Neymar7 írta:Én pölö örülnék Ter Stegen-nek is. Szerintem ha Valdés menne (már pedig megy) ő lenne a legjobb megoldás. Fiatalabb (jóval mint Reina) és szerintem jobb kapus is. Ez egy vélemény.

eddig már mi is eljutottunk, hogy ki a megfelelő
Bár Reina érkezése már biztos (adja ég, hogy ne így legyen), én azért még bízom a vezetőségben, hogy észhez térnek és hoznak egy fiatal, karrierje elején járó kapust. Felőlem lehet ez Ter Stegen vagy Courtois, tök8.
De most abba mi a pláne, hogy idehozzuk Reinát? Ha nincs ló, jó a szamár is? Valaki előbb jól leírta, hogy Reina nem rosszabb mint Vitya, de nem is jobb, tehát ugrottunk előre egy nagy NULLÁT.
Neymarnak örülök, végre lesz egy vérbeli támadónk, akinek nem az lesz az első megoldása, hogy passzoljuk vissza a második hullámnak a kapu torkából. (Vagyis hát remélem, hogy így fog történni)
középső védő igazolása mindenféleképpen szükséges. Marquinhos, vagy Kompany, esetleg TS (bár ő elég borsos lenne), mindegy ki jön, csak jöjjön valaki. Mondjuk én Kompanyt preferálnám, mivel Marquinhos tapasztalatlan, Silva mozdíthatatlan (bár remélem azért valahogy csak megmozgatjuk).
És egy újabb csatár .. Arról mennek a hírek, hogy Tello, illetve Villa is véglegesen távozik (Remélem Tello nem ). Dölöfü meg kőccsönbe, tehát ha ez így létrejön, az minusz 3 támadó a keretben, és akkor már lehet, hogy tényleg érdemes lenne valakit szermányolni. klose erre a feladatra tökéletes lenne. Alázatos játékos, nem követeli magának a perceket, ő is tudja, hogy már elszállt felette az idő, de azért még érdemben mindig tud teljesíteni. Annyi a lényeg, hogy ne legyen fiatal és drága. Például: Drogba, Klose akik így eszembe jutnak, de biztos van még olyan támadó a piacon, aki tökéletes lenne erre a célra. Ezt én aféle "egyéves megoldásnak" nevezném, mivel jövőre már azért nem leszünk támadóhiányban.
Remélem nem hagytam ki semmit.