Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Alcantara
Director del Fútbol

2013.12.14. 16:59:54

ferninho írta: hát igen... a meccs elejét megnyomta Real, nem mentek be a helyzetek, aztán jött az Osasuna gól...
erre a már sárgalapos Arribas szabálytalankodik Modric-csal szemben a 16oson belül és semmi..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ott kellett volna pirosat adni és 1-1... nevetséges a bíró, de nagyon.
Igen ezt ki is felejtettem. Csont tizi volt. Ráadásul a játékvezető nem volt takarásban, tisztán látta az esetet. Erélytelen, gyenge bíró, az állandó fetrengéseket is engedélyezi folyamatosan.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.12.14. 16:59:09

Ramos kiállítása szerintem is vicc volt, annak ellenére hogy nem bírom a tagot, de ez most nem volt jogos. Az első sárga még csak-csak ,de a második nevetséges.
Én lennék a legboldogabb, ha pontokat veszítenének, de sajnos nem fognak. A támadósoruk fel fogja őrölni ezt az Osasunát.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
ab1daL
Director del Fútbol

2013.12.14. 16:57:32

ferninho írta:
Alcantara írta: Az első sárga erősen véleményes, mert először labdát talált, második meg remek színészi alakítás.
hát igen... a meccs elejét megnyomta Real, nem mentek be a helyzetek, aztán jött az Osasuna gól...
erre a már sárgalapos Arribas szabálytalankodik Modric-csal szemben a 16oson belül és semmi..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ott kellett volna pirosat adni és 1-1... nevetséges a bíró, de nagyon.
Vissza adja a néhány évvel ezelőttieket. Ha jól emlékszem akkor is az Osasunával játszottatok, és két egyértelmű tizit, meg pirosat nem fújt be az Osa javára. Ilyen ez a popszakma..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ferninho
Madridista

2013.12.14. 16:55:38

Alcantara írta: Az első sárga erősen véleményes, mert először labdát talált, második meg remek színészi alakítás.
hát igen... a meccs elejét megnyomta Real, nem mentek be a helyzetek, aztán jött az Osasuna gól...
madridista
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.14. 16:53:27

Stalkyard írta:Már most megtenném nagy téttel a többgólos Real győzelmet...
Most már én is... 2-0-nál és emberelőnynél azt hittem, hogy simán behúzzák... Most már meglepődnék, ha igen. Bakker csak nem sikerült kivédekezniük a félidő végéig... Csak ennyi kellett volna.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Alcantara
Director del Fútbol

2013.12.14. 16:51:23

Stalkyard írta:Már most megtenném nagy téttel a többgólos Real győzelmet...
Könnyen mondod, legyen igazad, én 5.000 Ft-ot tettem 4 meccsre, ebben benne van ez is. Sík ideg vagyok! Egyébként Ramos kiállítása nem volt jogos. Az első sárga erősen véleményes, mert először labdát talált, második meg remek színészi alakítás.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.12.14. 16:48:00

Már most megtenném nagy téttel a többgólos Real győzelmet...
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
ab1daL
Director del Fútbol

2013.12.14. 16:47:11

Félidőben 2-1 az Osasuna-Real meccs, Ramos piros. Mondjuk második félidőben úgyis berámol egy hármast Cunci, aztán meghosszabbítják ismét az aranylabda szavazást..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
hady
Director del Fútbol

2013.12.14. 16:44:21

Osa-rma 2:0 ---ja ramos off
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.14. 13:01:56

Barcaman1993 írta:Nosztalgiából megnéztem a 2004-es és 2005-ös 3-0-as el Classicokat. Félelmetes, hogy mennyit változott azóta a játék negatív irányban. Nagyon élvezetes meccsek voltak. Komolyan értetlenül állok az elé, hogy jelen korunk labdarúgásában, hogyan lehet vki Real szurkoló....? Most sikerült megértenem. Nem ebbe a csapatba szerettek bele (mármint a mostaniba, aki igen az normális?:D) és teszem azt én se a mostani Barcába. Csak emlékeztetőleg abban a csapatban játszott egyszerre a pályán Zidane, Figo, Ronaldo, Beckham, Raúl, Guti, Roberto Carlos, aztán Robinho, Julio Baptista. Félelmetesen erős csapat. A jelenlegi Realból, ha Cristiano Ronaldo beférne abba a gárdába, akkor lehet, hogy sokat mondok.

