USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.02. 03:09:05

Köszi Tocy, sikerült megnézni azóta a meccset, sok mindent nem kell hozzáfűzni, a 3ik negyed eldöntötte, jól összefoglaltad.

Most hasonló a helyzet, James, James és még egyszer James.Bosh nagyon gyenge, Wadenek se esnek a dobások, túloldalt meg George iparkodik, sajnos Westen érezhető a fáradtság a betegsége miatt :?
Eddig szokásos nagyon szoros, s a triplák is esnek a Heatnek, azért jó lenne ha kiharcolná a 7iket a Pacers, hajrá :D

Jah és Bosh majd megnézheti magát poszteren :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.31. 20:48:18

Bob_Marley írta:Tegnapit sajna nem láttam, de 2 szösszenet a meccsről:
James beszéd:
http://www.youtube.com/watch?v=WeYB6GYBHB4

Őt meg ezek után pláne adjuk el :mrgreen:
Kép

KG lehet még egy évet ráhúz, s Millsapot akarjuk megszerezni, de hogy hogyan arról lövésem sincs :D

http://deadspin.com/quincy-pondexter-ge ... -510386438
Hát igen ez már ilyen világ....
A 3. negyed úgy nézett ki, ahogy tavaly az egész PO, James brutális, többiek bedobják a leosztásait, küzdenek, védekeznek, ellenfelet fizikálisan és mentálisan is megöljük. Csak James eddig sokkal kevésbé domináns ebben a PO-ban, mint tavaly. Nyugodtabb, viszont sokkal kevésbé agresszív. Nem biztos, hogy ez a jobb. Viszont 3-2, a Pacers must win üzemmódban lesz holnap este, és eddig sem voltak gyengébbek nálunk, sokkal-sokkal kiegyensúlyozottabb sorozat, mint a tavalyi. Nehéz lesz, főleg egy ennyire alulhasznált Bosh-sal, tegnap Wade sem volt az igazi, Allen és Battier továbbra is vicc.

Allennel kapcsolatban egyébként szerintem az lenne a jó döntés, ha nem kezdene itt meg több szezont. A perceit csökkenteni felesleges, de most pl miatta nem játszik az a Miller, aki tavaly tolókocsiból hozott három nagy meccset, és hasznos játékot, Ray-Ray pedig rengeteget hibázik, nem lehet rá számítani még büntetőzéskor sem, triplákkal sem, oké múltkor a hajrában beesett neki egy, de előtte két üreset dobott csúnyán mellé. Battier meg a tavalyi hihetetlen dobóformája után idén gyakorlatilag értékelhető meccs nélkül áll a PO-ban, a védekezése úgy-ahogy azért rendben van, illetve a zárásai, munkája kell támadásban, de ha az üres hármasokat nem tudja legalább bedobálni, akkor az elég nagy érvágás. Ha úgy dobnánk, mint tavaly, már vége lenne a párharcnak...
neobarca
Director del Fútbol

2013.05.31. 20:29:09

Bob_Marley írta:
Game90 írta:
Bob, kanty, neo, Sanama stb., tudom, hogy Heat, de ezt ti is nézzétek meg:
http://www.hhspn.com/claudia-miami-heat-120-heat-fan/
8)
Tiszta narancsbőr a feneke :D
Hát nemtudom Bob, én azért szúrnám azt a narancsbőrös... :lol: :lol: :lol:

Leszek majd, követem az eseményeket csak rengeteg a meló. De amint lesz egy pici pihi, Knicks-ezek picit. :wink:
Ami viszont engem is meglepett, az a macik kisöprése volt... :shock:

Ezt meg nem tudom kihagyni: :D :D :D
Kép
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.31. 19:39:39

Tegnapit sajna nem láttam, de 2 szösszenet a meccsről:
James beszéd:
http://www.youtube.com/watch?v=WeYB6GYBHB4

Őt meg ezek után pláne adjuk el :mrgreen:
Kép

KG lehet még egy évet ráhúz, s Millsapot akarjuk megszerezni, de hogy hogyan arról lövésem sincs :D

http://deadspin.com/quincy-pondexter-ge ... -510386438
Hát igen ez már ilyen világ....
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.31. 10:17:41

MIAMI - INDIANA (5.GAME)

Jó kis meccs lehetett, bár nem volt olyan demoralizáló mint azt páran vártuk, LeBron 30 PTS, 6 AST, 8 REB, 50% mezőnyből, a 3. etapban több pontot szerzett mint a Pecers játékosai :lol: .Az első két negyedet (2.-at -4-el) hátrányba fejezte be Spoelstra tanítványai de a harmadikat már +13-al zárták.

