat a filmekből.![]()
![]()
![]()
Ezt kifejtenéd bővebben? Még ha nem is olyan tempóban, mint Te, de azért én is fogyasztok filmeket, de egyszerűen mindig találok valami néznivalót, nem is keveset. Szóval én nem tudom elképzelni, h valaki eljut oda, hogy nincs mit néznie.
(amúgy szívesen küldök pár címet, ha érdekel a dolog, biztosan találni fogsz köztük olyat, amit nem láttál)
CsacsMate írta:Meg igazán nincs is normális kínálat a filmekből.