Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Poor011
Barça C

2014.07.21. 18:55:51

MR. TROMORT777 írta:Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg.
Nem térül meg? Pénzügyileg lehet, hogy nem, mert nyilván egy csatár meze jobban fogy, mint egy védőé, de könyörgöm, a pályán biztosan megtérülne, egy minőségi KH ára.

Sajnálom szegény Mascherano-t, mert a TOP vkp-k közé tartozik, de így, hogy KH-ként használják, nem tudja megmutatni az igazi tudását.
Személy szerint Benatia-nak örülnék a legjobban, de esélytelen az érlezése, hisz jön egy Mathieu (nem akarom bántani, de nem Barca szint) aki majd ha kell játszik KH-t meg szélső hátvédet is ha kell.... #-o =D>

A középpálya se valami acélos, vagyis inkább a cserelehetőségek... A bajnokság talán meg lesz, de egy BL-hez kell egy erős pad is.

Nem vagyok túl optimista, de ki lenne... :roll:
crixus
Entrenador del Barça

2014.07.21. 18:54:40

MR. TROMORT777 írta: Nem így működnek a dolgok, hogy ránézünk valakire és a miénk. Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg. Egy támadónál más a helyzet. De annyi minden más is van még a háttérben... de itt mi megy? Már a csapat temetése. Úgy, hogy még semmi sem késő és még lehet bármi.

Csak amikor ezek a hangok, hogy nem nyerünk semmit és stb stb akkor az azért sok.
Van még idő és reméljük a LÉTEZŐ legjobb megoldás fog megvalósulni rövid időn belül.
Ezekre reagálnék.
1. Más NAGY csapatok érdekes módon képesek kicsengetni nagyobb összegeket is védőkre. A megtérülés alatt pedig nem azt kell érteni, hogy visszajön az ára mezekből meg stb. Megtérülés az, hogy megoldja a védekezést több évre.
2. Mi lehet ugyan a háttérben? Ha Hummels túl lassú, akkor ott van Vertonghen vagy Benatia például. Lehetőségek vannak rajtuk kívül is, legalábbis lennének. A baj az, hogy mi MINDENKÉPP kényszermegoldást akarunk, mint pl.: Blind vagy Mathieu akik kb. hírből ismerik a középhátvéd posztot és komolyan még csak fel sem vetődik egy igazi középhátvéd neve.
3. Szerintem senki sem kívánja, hogy ne nyerjünk semmit, de (főleg) a védelmünket és a terveket elnézve nem valószínű, hogy versenyben leszünk a kupákért.
Leon
Director del Fútbol

2014.07.21. 18:53:54

Hirtelen távozó Valdes,Xavi,Puyol? :-s
Puyolnak már évek óta komoly gondjai vannak/voltak és amúgy is benne van a korban,Valdes is már egy ideje kijelentette,hogy megy,Xaviról is tudta mindenki,hogy fiatalabb nem lesz...
De a kapus meg a kp poszt amúgy is többnyire rendben volt (meg rendben is lesz a mostani igazolásokkal) viszont hátul már több éve káosz van és ahelyett hogy vettünk volna egy klasszis védőt 40 max 50ért a 3(!) év alatt csak egyet,inkább éves szinten 80 milliókért veszünk támadót előre.Lefogadom,hogy jövőre ha nem lesz az eltiltás akkor majd jön Falcao 70-80ért,hátulra meg semmi!Ez egy ilyen klubnál mint a Barca botrány!Állítom a spanyol másodosztályban játszó klub vezetőknek több esze van mint a Barcáénak! =D>
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
daffy
Madridista