Most utálni fognak a Heat-esek de......remélem lesz 7. mérkőzés is :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
PCsabi
aka Game90

2013.05.29. 16:29:21

Én is néztem a meccset, aki meg szeretne ismerkedni a kosárlabdával, annak ajánlom ezt a párharcot, mert hihetetlenül magas színvonalú.

Az az igazság, hogy úgy nehéz meccset nyerni, ha a 3 legnagyobb sztárod csak 40%-kal dobálgat ill. az ellenfél 19-cel több lepattanót szed. Ray Allen hatalmas csalódás, viszont Chalmers jó volt, mondjuk egy top5-ös PG-től ezt várja az ember. Amúgy várható volt, hogy ez nem Bosh párharca lesz, Hibbert kb. úgy néz ki mellette, mint aki magasan a liga legjobb centere lenne.

Ja, a bíráskodás mellett már csak a folyamatos flopolások a szánalmasabbak.

Na mindegy, csak kisebb változtatások kellenek, a pályaelőny meg amúgy is itt van, szóval simán meglehet a továbbjutás.

LeBron fouled out, Lance Stephenson outscored Dwyane Wade, & Mets beat the Yankees twice in a row. What's next, a Jets QB completing a pass?
Bob_Marley írta:Lehet valóban ez lesz a trend, hogy small ball
Kb. fél éve olvastam egy cikket, hogy egyre inkább az lesz a jellemző, amit most a Rockets játszik: small ball, lerohanások, betörések, triplák. Mondjuk megértem, szerintem hatékony fegyver (bár ennek ellent mond, hogy a 4 CF csapatból 2 magas szerkezettel játszik).
Bob_Marley írta: Tiszta narancsbőr a feneke :D
Kép

:mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.29. 13:49:54

Azért nem kell gyártani az összeesküvés elméleteket. Rosszul fújtak a bírok itt is és ott is. A végén a Heat kerül annak a bizonyosnak a rossz oldalára, van ilyen, ahogy olyan is volt, hogy őket segítette a bíró.

Hibbert ismét dominált, megnézném, hogy mondjuk a döntőben Duncan-nel szemben mire menne.

Bár a múltkor sem jött be a jóslatom, de ez nem tántorít el. :D Most jön Jamestől egy monster meccs, Indyben pedig a rutin dönt, 4-2-vel továbbmegy a Heat.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.29. 09:34:23

Bob_Marley írta:James tényleg a padra került, de a faltok miatt :lol:
Azért ez is brutális meccs, végig iszonyat szoros, így azért 30 mp-vel a vége előtt (West arca gif gyanús lesz hogy róla ment ki a labda, milyen hisztit vágott le, s Wade lépés :D )illene megtartani az Indynek.

Kösz a magyarázatot így azért világos, s igaz is, de ehhez azért kell szerintem hogy 2 remek lábmunkával megáldott nagyon jó fizikai adottságokkal rendelkező védőd legyen, sokan alkalmaznak váltásos védekezést, ez azért egyfajta zóna védekezés.

