MR. TROMORT777 írta:Rettentő olvasni ezeket a károgó, semmitmondó véleményeket. Én tényleg nem akarom kritizálni az itt lévő hangulatot meg senkit sem, de komolyan? Több ezer km-ről, gép mögül Football Managert játszva igazán könnyű kritizálni, nem? Egy újulási folyamatnál tartunk, ahol hirtelen Puyol, Xavi és Valdes szintű játékosok távoztak. Sz@r ügy? Az. Frusztráló, hogy még nem sikerült védőt igazolni? Az. De azért ami itt megy... Nem így működnek a dolgok, hogy ránézünk valakire és a miénk. Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg. Egy támadónál más a helyzet. De annyi minden más is van még a háttérben... de itt mi megy? Már a csapat temetése. Úgy, hogy még semmi sem késő és még lehet bármi. A legnagyobb baj, hogy egyre több ember hergeli bele magát és már csak azért is arra vár, hogy ne jöjjön össze semmi, mert akkor ő megmondta.
Félre értés ne essék, nem a negatív véleménnyel van bajom, hanem ezzel a túlzó picsogással ami itt megy és tényleg nem akarok bántani senkit és off sem lenni. Csak amikor ezek a hangok, hogy nem nyerünk semmit és stb stb akkor az azért sok.
Van még idő és reméljük a LÉTEZŐ legjobb megoldás fog megvalósulni rövid időn belül.
Nálam ezért van kritizáló hangulat. Védőért nem adunk ennyi pénzt, mert nem térül meg? Ha ennyire a pénzre megy már minden, akkor mutassák meg az elnökök a tárcájukat és azé a kupa amelyiknek több van benne...
Megvehetjük itt a jó istent is előre, ha "csak" 2-t fog rúgni, de kapunk mellé 3mat, az aztán megtérül. Ja vagy te azt írod, hogy megtérül mondjuk a mezeladásokból? Mert Barca szurkolóként sz.rok rá, hogy mennyi ökör vesz olyan drágán egy db pólót, vagy gazdag kölök.
Engem az érdekel, hogy szépen játszva próbáljunk mindent megtenni, illetve sablonos duma: de lássam a játékosokon, hogy mindent megtesznek. Ezért is szégyen szerintem is ez a fórum, hogy Pedro-t mindenki szidja, hogy egy sz.r, Messi viszont még mindig egy csomó embernek a legjobb, holott Pedro-n látszik, hogy akar, szenved szegény, de nem megy neki, mert nem Barca szint, Messi az, de sz.rik az egészre, csak kiröhög minket, de őt nem lehet szidni, mert olyat kapok itt, hogy csak na. Ja és Messit ne szidjam, mert hát régebben milyen sok mindent köszönhettünk neki, 4szer a legjobb lett, miatta nyertünk meg mindent, blabla.
Nagyon elmentem már a témától, de annó a Real Madrid csinálta azt, hogy előre megvette a legjobbakat (Beckham, Ronaldo, Owen, Figo, Zidane), hátul meg egy rakás közepes szintű játékos volt, nem is nyertek sok mindent. Mi ugyanezt csináljuk, ráadásul csupa olyan üggyel, ami egyáltalán nem szimpatikus, Messi ügy, Neymar ügy, az átigazolásunk befagyasztása, edző nélküliség, mert el kell ismerni, hogy a Barcánál már egy ideje nem az edző rakja össze a csapatot hanem egy játékos mondja meg, hogy mi legyen (legalábbis elől). Ez a Més que un club...
Ettől én még Barca szurkoló voltam-vagyok és leszek is, csak ez a vezetőség teljesen átviszi a csapatot a szerethetőből az utálatosba.
Végül pedig nekem ne mond azt, hogy nem gáz, hogy elkezdődött az előszezon és eddig van 2, leírom újra 2 tényleges középső hátvédünk (Piqué és Bartra. Masch nem az). Egy olyan nagy klubnál, mint a Barca, ne mond, hogy ennyi elég, 38 bajnoki meccs, Bl + Kupa, simán jöhet 1-2 nagy sérült. Mi lesz ha lesérül a 2 középhátvéd? Bemegy hátra Masch meg Busi? Az igen... Igen mi a gépünk előtt menedzserezünk, de ez annyira egyértelmű, hogy MINIMUM 4 védővel kell nekimenni az ALAPOZÁSNAK.