2014.07.21. 18:52:22

MR. TROMORT777 írta: Egy újulási folyamatnál tartunk, ahol hirtelen Puyol, Xavi és Valdes szintű játékosok távoztak.
Nem mondanám,hogy hirtelen. A 3-ból 2 esetében az idő járt el felettük. Ezt lehetett sejteni eléggé előre.
Sz@r ügy? Az. Frusztráló, hogy még nem sikerült védőt igazolni? Az. De azért ami itt megy... Nem így működnek a dolgok, hogy ránézünk valakire és a miénk. Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg.
Az lehetséges,de amikor Suarez érkezik,akkor nem a védő marketingértéke miatt kell aggódni. Évek óta kellene védőt vennie a Barcának,most pedig már muszáj. És nem félmegoldások kellenek,meg nem befektetés fiatal játékosokba. Egy kész,kezdő szintű,elit védő kell a kezdőbe. Most van baj,nem 2 év múlva érő játékossal kell foltozni a csapatot,főleg hogy a másik spanyol is irányításra szorul a védelemben. Ha Hummels elérhető,akkor el kell hozni. Ha nem 20,hanem 35,akkor annyiért. Nincs jobb a piacon és most a legjobbat kell igazolni. Lassú? Lehetséges. Szerkezetileg,csapat szinten meg lehet oldani. Harmadik számú védőnek ott van Bartra,a negyediket meg megoldja Mascherano vagy egy fiatal B-s játékos.
zola8787
Director del Fútbol

2014.07.21. 18:47:44

MR. TROMORT777 írta:Rettentő olvasni ezeket a károgó, semmitmondó véleményeket. Én tényleg nem akarom kritizálni az itt lévő hangulatot meg senkit sem, de komolyan? Több ezer km-ről, gép mögül Football Managert játszva igazán könnyű kritizálni, nem? Egy újulási folyamatnál tartunk, ahol hirtelen Puyol, Xavi és Valdes szintű játékosok távoztak. Sz@r ügy? Az. Frusztráló, hogy még nem sikerült védőt igazolni? Az. De azért ami itt megy... Nem így működnek a dolgok, hogy ránézünk valakire és a miénk. Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg. Egy támadónál más a helyzet. De annyi minden más is van még a háttérben... de itt mi megy? Már a csapat temetése. Úgy, hogy még semmi sem késő és még lehet bármi. A legnagyobb baj, hogy egyre több ember hergeli bele magát és már csak azért is arra vár, hogy ne jöjjön össze semmi, mert akkor ő megmondta.
Félre értés ne essék, nem a negatív véleménnyel van bajom, hanem ezzel a túlzó picsogással ami itt megy és tényleg nem akarok bántani senkit és off sem lenni. Csak amikor ezek a hangok, hogy nem nyerünk semmit és stb stb akkor az azért sok.
Van még idő és reméljük a LÉTEZŐ legjobb megoldás fog megvalósulni rövid időn belül.
Nálam ezért van kritizáló hangulat. Védőért nem adunk ennyi pénzt, mert nem térül meg? Ha ennyire a pénzre megy már minden, akkor mutassák meg az elnökök a tárcájukat és azé a kupa amelyiknek több van benne...
Megvehetjük itt a jó istent is előre, ha "csak" 2-t fog rúgni, de kapunk mellé 3mat, az aztán megtérül. Ja vagy te azt írod, hogy megtérül mondjuk a mezeladásokból? Mert Barca szurkolóként sz.rok rá, hogy mennyi ökör vesz olyan drágán egy db pólót, vagy gazdag kölök.
Engem az érdekel, hogy szépen játszva próbáljunk mindent megtenni, illetve sablonos duma: de lássam a játékosokon, hogy mindent megtesznek. Ezért is szégyen szerintem is ez a fórum, hogy Pedro-t mindenki szidja, hogy egy sz.r, Messi viszont még mindig egy csomó embernek a legjobb, holott Pedro-n látszik, hogy akar, szenved szegény, de nem megy neki, mert nem Barca szint, Messi az, de sz.rik az egészre, csak kiröhög minket, de őt nem lehet szidni, mert olyat kapok itt, hogy csak na. Ja és Messit ne szidjam, mert hát régebben milyen sok mindent köszönhettünk neki, 4szer a legjobb lett, miatta nyertünk meg mindent, blabla.
Nagyon elmentem már a témától, de annó a Real Madrid csinálta azt, hogy előre megvette a legjobbakat (Beckham, Ronaldo, Owen, Figo, Zidane), hátul meg egy rakás közepes szintű játékos volt, nem is nyertek sok mindent. Mi ugyanezt csináljuk, ráadásul csupa olyan üggyel, ami egyáltalán nem szimpatikus, Messi ügy, Neymar ügy, az átigazolásunk befagyasztása, edző nélküliség, mert el kell ismerni, hogy a Barcánál már egy ideje nem az edző rakja össze a csapatot hanem egy játékos mondja meg, hogy mi legyen (legalábbis elől). Ez a Més que un club...