Na 2-2, Stephenson remek volt, faarc, maximális koncentráció szép kosarak, s mellette Jamesen nagyot melózott.
Eddig volt három szoros meccs, egyet nyertünk mi, egyet a Pacers, ezt pedig a bírók. Elvitték ökör fújásokkal 9 pontra a Pacerst, utána kompenzáltak nekünk, majd a végén amiket odaadtak az Indynek...Wade is csak nevetni tudott, érezte, hogy itt ma mi nem nyerhetünk. Gyűlölöm az ilyet...nem mondom, hogy amúgy nyertünk volna, de ha csak az utolsó percben jól fújnak, akkor James nincs a padon(két vicc faultot fújtak rá a végén), Wade lépés ( hogy mi?... ) nincs ( amiből mellesleg Battier hármast dobott )...vajon idén elintézik, hogy ne nyerhessünk bajnokságot?
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.29. 07:40:58

Ez a meccs is bepótlásra vár de így azért a számokból is látszik hogy a Miami messze nem volt olyan jó formában mint a 3. mérkőzésen, a Pacers egy 11-0-ás rohammal indított és a Heat most csak 39%-al dobált mezőnyből a múltkori 55%-hoz képest + az Indiana 19-el több lepattanót szerzett mint a Miami.Bosh-nak sem nagyon ment (30 MIN, 1-6 FGM, 7 PTS) és pl. a padról Chris Andersen 19 perc alatt még nem is kísérletezett rádobással :shock: Írjatok majd 1-2 sort a gameről, KÖSZI :mrgreen: ......megyek dolgozni :(
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.29. 05:16:37

James tényleg a padra került, de a faltok miatt :lol:
Azért ez is brutális meccs, végig iszonyat szoros, így azért 30 mp-vel a vége előtt (West arca gif gyanús lesz hogy róla ment ki a labda, milyen hisztit vágott le, s Wade lépés :D )illene megtartani az Indynek.

Kösz a magyarázatot így azért világos, s igaz is, de ehhez azért kell szerintem hogy 2 remek lábmunkával megáldott nagyon jó fizikai adottságokkal rendelkező védőd legyen, sokan alkalmaznak váltásos védekezést, ez azért egyfajta zóna védekezés.

Na 2-2, Stephenson remek volt, faarc, maximális koncentráció szép kosarak, s mellette Jamesen nagyot melózott.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.05.29. 04:34:46

Zsír. Legyen izgalmas a PO, sérüljön le Bosh is és James is légyszi...
Ez kell még. Remélem nincs komoly baja egyiküknek sem, inkább üljenek le, menjen el ez a mai meccs, de legyenek egészségesek a következő meccsekre.

Látszik, hogy Joey Crawford a bíró. Kritikán aluli a játékvezetés. Össze-vissza fújnak.

Vicces nézni, ahogy Stephenson minden kosara után olyan arcot vág, mintha most vesztették volna el a meccset az ő bénázása miatt.
Bob_Marley írta: Tiszta narancsbőr a feneke :D
Pfejj, le vele, így már nem is kéne.:D
Bob_Marley írta: Védekezésük meg mióta megjött James ligaelit a Heat, azért az ő szerepét hátul sem szabad elfelejteni, ő és Wade a liga talán legjobb p&r védő párosa, s James megtud tartani embereket miután olyan mint egy tank :D Plusz besegít, blokkol, s a passzsávban is rendre "kotynyeleskedik "
Lehet valóban ez lesz a trend, hogy small ball, s amolyan 2-3 zóna, de azért azt hiszem jó centerekre mindig szükség lesz védekezésben, mert nem mindig lesz 2 remek perimeter védőd.S pont emiatt is, nagyon érdekes és remek ez a párharc, mert 2 más játékstílus csap össze, s abszolút azon múlik 1-1 meccs sőt inkább 1-1 szakasza a csatáknak, hogy ki tudja ráerőltetni az akaratát a másikra, inkább fizikális lassabb lefolyás (Pacers) vagy a gyors játék, triplák, betörések (Heat)
A small ball-t támadásra értettem, a védekezéssel kapcsolatban azt mondják, hogy az álom védekezés leegyszerűsítve az lenne, ha mindenki iszonyatosan agresszíven védekezne és szinte folyamatosan váltások lennének a védelemben. A Miaminál ha nem is folyamatosan, (fizikailag valszeg nem lehetne bírni) de a meccs egyes szakaszaiban nagyon jól megfigyelhető, hogy nagyon agresszívan, sokszor duplázva támadják a labdát, ha pedig a támadónak sikerül kijönnie a csapdából, onnantól iszonyatosan gyorsan vált ki mindig a legközelebbi ember az üresen maradottakra. Amikor ezt kellő intenzitással tudják csinálni, kb azok azok a szakaszok, amikkel vissza szoktak jönni a meccsbe. (És ilyenkor fordulhat elő az, mint ami a múltkori meccsen, hogy szegény Chalmers próbálja meg kilökdösni a palánk alól Hibbertet.:D)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.29. 01:56:18