Barcelonaról ugyanezt el tudnám mondani. A mi szerencsénk, hogy Pep utána összerakott egy olyan csapatot, ami talán még a 2005-06-os Barcát is ütötte. Elképesztő volt látni az akkori mindenhova odaérő Puyolt, a legjobb éveiben járó Xavit, Decot, előttük Ronaldinho-Eto-Messi 3-sal. Olyan erős támadósort azóta sem láttam. Ronaldinho pótolhatatlan elem, de Etohoz hasonló játékosunk sincs az elküldése óta. Nagyon tudott az a pali. Ha a Realt az akkori csapathoz hasonlítom, akkor megteszem ezt a Barcelonával is. A jelenlegi csapatból se sokan férnének be abba a csapatba. A mostani Messi és Valdes alap, rajtuk kívül még Sergio és Dani Alves talán. A többiek... pedig aztán ez a csapat is milyen erős...
Bármennyire is kevéssé tartottam szimpatikusnak azt az átigazolási politikát akkor (na nem mintha most annyira tetszene), azért az tényleg hatalmas csapat volt. Ronaldo és Zidane korszakos zsenik, Guti sem egy átlagos játékos, Raúlt mindig is nagyon szerettem, attól függetlenül, hogy madridista, Roberto Carlos meg Roberto Carlos. (Figóról inkább nem mondok semmit, malacfejet neki. :mrgreen: )

Az a hármas nálunk meg hatalmas zsenialitás volt. =D> (Egyébként a Sánchez-Messi-Neymar triumvirátus sem rossz, pláne, hogy Neymar még nagyon az út elején van, ki tudja, mi lehet belőle... :P )
Busquets biztosan beférne, Busquets mindenhová beférne, egy zseni. (Ne röhögjetek ki, de tényleg így gondolom. :D )

Márquezt imádtam még abból a csapatból... Hatalmas volt az öreg, egyik legnagyobb kedvencem. \:D/ Giuly szintén... Bár nem tudom megmondani, miért, de nagyon bírtam őt is.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.14. 12:27:30

Nosztalgiából megnéztem a 2004-es és 2005-ös 3-0-as el Classicokat. Félelmetes, hogy mennyit változott azóta a játék negatív irányban. Nagyon élvezetes meccsek voltak. Komolyan értetlenül állok az elé, hogy jelen korunk labdarúgásában, hogyan lehet vki Real szurkoló....? Most sikerült megértenem. Nem ebbe a csapatba szerettek bele (mármint a mostaniba, aki igen az normális?:D) és teszem azt én se a mostani Barcába. Csak emlékeztetőleg abban a csapatban játszott egyszerre a pályán Zidane, Figo, Ronaldo, Beckham, Raúl, Guti, Roberto Carlos, aztán Robinho, Julio Baptista. Félelmetesen erős csapat. A jelenlegi Realból, ha Cristiano Ronaldo beférne abba a gárdába, akkor lehet, hogy sokat mondok.

Barcelonaról ugyanezt el tudnám mondani. A mi szerencsénk, hogy Pep utána összerakott egy olyan csapatot, ami talán még a 2005-06-os Barcát is ütötte. Elképesztő volt látni az akkori mindenhova odaérő Puyolt, a legjobb éveiben járó Xavit, Decot, előttük Ronaldinho-Eto-Messi 3-sal. Olyan erős támadósort azóta sem láttam. Ronaldinho pótolhatatlan elem, de Etohoz hasonló játékosunk sincs az elküldése óta. Nagyon tudott az a pali. Ha a Realt az akkori csapathoz hasonlítom, akkor megteszem ezt a Barcelonával is. A jelenlegi csapatból se sokan férnének be abba a csapatba. A mostani Messi és Valdes alap, rajtuk kívül még Sergio és Dani Alves talán. A többiek... pedig aztán ez a csapat is milyen erős...