Ettől én még Barca szurkoló voltam-vagyok és leszek is, csak ez a vezetőség teljesen átviszi a csapatot a szerethetőből az utálatosba.

Végül pedig nekem ne mond azt, hogy nem gáz, hogy elkezdődött az előszezon és eddig van 2, leírom újra 2 tényleges középső hátvédünk (Piqué és Bartra. Masch nem az). Egy olyan nagy klubnál, mint a Barca, ne mond, hogy ennyi elég, 38 bajnoki meccs, Bl + Kupa, simán jöhet 1-2 nagy sérült. Mi lesz ha lesérül a 2 középhátvéd? Bemegy hátra Masch meg Busi? Az igen... Igen mi a gépünk előtt menedzserezünk, de ez annyira egyértelmű, hogy MINIMUM 4 védővel kell nekimenni az ALAPOZÁSNAK.
MR. TROMORT777

2014.07.21. 18:27:52

Rettentő olvasni ezeket a károgó, semmitmondó véleményeket. Én tényleg nem akarom kritizálni az itt lévő hangulatot meg senkit sem, de komolyan? Több ezer km-ről, gép mögül Football Managert játszva igazán könnyű kritizálni, nem? Egy újulási folyamatnál tartunk, ahol hirtelen Puyol, Xavi és Valdes szintű játékosok távoztak. Sz@r ügy? Az. Frusztráló, hogy még nem sikerült védőt igazolni? Az. De azért ami itt megy... Nem így működnek a dolgok, hogy ránézünk valakire és a miénk. Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg. Egy támadónál más a helyzet. De annyi minden más is van még a háttérben... de itt mi megy? Már a csapat temetése. Úgy, hogy még semmi sem késő és még lehet bármi. A legnagyobb baj, hogy egyre több ember hergeli bele magát és már csak azért is arra vár, hogy ne jöjjön össze semmi, mert akkor ő megmondta.
Félre értés ne essék, nem a negatív véleménnyel van bajom, hanem ezzel a túlzó picsogással ami itt megy és tényleg nem akarok bántani senkit és off sem lenni. Csak amikor ezek a hangok, hogy nem nyerünk semmit és stb stb akkor az azért sok.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2014.07.21. 18:26:47

Hummelsre mi sajnáltunk 20 milliót? Ez maga a röhej.. ennyi pénzért, nagy üzletet csinált a mu, mi meg lassan 2 hónapja hajtjuk Mátyiőt.. ez minden lesz csak nem védelem.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
crixus
Entrenador del Barça

2014.07.21. 18:23:21

Ha erős kezdőt akarok írni, akkor valami ilyesmit látnék.
Ter Stegen - Alves(?),?,Bartra,Alba-Mascherano,Busquets,Iniesta-Messi,Neymar,Suárez

A szerkezetet illetően Messi visszaléphetne a kp-ra is, Iniesta és Busquets elé, amolyan rombusz alakzatot kialakítva, amelyben Mascherano lenne leghátul a kp-sok közül hasonló szerepkörben, mint a válogatottban. A másik variáció nyilván Messi jobb szélre pakolása.

