Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen ezt ki is felejtettem. Csont tizi volt. Ráadásul a játékvezető nem volt takarásban, tisztán látta az esetet. Erélytelen, gyenge bíró, az állandó fetrengéseket is engedélyezi folyamatosan.ferninho írta: hát igen... a meccs elejét megnyomta Real, nem mentek be a helyzetek, aztán jött az Osasuna gól...
erre a már sárgalapos Arribas szabálytalankodik Modric-csal szemben a 16oson belül és semmi.....![]()
![]()
![]()
![]()
ott kellett volna pirosat adni és 1-1... nevetséges a bíró, de nagyon.
Vissza adja a néhány évvel ezelőttieket. Ha jól emlékszem akkor is az Osasunával játszottatok, és két egyértelmű tizit, meg pirosat nem fújt be az Osa javára. Ilyen ez a popszakma..ferninho írta:hát igen... a meccs elejét megnyomta Real, nem mentek be a helyzetek, aztán jött az Osasuna gól...Alcantara írta: Az első sárga erősen véleményes, mert először labdát talált, második meg remek színészi alakítás.
erre a már sárgalapos Arribas szabálytalankodik Modric-csal szemben a 16oson belül és semmi.....![]()
![]()
![]()
![]()
ott kellett volna pirosat adni és 1-1... nevetséges a bíró, de nagyon.
hát igen... a meccs elejét megnyomta Real, nem mentek be a helyzetek, aztán jött az Osasuna gól...Alcantara írta: Az első sárga erősen véleményes, mert először labdát talált, második meg remek színészi alakítás.
Most már én is... 2-0-nál és emberelőnynél azt hittem, hogy simán behúzzák... Most már meglepődnék, ha igen. Bakker csak nem sikerült kivédekezniük a félidő végéig... Csak ennyi kellett volna.Stalkyard írta:Már most megtenném nagy téttel a többgólos Real győzelmet...
Könnyen mondod, legyen igazad, én 5.000 Ft-ot tettem 4 meccsre, ebben benne van ez is. Sík ideg vagyok! Egyébként Ramos kiállítása nem volt jogos. Az első sárga erősen véleményes, mert először labdát talált, második meg remek színészi alakítás.Stalkyard írta:Már most megtenném nagy téttel a többgólos Real győzelmet...
Bármennyire is kevéssé tartottam szimpatikusnak azt az átigazolási politikát akkor (na nem mintha most annyira tetszene), azért az tényleg hatalmas csapat volt. Ronaldo és Zidane korszakos zsenik, Guti sem egy átlagos játékos, Raúlt mindig is nagyon szerettem, attól függetlenül, hogy madridista, Roberto Carlos meg Roberto Carlos. (Figóról inkább nem mondok semmit, malacfejet neki.Barcaman1993 írta:Nosztalgiából megnéztem a 2004-es és 2005-ös 3-0-as el Classicokat. Félelmetes, hogy mennyit változott azóta a játék negatív irányban. Nagyon élvezetes meccsek voltak. Komolyan értetlenül állok az elé, hogy jelen korunk labdarúgásában, hogyan lehet vki Real szurkoló....? Most sikerült megértenem. Nem ebbe a csapatba szerettek bele (mármint a mostaniba, aki igen az normális?:D) és teszem azt én se a mostani Barcába. Csak emlékeztetőleg abban a csapatban játszott egyszerre a pályán Zidane, Figo, Ronaldo, Beckham, Raúl, Guti, Roberto Carlos, aztán Robinho, Julio Baptista. Félelmetesen erős csapat. A jelenlegi Realból, ha Cristiano Ronaldo beférne abba a gárdába, akkor lehet, hogy sokat mondok.
