Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Örülök, hogy osztod a véleményemet. Akkor vagy szavazzunk itt (a formalitás kedvéért), vagy Slither kérlek írj ki egyet a ligában.Game90 írta:Neo, egyetértek!
Ha a többiek is benne vannak, akkor szívesen leszek második főnöke a ligának.
Egyébként ez az új vétózási rendszer egyelőre bejövős.
Messze áll tőlem hogy beleszóljak a ti dolgotokba de kanty-val értek egyet hogy ha két játékos cserélni akar azt csak akkor kéne vétózni ha tényleg inkorrekt lenne.kanty írta:Azért mert egyszerűen nonszensz, hogy mindig azon megy a tökölés, hogy olyan cserét kell összedobni, ami másnak tetszik. Kb. az egész liga egy rakás fos lett.
Oké, kíváncsi leszek.neobarca írta:Srácok! Nekem lenne pár építő jellegű ötletem, amivel újra élvezetessé lehetne varázsolni a ligát. Persze ehhez a managerek hajlandósága is szükséges. Délután leírom, amint lesz egy pici időm. Én szeretem ezt a ligát, ezt a közösséget, nem szeretném, hogy az állandó balhéról és a kellemetlenségekről szóljon. Du-este leírom csak most el vagyok havazva.
Cumbee írta:Szóval így összefoglalva(már kiírtam a mérgemet) a lényeg az lenne és erre kéne törekednünk, hogy minél gördülékenyebb legyen a liga és minél nagyobb szabad kezet kapjon mindenki, nem arra, hogy teljesen beszabályozzuk és diktatórikusan legyen vezetve az egész.
Valóban az lett, és sajnálom. Mindenhol jeleztem, hogy ha átmegy, vállalom, nekem akkor sem lesz rossz szájízem. Részemről tárgyalhatunk tovább, ha neked is megfelel.kamaj írta:Akkor legyen vétózva a cserénk, de ez így komikus lett.
Sok mindenben egyet értek veled Bob, sok mindenben nem. Először is verd ki a fejedből azokat a gondolatokat, amiben lemondanál a csapatodról. Ez csak az ördög műve. Tudom milyen érzés, hidd el. Emlékezz, nemrég nekem is megfordult a fejemben. Azóta szerencsére elhesegettem.Bob_Marley írta:Akkor megint szavazzunk...
Lehet hülyeséget mondok, de mit szólnátok ahhoz, ha minden maradni a régiben, kivéve hogy a vétózók számát megnövelnénk 4-ről 6-ra. Ugyebár arra sokkal nagyobb az esély, hogy (amit nehezményeztem korábban) ránéz az akár inaktívabb játékos is és egy gombnyomással kifejezi nemtetszését. Valóban félő volt, hogy a kifejtős verziót páran nem fogják díjazni akármilyen okokból. Így sztem megoldódhatna a dolog. És ami a legfontosabb. A szavazatot nem lehet módisítani. Persze ez csak az én véleményem.Slither írta:Az inaktívak kiküszöbölésére azt lehetne csinálni, hogy a vétózási időszak végén a nyilatkozok legalább felének kell vétóznia ahhoz hogy törlödjön a csere.
Az az 5-1 még mindig 5-3. Hajlamos vagy elfelejtkezni a cserében szereplő emberekről. És sztem nincs ezzel semmi gond. Ha nem éri el a szavazatok száma a kellő mennyiséget, akkor nem érvényes. Ez a világ össze országában az összes életszituációban így van. Mellesleg tudod mit? Igazából ha törlődne a csere, nem lenne semmi gondom. Ha ettől jobb lesz egyes emberek lelki világa, ne rajtam múljon. Főleg, hogy Sulli korrekt formában van (dupla duplás), míg Waiti pl ma este is 1 pattanó 1 asist volt a "nagy teljesítménye". Ekkora különbséget egy 6. cetli nem egyensúlyoz nekem.Bob_Marley írta: És megmondom őszintén, hogy pl az hogy átmegy olyan csere, hogy 5-1 arányban nemmel szavaznak az emberek nonszensz, innentől kezdve mi értelme van? Mielőtt jönne neo, hogy én ellenkampányolok...