A cseresort illetően ennek megfelelő szerkezetben (legyen akármelyik)
Bravo/Masip - Montoya,?,Piqué,Adriano-Song,Rakitic,Roberto-Rafinha,Deulofeu,Pedro

Xavi már biztos megy, Afellay is valószínű, Bojan is. Ez nem is baj, bár Xavi-t sajnálom annak ellenére, hogy a kezdőbe már nem lett volna elég.
Számomra tehát adódik: kell KÉT (nem egy) középhátvéd, akik közül egyik a kezdőbe kellene érkezzen. A másik lehet Mathieu is akár - a cserék közé.
Ott van Alves kérdése is, aki nálam még mindig jobb megoldás mint Cuadrado. Mivel más név ide nem merült fel, így inkább szorítok annak, hogy Alves maradjon. A kolumbiai jó játékos, de nem védőnek való. Akkor inkább vigye a Bayern, ahogy Blind-et is csak akkor láttam volna itt szívesen, ha Adriano távozik a bal oldalról.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.21. 18:08:37

Stalkyard írta:De hát gyerekek, ott van elől Messi, Neymar és Suárez, mi baj lehet? :mrgreen:
az egyik lusta és depressziós, a másik le van fojtva, a harmadik meg az elkövetkező 3 hónapban pont annyit fog focizni mint én...

de majd pedrito megoldja :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2014.07.21. 17:47:09

De hát gyerekek, ott van elől Messi, Neymar és Suárez, mi baj lehet? :mrgreen:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Feast4
Director del Fútbol

2014.07.21. 17:32:01

MR. TROMORT777 írta:
Messa írta:Végülis Mascherano pont megfelelt azoknak a követelményeknek, amiket írtál. Mozgékony, gyors, fordulékony. Láttuk, hogy mire mentünk vele az előző szezonban.
Mascherano nem védő és sosem volt az igazán. De erről nem Ő tehet és ehhez képest mégis rengetegszer sikerrel oldotta meg.

Mascheranot én is megvédeném. Nem ez a posztja. Középpályán még mindig világklasszis lenne. De megint védőként fogjuk játszatni!
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.07.21. 17:28:58

PCsabi írta:Azért elképzelem, hogy nekimegyünk a következő szezonnak egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Afellay középpályával... :mrgreen:
Sanama írta:És egy Bartra-Piqué-Mascherano védő 3assal...
Ezért is írtam, mennyivel jobb lenne (erő sorrentben):
Hummels - Bartra - Pique - Blind
Iniesta - Mascherano - Busquets - Rakitic- Rafinha - Sergio Roberto

Halilovic-nak én adnék egy évet a B-ben. Láthattuk Thiago esetén milyen az, ha valaki fent játszik, látja hogy jobb mint a kezdők és még is háttérbe szorul
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2014.07.21. 17:32:25-kor.
94:39 6 - 1
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.07.21. 17:28:44

PCsabi írta:Azért elképzelem, hogy nekimegyünk a következő szezonnak egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Afellay középpályával... :mrgreen:
Nem kell ezt túldramatizálni. Nyilván sok a kétely, de van egy Iniesta-Rakitic-Sergio-Mascherano négyesünk, ami elég erősen hangzik. Emellett van egy Rafinha-Halilovic duónk, akikben elképesztően nagy potenciál van. Nyilván Xavival/Fabregasszal még erősebbek lennénk, de ez is egy erős társaság. Másrészt ha a 2 fiatalemberből legalább egy robbant (amire bőven meg van az esély), akkor meg még jobb helyzetbe kerülünk. Sergi Robertot nem kommentálom. Lehet, hogy jobb lesz, mint bárki is gondolná. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MR. TROMORT777

2014.07.21. 17:24:07

Messa írta:Végülis Mascherano pont megfelelt azoknak a követelményeknek, amiket írtál. Mozgékony, gyors, fordulékony. Láttuk, hogy mire mentünk vele az előző szezonban.
Mascherano nem védő és sosem volt az igazán. De erről nem Ő tehet és ehhez képest mégis rengetegszer sikerrel oldotta meg.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2014.07.21. 17:12:16