Game90 írta:
8)
Tiszta narancsbőr a feneke :D

Heat-Pacers párharc nálam is be van tervezve, ez az idei PO legjobb csatája, iszonyat milyen jó meccsek vannak, rengeteget lehet tanulni.
Cumbee szépen összefoglalta a Miami más felfogásban játszott legutóbb, s Spoelstrának nagy érdeme van az idei csapat teljesítményében.
Védekezésük meg mióta megjött James ligaelit a Heat, azért az ő szerepét hátul sem szabad elfelejteni, ő és Wade a liga talán legjobb p&r védő párosa, s James megtud tartani embereket miután olyan mint egy tank :D Plusz besegít, blokkol, s a passzsávban is rendre "kotynyeleskedik "
Lehet valóban ez lesz a trend, hogy small ball, s amolyan 2-3 zóna, de azért azt hiszem jó centerekre mindig szükség lesz védekezésben, mert nem mindig lesz 2 remek perimeter védőd.S pont emiatt is, nagyon érdekes és remek ez a párharc, mert 2 más játékstílus csap össze, s abszolút azon múlik 1-1 meccs sőt inkább 1-1 szakasza a csatáknak, hogy ki tudja ráerőltetni az akaratát a másikra, inkább fizikális lassabb lefolyás (Pacers) vagy a gyors játék, triplák, betörések (Heat)

Videót meg köszi, meccs előtt megnézem pont belefér :D

Megint nagyon jó a meccs, jó Pacers kezdés, Hill-Steph eddig extra.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.05.29. 00:19:10

A Spurs söprése azért meglepett (Pau után Marc Gasol is kapott egy seprűt), én simán kinéztem volna egy Grizzlies továbbjutást is. De a Memphis-nek így is grat, szép kis szezonjuk volt (mondjuk ehhez kellett Westbrook sérülése is). Amúgy T-Mac a döntőben. Mondjuk nem hiszem, hogy ilyen formában vágyott erre.

És végre van egy kis időm, szóval éjjel Heat - Pacers lesz a program 8) Fontos lenne egy W, nem kéne 7 meccsig húzni ezt a párharcot.

Sport Science - LeBron James:
http://youtu.be/iQLSlWi7NRA
Ezen azért néztem egyet, catch and shoot percentage: LBJ 64,3% - Ray Allen 63,3% :shock:

8)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.05.28. 22:30:40

Ünnepnap van az NBA-ben gyerekek.:D Hivatalos lett a Kings eladása, így végre eltűntek Maloofék a képből. Lassan megy az egész pereputtyuk is és végre ismét csapat lehet a Kings-ből. Figyelgetem, hogy Vivek kikben gondolkodik és számomra nem tűnnek rossznak a jelöltjei. Drukkolok nekik nagyon.
varnagykrisztian írta:Cumbee mit értesz a teljesen más taktikán?Azt hogy a palánk közeléből dobálgattak?Még tanulgatom a kosárlabdát ezért kérdezem :oops: , a kezdő 5-ösből LeBron kivételével mindenki 50% felett dobált mezőnyből.KÖSZI :wink:
Igen, nagyjából ez a lényeg. Tocy is utalt már rá, eddig támadásban főleg a betörésekre és az onnan kiosztott labdák berámolgatására épült a taktika, de ezt elég jól levédekezte a Pacers. A mostani meccsen sokkal kevesebb 3 pontos kísérlet volt, kilőtt labdából pedig emlékeim szerint csak Bosh dobott hármast. Ezzel szemben a mai meccsre az volt jellemző, hogy Hibbertet kihúzták a palánk alól, a többiek pedig 1-1-ben erőből megverték a saját emberüket. Nagyon agresszívan a palánk alatti játékra koncentrált a Heat (James pl szinte csak a palánk alatt dolgozott) ha pedig Hibbert vissza akart lépni segíteni, azonnal ment az emberének a labda, aki kíméletlenül büntetett. (Meccs után le is nyilatkozta, hogy iszonyatosan frusztráló volt, hogy nem tudott besegíteni George-nak James ellen, mert nem tudta otthagyni sem Bosht, sem Haslemet.)
Tocy írta:Amúgy akármit csinál Spo, sosem lesz elismerve, pedig még ha meccs közben nem is tud nagyot váltani, meccsek között nagy koponya, ezt bizonyította már többször.
Szerencsére már kezdenek változni a dolgok, az idei 2. helyezése az év edzője szavazáson már jól jelzi, hogy liga szerte egyre többre tartják. Amúgy igaz, hogy meccselni talán még nem tud olyan jól, mint a legjobbak, de szerintem ebben is nagyon sokat javult, már nagyon kevés rossz húzása van, viszont jóból egyre több. A taktikai felkészítésben pedig szerintem nagyon közel van a TOP-hoz.
Amúgy azt szeretem nagyon benne, hogy messze megelőzi a korát. A Miamit tartják annak a csapatnak, aki legelőször kezdte el a small ball-t igen komolyan, alap taktikaként használni. Mostanra egyre több csapat nyúl ehhez a fegyverhez. A csapat védekezése pedig még mindig nem kap elég figyelmet. Érdemes figyelgetni erre is, hiszen idén asszem TOP3-as védekezése volt a Heat-nek úgy, hogy nem a régi, jól bevált rendszert használja. Az MIT Sloan konferencián elhangzottak alapján a jövőben a csapatok ideális védekezése valami olyasmi lesz, mint amit a Miami próbál most játszani.

Hoztam egy dokumentum filmet Kobe-ról és James-ről, sok mindenről szó van benne velük kapcsolatban, de az alapvető szál az, hogy James ligába érkezése óta folyton összehasonlítgatják őket, hogy melyikük a jobb. A köztük lévő verseny ellenére ők mégis barátok. (Ez egyébként meglepett engem, valamiért azt hittem, hogy tisztelik egymást, de egyébként elég fagyos a viszonyuk. A filmből viszont nekem nem ez jön le.) 45 perces, szal nem rövid, de a Kobe/James hatereken kívül szerintem mindenki érdekesnek találja. Van benne elég sok háttérbeszélgetés. Ja és Justin Timberlake a narrátor. :D :D

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=wTc ... ature=fvwp

+1: James-t látjuk még az NFL-ben?
http://www.foxsportsflorida.com/nba/mia ... eedID=3720
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.28. 12:32:50

Ez nagyon sima volt a Spurs részéről, mondjuk én egy kicsit többet vártam a maciktól főleg azért mert simán kisöpörték az Oklahoma-t.Parker egy "állat" (37 PTS, 6 AST, 4 REB), nagyon berághatott az éttermi kaland miatt :lol: A Miami szerintem hozza 4-1-el az Indiana elleni párharcot és jöhet a döntő ahol én nem tudom kinek fogok szurkolni :-k
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.28. 09:53:35

A flop csúnya volt, a Stephensonos esetet én nem fújnám fel, szerintem 5 ilyen volt a meccsen minimum, pl West amit művelt Chalmers-szel, azt még sehol nem láttam megemlítve, de Hibbertnek is voltak hasonló megmozdulásai.

