Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért én egy kicsit félek, nem tudom, egy BL-döntős csapatban mennyivel kapna több játékidőt, mint itt. (Jó, Titoból kiindulva biztosan többet kapna Dotrmundban) Korábban is eléggé ráfaragtunk már pl. Keirrisonnal, h egyből valami komolyabb csapathoz (Benfica, Fiorentina) küldtük, ahol aztán hamar cserepadra (sem) került. Inkább először keressünk neki vmi Betist, ahol stabilan végignyomja a szezont, és nem Reus-szal kell versenyeznie a helyért, mert így sztem maximum kispadozásban fog Bundesliga-tapasztalatot gyűjteni.TT írta:én komolyan mondom örülnék neki. dortmundban játsszák a focit, kicsit hozzászokna a nagyobb iramhoz (németnél keresve sem találnánk neki brusztolósabb közeget), ami meg a legfontosabb, ott valószínű több játékidőt kapna mint az első csapatban. ahhoz hogy fejlődjön váltania kell a spanyol kettőbőlBarcaman1993 írta:
http://www.mundodeportivo.com/20130528/ ... 06098.html
Deulofeu kölcsönben Dortmundban? Érdekes.
én komolyan mondom örülnék neki. dortmundban játsszák a focit, kicsit hozzászokna a nagyobb iramhoz (németnél keresve sem találnánk neki brusztolósabb közeget), ami meg a legfontosabb, ott valószínű több játékidőt kapna mint az első csapatban. ahhoz hogy fejlődjön váltania kell a spanyol kettőbőlBarcaman1993 írta:
http://www.mundodeportivo.com/20130528/ ... 06098.html
Deulofeu kölcsönben Dortmundban? Érdekes.
Thiago-val kapcsolatban az természetes, hogy nem kell alapembernek lennie MÉG. Viszont ahogy lentebb is írta Castiel az ő esetében a türelem kulcsfontosságú lenne. Egyrészt azért, mert ha idővel érettebb játékos lesz, kevesebb labdát is fog elszórni - az első 1,5 évében Busquets is eléggé szórta a labdákat. Másrészt ha az előtte állókat "megnézi", akkor láthatja, hogy akik előtte vannak, mind kivárták a sorukat. Xavi előtt Pep, Iniesta előtt pedig Deco volt a sorban 1-2 évig amikor felkerültek a nagyokhoz. 24 éves korára Xavi helyén ő is kezdőember lehet - én inkább őt tudom ott elképzelni, mint Fabregás-t.Bestbarca írta:...
Azért ez kemény. Ha van olyan játékos a csatárok közül akivel elégedettek lehetünk, akkor az egyedül Tello. Messze a legkevesebb percet töltötte a pályán és statisztikailag ugyanott van, mint a másik 3 úriember. Azt meg ne magyarázd már, hogy ilyen fiatalokkal tele van a piac... Nekem 1-2 ember jut eszembe, csak értük fizetni kéne és a rizikófaktor bennük van. Tello adott, nem dumál, kiválóan teljesít. Ráadásul ha játszik, akkor számolni kell azzal, hogy Messin kívül más is támadja a kaput. Igazi életveszély a srác. Nem tudom, hogy miért vannak még olyanok, akik kételkednek benne. Nem elég technikás? Meggyőződésem, hogy Messi és Ini után ő verte meg a legtöbb védőt a csapatból. És ismétlem csak magam: mennyi idő alatt?Castiel írta:Tello: Na én őt nem tudom elképzelni ide még mindig... ok vannak szenzációs megmozdulásai, vannak neki jó meccsei... ÉS? Ilyen fiatal nagyon sok van... Kreativitása abszolút elmarad attóla szinttől amit amúgy a Barcában nevelkedő támadók nagy része magáénak mondhat/képvisel. Jó gyors, meg jól lő... de kb ennyi... ezért én még nem ájulok el tőle... Mint fentebb írtam sok ilyen fiatal van, őt miért látják sokan a jövő nagyjának? CSak mert Masian nevelkedett? v nem értem.. Huszti Szabi is simán tudja ezeket, ennyi idősen is tudta ezeket, csak a Fradiban... mindegy én inkább őt adnám el, v kölcsönbe... Amúgy is nem sokára jön fel Deu.... lehet hogy mellette nem fog megélni...