A bajnokság erejét mutatja, hogy milyen játékoskerete volt akkor a Valenciának, Sevillának, Villarealnak, Betisnek, Atleticonak, Zaragozanak stb.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
hank1ee
Director del Fútbol

2013.12.13. 22:04:44

StickyFingaz írta:Hivatalos közösségi oldalt alapított rajongói számára Cristiano Ronaldo, a Real Madrid extraklasszisa. Az új site már elérhető a vivaronaldo.com címen, ahová természetesen maga a futballista is regisztrált.

CR dedikált mezt, és meccsbelépőket oszt majd ki különböző nyereményjátékok kapcsán. Például arra is lehet tippelni, milyen módon szerez gólt egy adott meccsen, vagy arra, hány kapuralövésig jut 90 perc alatt.

A portugál támadó rajongótábora hatalmas, 67 milliónyian követik a Facebookon és 23 milliónyian iratkoztak fel oldalára a Twitteren."

A kis szerény... :lol:
Hmm.. Tudatosan építi a jövőt, respect! =D> :mrgreen:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
visca el barca
Presidente del Barça

2013.12.13. 20:51:33

és a matchday winners résznél az első 3 helyezett természetes kivétel nélkül 15 éves tinipicsa. megkérdezném őket mi az hogy les csak pislognának... :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.12.13. 20:32:01

Hivatalos közösségi oldalt alapított rajongói számára Cristiano Ronaldo, a Real Madrid extraklasszisa. Az új site már elérhető a vivaronaldo.com címen, ahová természetesen maga a futballista is regisztrált.

CR dedikált mezt, és meccsbelépőket oszt majd ki különböző nyereményjátékok kapcsán. Például arra is lehet tippelni, milyen módon szerez gólt egy adott meccsen, vagy arra, hány kapuralövésig jut 90 perc alatt.

A portugál támadó rajongótábora hatalmas, 67 milliónyian követik a Facebookon és 23 milliónyian iratkoztak fel oldalára a Twitteren."

A kis szerény... :lol:
PPP
Barça B

2013.12.10. 16:08:43

sörvirsli írta:Most lebuktam, Zsozé Nyunyinnyó egyik hátrahagyott provokátor bérence vagyok! :twisted:
nem mi mondtuk... :lol:
sörvirsli írta:És íme a királyi magatartás példája: http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span" target="_blank ... otok,65437
most én meg mondjam azt, hogy a video második fele meg a híres katalán öntudatot példázza, més que un club?? nem hiszem, hogy bármi összefüggés lenne a kettő közt. :roll: ja hogy a barca ebben is különb? ja mégse :lol: :?
shutterisland
Director del Fútbol

2013.12.10. 14:07:44

a profiknál meg biztosan van takarító, akinek nem lenne munkája, ha ezek rendet hagynának maguk után. :mrgreen:
Varatrix
Director del Fútbol

2013.12.10. 12:44:58

sörvirsli írta:És íme a királyi magatartás példája: http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span" target="_blank ... otok,65437
Felháborítóan emberi... :D Szerintem minden amatőr sportoló tök ugyanígy jár el, csak vissza hajtja őket az edző, hogy takarítsd fel, de gyorsan.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.12.10. 11:26:16

Most lebuktam, Zsozé Nyunyinnyó egyik hátrahagyott provokátor bérence vagyok! :twisted:

És íme a királyi magatartás példája: http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... otok,65437" target="_blank
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.12.10. 11:20:06

Sörvirsliről néha komolyan az jut eszembe, hogy fizetett gerjesztő... :twisted: :lol:
Kép
ferninho
Madridista

2013.12.09. 21:57:47

sörvirsli írta:A Greenpeace környezetvédő szervezet aktivistái hétfőn megzavarták a real madrid labdarúgócsapatának koppenhágai sajtótájékoztatóját, amelyet Carlo Ancelotti vezetőedző tartott egy nappal együttese idei utolsó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzése előtt.