Amúgy akármit csinál Spo, sosem lesz elismerve, pedig még ha meccs közben nem is tud nagyot váltani, meccsek között nagy koponya, ezt bizonyította már többször. Most is kitalálta szépen, hogy mit lehet csinálni LeBronnal, mit lehet csinálni Hibbert ellen, a félidei 70 pont magáért beszél. És nem Knicks-szerű 70 pont volt, hogy mindenhonnan mindent bedobott Anthony meg a triplák estek, egész meccsen összesen hat triplát dobtunk, folyamatosan a festékből szereztük a pontokat. Haslem persze extra volt, de ő tudta ezt mindig, csak egyszerűen nem ez volt már a feladata jó ideje, most viszont szemlátomást rá voltak ezek kijátszva azzal a szándékkal, hogy el kell dobnia, és be is dobta magát. Pontok terén a padunk továbbra sem az igazi, Allen-Battier-Cole még mindig nem dobott jól, ezért bízok benne, hogy hasonló eredményességgel tudunk játszani ma is. A védekezésünkön lehetne kicsit javítani még, bár Hibbert ellen nem lehet mit kezdeni, George-ot viszont szépen megfogtuk most.

A Spurs előtt meg le a kalappal, ugyanolyan félelmetesek, mint tavaly, csak akkor az OKC-ban megvolt a képesség támadásban, illetve Sefolosha védekezésében, hogy megverjék őket. Idén talán bennünk is meg lehet ez, de szerintem a döntőben nem mi lennénk az esélyesek, ha bejutnánk. Legalábbis ők most rápihenhetnek. Mindenesetre a Heat-Spurs jelenleg a két legjobban támadó, és top5 ( vagy top3... ) védekező csapat döntője lenne, az meg azért nem hangzana rosszul. Csak van itt egy Indiana, akik marha erősek, és ha ma kikapunk, kinéz egy 7 meccses széria...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.28. 06:54:41

Nagyon örülök a Spursnek, 4-0ra nem gondoltam volna, de bíztam benne kiejtik a macikat, akik talán kicsit el is fáradtak már, de a dübörög a SA, rengeteget tanultak a pár évvel ezelőtti Memphis párharcból, ezt végig lehetett látni, s 2 söprés meg egy "sima" 4-2 után megint NBA döntőznek, hajrá.
Tony Parker meg kijelenthető tényleg felépült :D
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2013.05.28. 05:53:36

na, SAS-MEM 4-0, "sima" ügy volt. :)
PUYOL-XAVI-INIESTA
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.27. 18:15:47

Wade-el valami nagyon nincs rendben. Hihetetlen milyen sunyi húzásai vannak. Egy jutott a mostani meccsre is:
http://ballislife.com/should-dwyane-wad ... te-in-gm3/
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.27. 10:01:16

kezdő5.hu írta:A liga döntött - a Miami Heat dobóhátvédje, Dwyane Wade nem kapott eltiltást az Indiana Pacers elleni párharc harmadik meccsére, de Flagrant 1-nek minősítették Lance Stephensonon bemutatott könyökösét.
Kép

Imádom Wade-et de én ezért elmeszeltem volna 1-2 mérkőzésre :mrgreen:

Ahogy azt vártam a Miami megrázta magát megint és behúzta az idegenbelit.
A meccset már letöltöttem de még a 2.-at sem láttam, ma lesz a 7. munkanapom húzóban :? talán holnap a pihenőnapomon megnézem őket.Írhatnátok 1-2 sort a 3. game-ről
Cumbee írta:e="Cumbee"]Spoelstra mekkora edző már! Az előző meccseken szenvedés volt, erre 2 nap alatt előrántott egy teljesen más taktikát, mint amit a csapat az elmúlt 2 évben játszott. Félidőben 70-56, szal úgy néz ki, hogy egyelőre bejött. Itt a shot chart:
Kép
Ray Allen's playoff FT%: 85.7 percent. Chris Andersen's playoff FG%: 85.0 percent.
:D
Cumbee mit értesz a teljesen más taktikán?Azt hogy a palánk közeléből dobálgattak?Még tanulgatom a kosárlabdát ezért kérdezem :oops: , a kezdő 5-ösből LeBron kivételével mindenki 50% felett dobált mezőnyből.KÖSZI :wink:
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.05.27. 04:05:33