Barcelonaról ugyanezt el tudnám mondani. A mi szerencsénk, hogy Pep utána összerakott egy olyan csapatot, ami talán még a 2005-06-os Barcát is ütötte. Elképesztő volt látni az akkori mindenhova odaérő Puyolt, a legjobb éveiben járó Xavit, Decot, előttük Ronaldinho-Eto-Messi 3-sal. Olyan erős támadósort azóta sem láttam. Ronaldinho pótolhatatlan elem, de Etohoz hasonló játékosunk sincs az elküldése óta. Nagyon tudott az a pali. Ha a Realt az akkori csapathoz hasonlítom, akkor megteszem ezt a Barcelonával is. A jelenlegi csapatból se sokan férnének be abba a csapatba. A mostani Messi és Valdes alap, rajtuk kívül még Sergio és Dani Alves talán. A többiek... pedig aztán ez a csapat is milyen erős...
Hmm.. Tudatosan építi a jövőt, respect!StickyFingaz írta:Hivatalos közösségi oldalt alapított rajongói számára Cristiano Ronaldo, a Real Madrid extraklasszisa. Az új site már elérhető a vivaronaldo.com címen, ahová természetesen maga a futballista is regisztrált.
CR dedikált mezt, és meccsbelépőket oszt majd ki különböző nyereményjátékok kapcsán. Például arra is lehet tippelni, milyen módon szerez gólt egy adott meccsen, vagy arra, hány kapuralövésig jut 90 perc alatt.
A portugál támadó rajongótábora hatalmas, 67 milliónyian követik a Facebookon és 23 milliónyian iratkoztak fel oldalára a Twitteren."
A kis szerény...
nem mi mondtuk...sörvirsli írta:Most lebuktam, Zsozé Nyunyinnyó egyik hátrahagyott provokátor bérence vagyok!![]()
most én meg mondjam azt, hogy a video második fele meg a híres katalán öntudatot példázza, més que un club?? nem hiszem, hogy bármi összefüggés lenne a kettő közt.sörvirsli írta:És íme a királyi magatartás példája: http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span" target="_blank ... otok,65437
Felháborítóan emberi...sörvirsli írta:És íme a királyi magatartás példája: http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span" target="_blank ... otok,65437
azért most látszólag elég elkeseredett lehetsz, hogy nincs min csámcsognod és neked kell költened hozzá, hogy odaszurkálj egy kicsit.....sörvirsli írta:A Greenpeace környezetvédő szervezet aktivistái hétfőn megzavarták a real madrid labdarúgócsapatának koppenhágai sajtótájékoztatóját, amelyet Carlo Ancelotti vezetőedző tartott egy nappal együttese idei utolsó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzése előtt.
Nem sokkal a médiaesemény kezdete után olyan posztert engedtek le a tréner mögé, amelyen az a szöveg volt olvasható, hogy "mentsük meg a sarkvidéket", illetve "mutassunk piros lapot a Gazpromnak". A személyzet hamar eltávolította a Greenpeace emblémájával ellátott plakátot.
(állítólag volt egy olyan felirat is melyen az állt,hogy Ronaldo 4 aranylabdát kapjon egyszerre mert akkor megelőzheti Messit,persze ha jó fej akkor ad a 4ből egyet Varane-nak is csakhogy minden madridista nyugodt legyen!)
Ez már szinte teljesen biztos. De hogy hogyan tud a Real 35-40 milliót kicsikarni egy Di Mariaért az számomra a legnagyobb talány. Mondjuk a Monacoba megy, ahol annyi a pénz mint égen a csillag, de akkor is. De olyan hírek is érkeznek, hogy cserélhetik Falcaora.ab1daL írta:Hírek szerint a télen akár el is igazolhat Monacoba az argentin.Gareth Tello írta:Három érdekes jelenet a meccsről:
1. A már említett DM-eset: http://www.youtube.com/watch?v=G2lYSHLSbk8" target="_blank
Hírek szerint a télen akár el is igazolhat Monacoba az argentin.Gareth Tello írta:Három érdekes jelenet a meccsről:
1. A már említett DM-eset: http://www.youtube.com/watch?v=G2lYSHLSbk8" target="_blank