2013.11.29. 08:43:49
én viszont azt látom, hogy a Madrid a szezon második felére összeszedte magát, újra egy európai klasszis együttes BENYOMÁSÁT KELTI. a játékos állomány (egyedüliként!) vetekszik a Bayernével, kezd összeállni a stílus és vele a csapatjáték, megvan és nagyon határozottan megvan az(alkalmanként) elsöprő lendület és a(z) európai szintű gyorsasága, dinamizmusa, átütő ereje.
ami minket illet sajna ha nem is fordított de mindenképpen csökkenő íven vagyunk (nekem ÚGY TŰNIK) mert mire lehet (ép ésszel) gondolni egy olyan infóra amit éppen a mai főoldalon olvashatunk Tata-ról?! az első félidőben nem akartunk a másodikban NEM TUDTUNK eredményes focit mutatni emberelőnyös helyzetből egy európai középcsapat ellen.azt látni, hogy az állományt tekintve a sérülések okán (is) tizedelt a csapat, de ami még szomorúbb, hogy pl. a Fabregas, Alexis, Pedro, Tello (támadó ?!) négyessel szemben a Madrid képes ettől függetlenül is (szerintem ) jobbakat pályára küldeni.(Benzema, Isco, DiMaria, Jese, Morata,....) u. ez érvényes a védelemre is talán a középpályán billen felénk a mérleg.
ami nekem gondot okoz, az amit a meccsel kapcsolatban is leírtam: nem tudom, hogy ez amit látok azt jelenti e, hogy a Barcának itt a vég a BL.-ben a köv. kör már olyan szint amit (na jó: látszólag) nem fog megugrani, (lásd a hivatkozott Ajax meccset, de a tavalyi zakókat is említhetném), vagy pedig a látszat (vagy az én szemem ) csal és jön a Milan-t verő, a Ligát vezető, a csoportelső Barca és mindenben VERI A LÁTSZATOT.
pontosan tudom, mindent meg lehet magyarázni, bagatelizálni, itt a fórumon ennek művészei vannak, de egy biztos: ha a Barca nem kapja össze magát nagyon gyorsan, elszórhatja azt a KEVÉS!! hat pont előnyét és újra elveszítheti az európai hegemóniáját. ehhez mindenekelőtt már a télen fel kellene adni azt a ma már nyilvánvaló tévedést, hogy a védelem ügye megoldott a Bartra, Pulyol kettőssel, és azt is , hogy a góllövő csatár ügyet 17 éves és B csapatos csodagyerekekre lehet bízni.