Spoelstra mekkora edző már! Az előző meccseken szenvedés volt, erre 2 nap alatt előrántott egy teljesen más taktikát, mint amit a csapat az elmúlt 2 évben játszott. Félidőben 70-56, szal úgy néz ki, hogy egyelőre bejött. Itt a shot chart:
Kép
Ray Allen's playoff FT%: 85.7 percent. Chris Andersen's playoff FG%: 85.0 percent.
:D
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.05.26. 18:08:52

Azért tényleg kivillan néha a pókerface mögül az a méla undor,amikor lebiggyeszti a száját :D

Nagyon remélem,h a Miami összekapja magát Keleten,mert nincs kedvem a gépek harcát nézni a fináléban.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.05.26. 11:10:51

csababarca írta: Más: Tim Duncan zseni, de máig nem értem,hogy tudott ilyen szinten végignyomni egy NBA-pályafutást, ilyen jellegű méla undorral,és heveny közönnyel az arcán minden meccsen. érdekes.
Az undort nem tudom hol láttad az arcán, mert olyan póker arccal játszik, hogy azt se tudni hogy vannak-e arcizmai. :)

Amúgy a fapofa egyfajta pszichológia hadviselés a részéről, ő a trash talk helyett ezt választotta, és sztem ez hatásosabb is, mert elég idegesítő lehet hogy vki sztoikus nyugalommal aláz a parketten és gyakorlatilag le se sz@rja hogy ott vagy-e. :D

Ha már eljutottak idáig, remélem egy 4-1-el behúzzák most a konferencia döntőt, és végül a végső győzelmet is megszerzik. Timmy 5 gyűrűvel nálam már egyértelműen ott lenne minden idők legjobb 10 játékosában. 8)
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.26. 09:34:32

varnagykrisztian írta:
csababarca írta:OT. jön a SAS-MEM meccsen, 86-86 a rendes játékidő vége.
Macik jól elrontották a végét, volt 20 vissza, időt kértek, azt csináltak volna amit akarnak, erre lepörgették 10ig az órát, majd egy teljesen koncepció nélküli támadást vezettek.

Más: Tim Duncan zseni, de máig nem értem,hogy tudott ilyen szinten végignyomni egy NBA-pályafutást, ilyen jellegű méla undorral,és heveny közönnyel az arcán minden meccsen. érdekes.

szerk.: 104-93 a vége, érdemi kérdések ezzel el is dőltek. :?
Osztom a véleményed, Parker-éknek már nemigen kell már idegeskedniük :D kicsit többet vártam a maciktól de azért egy Spurs az Spurs.Kicsit unalmas lehet tőlem de még mindig nem értem hogy Gregg Popovich miért nem bízik egy kicsit sem Tracy McGrady-ben :-k
Azért, mert ő látja, hogy milyen állapotban van. T-Macnek már köze sincs a régi énjéhez. Valamint amíg nem tanulja meg a játékot, csak kárt okoz. Egyszemélyes dobóként meg jelenleg nincs rá szüksége, márpedig szerintem annak igazolta elsősorban, hogy ha úgy lejátsszák őket folyamatosan, mint tavaly az OKC, akkor legyen valaki a pad végén, aki bejöhet és egyedül csinálhat valamit. Legalábbis az esély meglegyen rá...
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.26. 06:32:32

csababarca írta:OT. jön a SAS-MEM meccsen, 86-86 a rendes játékidő vége.
Macik jól elrontották a végét, volt 20 vissza, időt kértek, azt csináltak volna amit akarnak, erre lepörgették 10ig az órát, majd egy teljesen koncepció nélküli támadást vezettek.

Más: Tim Duncan zseni, de máig nem értem,hogy tudott ilyen szinten végignyomni egy NBA-pályafutást, ilyen jellegű méla undorral,és heveny közönnyel az arcán minden meccsen. érdekes.

szerk.: 104-93 a vége, érdemi kérdések ezzel el is dőltek. :?
Osztom a véleményed, Parker-éknek már nemigen kell már idegeskedniük :D kicsit többet vártam a maciktól de azért egy Spurs az Spurs.Kicsit unalmas lehet tőlem de még mindig nem értem hogy Gregg Popovich miért nem bízik egy kicsit sem Tracy McGrady-ben :-k
Válasz küldése