Én sem örülnék túlzottan Reinának, ugyanakkor nem követtem rendszeresen az utóbbi években hogy mit tud, lehet úgy járt, mint VV, akit pár hiba utána egy senkinek néznek, amíg hasonló hibák után a klasszisként számontartott kapusoknál csak vállrándítás történik. Nyilván nem ő a tökéletes megoldás, de azért nem hiszem, hogy hatalmas baklövés lenne. Főleg, hogy az itteni ellenzők és a szakmai stáb tagjai közül valószínűleg az utóbbiak többször látták játszani. Ter Stegennek meg mindenki örülne, de valószínű, hogy senki nem látta még ötnél több meccsét.

Gondolom már mindenki elfelejtette Asenjot is, akit az új Casillasnak tartottak, és az ő neve merült fel, amikor legutóbb nem akart hosszabbítani Valdés. Őt is a fél fórum akarta, most meg talán már a Valladolidnál véd. Ami persze sokat nem jelent, csak egy példa ezekre a túl magabiztos, ki jó, ki nem jó véleményekre. Egyébként Ter Stegenről az a hír járja, hogy alapfokon beszél spanyolul, egy ideje tanárhoz jár.

Mindenesetre az új környezet, a 'Gladbach utáni Barcánál tapasztalható új stílus és hatalmas nyomás véletlenül sem hanyagolható el. Reina ebből a szempontból tényleg kevesebb kockázatot rejt. Továbbra sem értem, Julio Cesárra hogy hogy nem csapunk le, most estek ki, nem tudom mennyiszer áradoztak róla, hogy húzza a QPR-t, a válogatott meccseken meg én is láttam, hogy remekel. 2-3 év még van benne.
Reus egyébként egy reklámfilm forgatás miatt járt Barcelonában, szerintem ezt is megírta a Sport.

Muniesának pedig lejár a szerződése, nem fogják meghosszabbítani, a Sociedad tűnik most az új csapatának.
A 9-es igazolást én támogatom, nyilván nem Rooneyban vagy Suárezben kell gondolkodni, de Klose abszolút jó lenne egy-két szezonra, és a BL-ben láttuk is, hogy Tito is Villa falba tolásával csinált helyet Messinek. Szóval létjogosultsága lenne, padot feltehetőleg simán elfogadná, financiálisan sem lenne nagy dolog, és Kluivert után lenne egy jól fejelő centerünk.