Barcaman1993 írta:Nosztalgiából megnéztem a 2004-es és 2005-ös 3-0-as el Classicokat. Félelmetes, hogy mennyit változott azóta a játék negatív irányban. Nagyon élvezetes meccsek voltak. Komolyan értetlenül állok az elé, hogy jelen korunk labdarúgásában, hogyan lehet vki Real szurkoló....? Most sikerült megértenem. Nem ebbe a csapatba szerettek bele (mármint a mostaniba, aki igen az normális?:D) és teszem azt én se a mostani Barcába. Csak emlékeztetőleg abban a csapatban játszott egyszerre a pályán Zidane, Figo, Ronaldo, Beckham, Raúl, Guti, Roberto Carlos, aztán Robinho, Julio Baptista. Félelmetesen erős csapat. A jelenlegi Realból, ha Cristiano Ronaldo beférne abba a gárdába, akkor lehet, hogy sokat mondok.
Barcelonaról ugyanezt el tudnám mondani. A mi szerencsénk, hogy Pep utána összerakott egy olyan csapatot, ami talán még a 2005-06-os Barcát is ütötte. Elképesztő volt látni az akkori mindenhova odaérő Puyolt, a legjobb éveiben járó Xavit, Decot, előttük Ronaldinho-Eto-Messi 3-sal. Olyan erős támadósort azóta sem láttam. Ronaldinho pótolhatatlan elem, de Etohoz hasonló játékosunk sincs az elküldése óta. Nagyon tudott az a pali. Ha a Realt az akkori csapathoz hasonlítom, akkor megteszem ezt a Barcelonával is. A jelenlegi csapatból se sokan férnének be abba a csapatba. A mostani Messi és Valdes alap, rajtuk kívül még Sergio és Dani Alves talán. A többiek... pedig aztán ez a csapat is milyen erős...
Bármennyire is kevéssé tartottam szimpatikusnak azt az átigazolási politikát akkor (na nem mintha most annyira tetszene), azért az tényleg hatalmas csapat volt. Ronaldo és Zidane korszakos zsenik, Guti sem egy átlagos játékos, Raúlt mindig is nagyon szerettem, attól függetlenül, hogy madridista, Roberto Carlos meg Roberto Carlos. (Figóról inkább nem mondok semmit, malacfejet neki.

)
Az a hármas nálunk meg hatalmas zsenialitás volt.

(Egyébként a Sánchez-Messi-Neymar triumvirátus sem rossz, pláne, hogy Neymar még nagyon az út elején van, ki tudja, mi lehet belőle...

)
Busquets biztosan beférne, Busquets mindenhová beférne, egy zseni. (Ne röhögjetek ki, de tényleg így gondolom.

)
Márquezt imádtam még abból a csapatból... Hatalmas volt az öreg, egyik legnagyobb kedvencem.

Giuly szintén... Bár nem tudom megmondani, miért, de nagyon bírtam őt is.