Már pedig lehet, hogy a fiatalabb brazil kerül mostantól előtérbe. A SPORT szerint Hummels Tito miatt került ki a képből, Silva pedig az ára miatt. Marquinhos, és David Luiz lehetnek célpontok mostantól. (persze ez csak feltételezés, ki tudja mi megy a háttérben..)kristop írta:én nagyon örülnék marquinhosnak is, mint középső védő igazolás, de a fórum békéjének érdekében azért próbálkozzunk még egy darabig thiago silvánála srácról két kisebb infó. úgy hozta le az első seria a idényét, hogy 31 meccsen keresztül nem kapott sárga lapot. plusz a gyorsaságáról annyit, hogy az olasz kupadöntőn ő tolta jobbhátvédben.
a kis favágó ****visca el barca írta:nana! egyszer kiállították!
nana! egyszer kiállították!kristop írta:én nagyon örülnék marquinhosnak is, mint középső védő igazolás, de a fórum békéjének érdekében azért próbálkozzunk még egy darabig thiago silvánála srácról két kisebb infó. úgy hozta le az első seria a idényét, hogy 31 meccsen keresztül nem kapott sárga lapot. plusz a gyorsaságáról annyit, hogy az olasz kupadöntőn ő tolta jobbhátvédben.
"Nagyon nem értek egyet, főleg a az első pár bekezdéssel, nálunk Alves-Alba a 2 csatár, s nem azért tolják fel a védekezést mert elől nem kell figyelni"Bob_Marley írta:Nagyon nem értek egyet, főleg a az első pár bekezdéssel, nálunk Alves-Alba a 2 csatár, s nem azért tolják fel a védekezést mert elől nem kell figyelni, hozzáteszem először Mourinho találta ezt ki, hogy 2 soros védőrendszert épített anno a kupadöntőn, ma sokan ezt csinálják, belassítani a támadás vezetést, amihez valóban hozzájárul elől kevesebb a mozgás is, ezt aláírom, emiatt sokszor panaszkodtunk is.Neymar ezen javítani fog remélhetőleg, ezt totál el is várom tőle (s leírom 25ikre is) agilis sokat mozgó játékot várok tőle, s hátra fele is, achilles pontunk a két széle.Pont emiatt írtam, itt nem fér bele a cipelem a bogyót, a mi játékunk alapja az 1 max két érintő, gyors mozgás, pontos passzok, na ehhez tedd hozzá Neymar milyen típusú játékos, hát nem az, ezt kell megtanulnia, erről írok 25ikreMellesleg ez a passzolt de nem volt kinek?André kifejezetten jól mozgott ott, Ganso remek volt anno (kár hogy eltűnt
)
Mint sok csapat a 3 kupáért megyünk, de prioritás szempontból a bajnokság midnenek felett, aztán BL, ahol ugyanúgy sikeresek vagyunk egy ideje, s idén is elődöntő volt, soha rosszabbat.Sok ellentmondást érzek amiket írtál, nem az eredmény a baj, de miért nem nyertünk ezt, a játék nem jó így az hogy ezt nyertük "semmi".
S ide nem parádés játékosok kellenek, hanem jó csapat, utóbbi szezonok sikeressége is ezt mutatja, s a csapat továbbra is adott, vannak hibák amiket javítani kell,de ki ne találd már hogy gyengék voltunk.
Nagyon máshogy látjuk, de az biztos a cél ugyanaz, Neymar illeszkedjen be, s a csapattal együtt legyen sikeres.
Xavi001 írta:Legalább Valaki értékel.sopisz írta:Akkor viszont egyre sürgösebb a kapus ügy.Xavi001 írta:Most olvastam, nem túl megbízható helyen, hogy Valdes és Falcao is a Monaco-é ! :O
Ter Stagennek örülnék, tud valaki vmit, a piaci áráról ?
Legalább Valaki értékel.sopisz írta:Akkor viszont egyre sürgösebb a kapus ügy.Xavi001 írta:Most olvastam, nem túl megbízható helyen, hogy Valdes és Falcao is a Monaco-é ! :O
Akkor viszont egyre sürgösebb a kapus ügy.Xavi001 írta:Most olvastam, nem túl megbízható helyen, hogy Valdes és Falcao is a Monaco-é ! :O
Háromszor el is estem :3Rinku írta:És mi hogy örülünk, hogy lóhalálában meg sem álltál idáig, hogy megoszd velünk és tovább növeld a hiteles hírek számát az amúgy is túlhasznált topicokban.Xavi001 írta:Most olvastam, nem túl megbízható helyen, hogy Valdes és Falcao is a Monaco-é ! :O
És mi hogy örülünk, hogy lóhalálában meg sem álltál idáig, hogy megoszd velünk és tovább növeld a hiteles hírek számát az amúgy is túlhasznált topicokban.Xavi001 írta:Most olvastam, nem túl megbízható helyen, hogy Valdes és Falcao is a Monaco-é ! :O