Ebben igazad van, Eazzy tényleg nem fog egyetlen cseréhez sem kommentet fűzni, talán tényleg nem kéne figyelembe venni a számolásnál.Bob_Marley írta: És ehhez hozzáfűzném, hogy részemről ez a számolás így nem fair, vagy akkor valamit csináljunk a nem aktív tagokkal. Mert most ott tartunk, kanty-Eazzy gyakorlatilag nem szavaz....S emiatt a lakers0827-neo meg a neo-kamaj csere is eléggé érdekes lehet, mindkettő átmehet úgy, hogy a többség (nagyon többség, akik szavaztak) nem engedné át. Ergo feltételesen kiveszem Eazzy-kanty szavazatait (mert nem érkeznek, nem írnak, nem reagálnak) ott tartunk, van 12 ember, kell 6 vétó 5 engedés, de mivel ketten nem szavaznak, kell 6 vétó 9 embertől.....
Szóval ott vagyunk, hogy sehol nem vagyunk.
Ezt azért másoltam be, mert ma neo jön a csatlakozom a nem ok táborába.neobarca írta: GT ezt találta a számára legmegfelelőbbnek. Mind1 akkor tovább próbálkozunk. Csak az a baj, hogy 1-2 hangadó mindig lesz aki majd hujjog és ha már valaki mozgolódik, akkor viszi a többit is.
Erre jó példa a mostani is. 2 napot nem zavart senkit aztán megjelent az első "vészmadár" és egyből vétó...
2 teljes nap van arra hogy vétózni lehessen, a 3. nap de. megy csak át. Szóval ha hétfőn lett megkötve egy csere, akkor kedd és szerda áll rendelkezésre a többiek számára hogy vétózzanak, és csütörtökön mehet át a csere ha minden rendben volt. Az mi cserénk azért ment át olyan gyorsan, mert megvolt az 5 Ok szavazat. A ti cseréteknél 5 vétó és 1 OK van, így nyilván nem fogom idő előtt átengedni.neobarca írta:Nem igazán értem. a 2 nap letelt. Akkor hh nem mehet át a csere már ma este? Ha jól tudom illetve mindenhova azt lett írva, hogy 2 nap a határidő. Most akkor mégsem? Te is át tudtad engedni a saját cseréteket akkor ezt hh nem? Eskü nem értem akkor a rendszert.Slither írta:Holnap reggel megy át a csere, oda van írva mindegyiknél mikor lesz érvényes egy trade.![]()
Nem igazán értem. a 2 nap letelt. Akkor hh nem mehet át a csere már ma este? Ha jól tudom illetve mindenhova azt lett írva, hogy 2 nap a határidő. Most akkor mégsem? Te is át tudtad engedni a saját cseréteket akkor ezt hh nem? Eskü nem értem akkor a rendszert.Slither írta:Holnap reggel megy át a csere, oda van írva mindegyiknél mikor lesz érvényes egy trade.
Megértem, ha Kamaj nem akarja törölni a cserét és én nem is fogom győzködni. Figyelmetlen voltam, látszik, hogy nem vagyok otthon Lakers téren. Ha jól számoltam 3 vétó van +Te és GT mint lehetséges. Az nem tudom minek számít. Innentől kezdve Kamajon múlik. Akárhogy is dönt, én elfogadom.Slither írta:Másik cserét annulláljuk, ha meglesz a 6 vétó. Ha már bevezettük az új rendszert, akkor menjen minden úgy ahogy kell. Eddig 3 vétó van (úgy látom hogy GT és én is csak leírtuk hogy jogos lenne a vétó, de nem változtattuk meg a szavazatunkat). Ha meggyőződ Kamajt is hogy visszalépjen a cseréből, akkor törlöm a cseréteket.
Holnap reggel megy át a csere, oda van írva mindegyiknél mikor lesz érvényes egy trade.neobarca írta:Slither, légy szíves nézz majd rá a dolgokra, mert az egyiknél lejárt bőven a 2 nap és fontos a csapatom beállítása végett, a másiknál meg nem tudom, hogy akkor most mi lesz, mi legyen.
A Lowrys cserét valóban én ajánlottam fel. Viszont tényleg nem számoltam azzal, hogy Marshall már csak napokig lesz kezdő. Ebben a formában valóban eléggé egyoldalú a csere. Nem akarok senkivel se kibabrálni, főleg Kamaj veled nem, így részemről bármelyik megoldás megfelel.
Kiderítem hol laksz és véged.MessiFan írta:Bár egy Melo for Blatche egész korrekt lenne, de tudom mennyire ragaszkodsz hozzá, hiába jobb sokkal a félig filippínó barátunk.