2014.02.04. 01:09:09
Akkor megint szavazzunk... (jó ötletnek tartom, Slither gondolatait amúgy, mert ha már nem várunk, hogy legalább meglegyen a kellő szavazatszám, akkor legalább legyen valami ). Nekem is lassan kezd tele lenni a hócipőm, hogy mindig minden baj, nálam betetőzés volt a mai szavazatmegváltoztatás. Részemről erősen gondolkozom, hogy ennek semmi értelme nincsen, kevésbé aktív tagok, állandó magyarázkodás, megsértődések, stb. Nem igazán látom, hogy közösen menne a dolog, s megmondom őszintén azt látom, hogy gyakorlatilag 1-2 "régi motoros" szenved egymással meg a többiekkel, hogy fent maradhasson a liga. Ezt nagyon komolyan gondolom, hogy az egész kezd szétcsúszni, pedig nagy reményekkel indultunk bele, sokat tanultunk, de pl azon is látszódik, hogy nagyjából ugyanaz a gárda fog bejutni a PO-ba mint tavaly. Lehet borúlátó vagyok, meg mint írtam a mai szavazat változtatások is elkeserítettek (ha egy egyszerű kérdésben, hogy ok vagy nem ok nem tudunk dönteni, akkor mi várható el??? Komolyságot tükrözte az egész, nyilván nem életekről dönt az ember, de számomra az jött le, szavazzunk, mert muszáj. Az a poén jutott eszembe az egészről, hogy menjünk tüntetni, de mi ellen is tüntetünk???.....Nemtörődömség jele volt nekem a nagy tanulság ebből), de nagyon nem látom az alagút végét.
És megmondom őszintén, hogy pl az hogy átmegy olyan csere, hogy 5-1 arányban nemmel szavaznak az emberek nonszensz, innentől kezdve mi értelme van? Mielőtt jönne neo, hogy én ellenkampányolok, nem igaz. Globálisan kell látni az egészet...Nem a cseréről van szó, vagy másról, hanem elvekről, amik teljesen kezdenek szétcsúszni...Nem szavazások, teljes felfordulás, ide-oda magyarázások, megsértődés, puffogás. Elég szomorú vagyok, részemről a csapatátadáson is gondolkozom, mert több ligában is vagyok, ezt veszem a legkomolyabban, de minek???Van értelme??Egyre kevesebb, miközben máshol még tombol a "kezdeti lelkesedés".
Félre értés ne essék nem arról van szó, hogy ez az élet legfontosabb dolga, de kezd szétcsúszni a liga. Legalábbis én így látom, Tényleg nagyjából van 5-6 ember, aki próbálja az egészet takaréklángon működtetni, de pl én már nagyon kezdek ebbe belefáradni. Komolyan Michaa elleni győzelemnek sem tudok úgy örülni, és ez nem ellene szól, de pl hol vannak azok az idők, mikor az ember mindent, de tényleg mindent megtesz, hogy ha kell felvesz egy embert, aki dob 5 pontot meg szed 3 pattanót, de azzal is beljebb van....Ezt már nagyon nem látom, lemaradnak emberek, nincsen meccs, nem vesznek ki azokból a csapatokból embert, nincs FA mozgás, valaki csapatot elfelejt állítani, szavazni nem tudunk, vagy ha igen eltelik kevesebb mint 24 óra és mégsem szavazunk...Káosz az egész, előzőben azt írtam komikus, inkább úgy fogalmazok részemről siralmas, s értelmét már nem nagyon látom.....Szóval ha a régiek közül, akikben még tombol valamiféle vágy, de nincsenek keeperben átszeretnék venni a csapatomat, akkor hajrá.
Socio mondjuk nem nagyon van fórumon, de Messifan, varnagykrisztian, csababarca vagy más.
Michael Carter-Williams Phi - PG
Brandon Knight Mil - PG,SG
Raymond Felton NY - PG,SG
Carmelo Anthony NY - SF,PF
Blake Griffin LAC - PF,C
Tobias Harris Orl - SF,PF
Jonas Valanciunas Tor - C
Serge Ibaka OKC - PF,C
Jose Calderon Dal - PG
Trey Burke Uta - PG
Shawn Marion Dal - SF,PF
Jeff Green Bos - SG,SF,PF
Dwight Howard Hou - PF,C
Markieff Morris Pho - PF,C
Klay Thompson GS - SG,SF
És legfőképpen azért fáj az egész, mert nagyon sokat dolgoztam (Game-mel közösen dolgoztunk, szerintem top3-ban benne voltunk, akik a legtöbbet készültek a draftra, akár tavaly, akár idén, annyi excel táblázat, kimutatás, statisztikák, kiből mi lehet weboldal, dokumentum stb-t néztünk át hogy ihajj, de így visszagondolva, ez is inkább fájó dolog, mert értelme nem sok volt.....Nem megbántva senkit, de pl draft előtt is az életemet rátettem volna tenni, hogy DMC lecsúszik Cumbeehoz....nem tőle sajnálva, de mutatva az érdektelenséget, hogy most behúzom xy-t vagy mást, s ha őt akkor miért) az elmúlt 2 évben, végre sikerült oda is érni az élmezőny közelébe, de totálisan kezd érdektelenné válni, ha gyakorlatilag amiről az egésznek szólnia kéne, hogy jó társaság, kellő rivalizálás (bocsánat mindenkitől, de mára gyakorlatilag Game az egyedüli, aki ellen "készülök", s izgulva nézem az eredményeket, más ellen kb vállrendítés, hogy éppen dobott 5 pontot vagy sem xy....), tanulás, viszálykodás (de ez a sportszellemhez hozzátartozik), győzelem-vereség, de emelt fővel, mára ezek közül a töredék van meg, ha van egyáltalán valami....Cseréket is azért küldöm el 125-ikre is, hogy a lelkem "megnyugodjon", hogy foglalkoztam a dologgal. 1 hónapja kajtatok egy center után, valakinél már vagy 3 hete áll az ajánlat....Bocsánat nem teljesen igaz, mert néha visszavonom, hogy tudjak diskurálni, majd elküldöm megint. Pedig nagyon szoros lenne a liga, látszódnak is az eredményeken, most kellene rátenni egy lapáttal, de valakit az se érdekel, ha elbukik 1 kategóriát, vagy na bumm lemaradt 1 ember, xy sérült, kit érdekel...Szavazunk??Majd ráérek jövőre, csere van, ok, ja mégsem, vagy fordítva. Nem megmondás ez, saját magamon is ezeket a "tüneteket" észlelem, ezért nem látom az egésznek értelmét, mert vagy csináljuk rendesen, vagy hagyjuk a francba. És nyilván poénnnak fogja fel mindenki, nincs is ezzel baj, meg tényleg játék, de a nagy tanulsága az egésznek az lenne, hogy az embert jobbra sarkalja, hogy gondolkozzon, hogy tanuljon, s ne érdektelen legyen. Feljebnbb írtam xy kit draftolt, más hogyan készült stb, ezzel nincsen gond, mindenki saját megítélése alapján készül, csinálja, de mikor odáig fajulunk, hogy az egész liga kezd érdektelenné válni, akkor kell elgondolkozni, hogy akkor van-e értelme.
Elnézést a kifakadásért, meg visszaolvasva is érezhető, sokszor ugyanazt írom, néha rendszertelenül, mondom ma nagyon elkeseredtem, s hangsúlyozom nem a tényszerűségen, hogy valami történik vagy sem, hanem a mögöttes dolgokon, lehet rosszul látom, jelenleg amiket feljebb írtam azokat gondolom.