Nem sokkal a médiaesemény kezdete után olyan posztert engedtek le a tréner mögé, amelyen az a szöveg volt olvasható, hogy "mentsük meg a sarkvidéket", illetve "mutassunk piros lapot a Gazpromnak". A személyzet hamar eltávolította a Greenpeace emblémájával ellátott plakátot.

(állítólag volt egy olyan felirat is melyen az állt,hogy Ronaldo 4 aranylabdát kapjon egyszerre mert akkor megelőzheti Messit,persze ha jó fej akkor ad a 4ből egyet Varane-nak is csakhogy minden madridista nyugodt legyen! :mrgreen: )
azért most látszólag elég elkeseredett lehetsz, hogy nincs min csámcsognod és neked kell költened hozzá, hogy odaszurkálj egy kicsit..... :)
madridista
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.12.09. 21:11:28

A Greenpeace környezetvédő szervezet aktivistái hétfőn megzavarták a real madrid labdarúgócsapatának koppenhágai sajtótájékoztatóját, amelyet Carlo Ancelotti vezetőedző tartott egy nappal együttese idei utolsó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzése előtt.

Nem sokkal a médiaesemény kezdete után olyan posztert engedtek le a tréner mögé, amelyen az a szöveg volt olvasható, hogy "mentsük meg a sarkvidéket", illetve "mutassunk piros lapot a Gazpromnak". A személyzet hamar eltávolította a Greenpeace emblémájával ellátott plakátot.

(állítólag volt egy olyan felirat is melyen az állt,hogy Ronaldo 4 aranylabdát kapjon egyszerre mert akkor megelőzheti Messit,persze ha jó fej akkor ad a 4ből egyet Varane-nak is csakhogy minden madridista nyugodt legyen! :mrgreen: )
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Alcantara
Director del Fútbol

2013.12.08. 20:40:47

Jól írtad: 25+11 millió euró volt. Az, hogy a 11 mit takar konkrétan nem tudom, de segítségül rendelkezésedre bocsájtom, ha neked jobban megy a portugál nyelv! :wink:

http://web3.cmvm.pt/english/sdi2004/emi ... R29179.pdf" target="_blank
Chino
Llegenda del Barça

2013.12.08. 16:05:47

[/list]
ab1daL írta:
Gareth Tello írta:Három érdekes jelenet a meccsről:
1. A már említett DM-eset: http://www.youtube.com/watch?v=G2lYSHLSbk8" target="_blank
Hírek szerint a télen akár el is igazolhat Monacoba az argentin.
Ez már szinte teljesen biztos. De hogy hogyan tud a Real 35-40 milliót kicsikarni egy Di Mariaért az számomra a legnagyobb talány. Mondjuk a Monacoba megy, ahol annyi a pénz mint égen a csillag, de akkor is. De olyan hírek is érkeznek, hogy cserélhetik Falcaora.
Amúgy azt írják, hogy 25-ért érkezett. Én mintha úgy emlékeznék, hogy több opciót is kötötték rá így az igazi ára 36 körül volt. Valaki nem tudja esetleg pontosan?
Forca Barca!!!!
ab1daL
Director del Fútbol

2013.12.08. 14:52:25

Gareth Tello írta:Három érdekes jelenet a meccsről:
1. A már említett DM-eset: http://www.youtube.com/watch?v=G2lYSHLSbk8" target="_blank
Hírek szerint a télen akár el is igazolhat Monacoba az argentin.

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.08. 14:11:01

Engem is meglepett a Real botlása, de a visszavágón nem hiszem, hogy gondot fog okozni nekik ez a harmadosztályú csapat, pláne, ha erős csapattal fognak kiállni, márpedig ez valószínűsíthető azért.

Három érdekes jelenet a meccsről:
2. Benzema. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=8MSh8os1XJU" target="_blank
3. Morata meg kicsit benézte: http://www.youtube.com/watch?v=a6zRHHD1hSk" target="_blank
Válasz küldése