Azt mondjuk egy meccs alapján le lehetett szűrni, hogy Halilovics már most jobb játékos, mint Sergi Roberto. Majdnem hogy jöhetett volna az első csapatba is a horvát.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Feast4
Director del Fútbol

2014.07.21. 17:09:50

danianevem írta:Nem idézek, mert többen is írtátok, de miből gondoljátok, hogy csak a Barcelona lehet vonzó opció egy klasszis játékos számára? Amennyire én emlékszem Hummels pl. még tavaly olyat nyilatkozott, hogy a Barca azon kevés klubok egyike, ahova szívesen menne. Ez közel sem egyenértékű azzal, hogy más klub nem jöhet szóba. Félre ne értsétek én is nagyon szívesen látnám a csapatban, de nem minden esetben Zubiék a hibásak...

Az a nagy baj, hogy szerintem most törkre nem vagyunk vonzók. Átigazolási tilalom, nem látható koncepció, botrányok egész sora, balfék vezetőség, láthatóan leszállóágba kerülő csapat. Nekünk nagyon zsebbe kell nyúlni, hogy valakit megvehessünk. És nagyon úgy látom nem is LE válogat!
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.21. 17:06:34

És egy Bartra-Piqué-Mascherano védő 3assal...
PCsabi
aka Game90

2014.07.21. 17:04:47

Azért elképzelem, hogy nekimegyünk a következő szezonnak egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Afellay középpályával... :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.07.21. 16:57:50

Amúgy abban biztos vagyok, hogy ha veszünk egy védőt minimum pezsgőt bontok... Ha 20 millióért tényleg viszi Hummels-t a Mu amit erősen kétlek, akkor felakasztom ... nem, nem magam, a vezetőséget :evil:
Varatrix írta:Te csak számokat látod az itt a gond, jó lenne ha mondjuk megnéznéd Bravot védeni is. :wink:
Néztem végig a VB-t és nem állítanám, hogy egyáltalán jobb lett volna Ospina-nál, nem hogy 3szor (azt elismerem, hogy lábbal ezerszer jobb, ami nálunk fontos (?vagy fontos volt?)). Francia bajnokságot mondjuk nem nézem, de a whoscored sokkal jobb értékelést adott neki mint Bravo-nak.
Feast4 írta:Blind meg... Egyre rosszabb... Komolyan ezek a nevek futnak
Blind szerintem tökéletes lenne, sok helyen tud játszani, univerzális játékos. Na persze a tökéletest úgy értem, hogy a sport.es féle szavazás megvalósul, ahol is Hummels - Blind párost hozná ide mindenki (95%). Így mehetne akár Xavi is, hiszen Blind a védők előtt is egészen jól teljesít. (persze itt sem közvetlen csere lenne, hanem pótember)

Ezek után már csak Alvessel kéne valamit kezdeni (+1 év, de inkább csere), remélem nem kudrádózzák el.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2014.07.21. 17:25:50-kor.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2014.07.21. 16:56:39

MR. TROMORT777 írta:Erre én is reagálnék. Véleményem szerint nagyon is sok különbség van védő és védő között. Nekünk nem a 16os úra, védő fal típusú védőre van szükségünk. A Barca játákának alapja, a maximálisan feltolt védelem ami akár jó 40méterre helyezkedik el a kapujától. Na már most itt mozgékony, gyors védőkre van szükség aki a kontrák ütemét fel tudja venni és lezárni a szöget, megfékezni a támadást. Hummels egy kiváló védő, igazi vezér, de ő sokkal statikusabb játékhoz való szerintem. Olyan kell aki villámgyorsan ki tud lépni. De ő nem ehhez van szokva, mert nem is így kell játszani. De sajnos nem látnám, hogy ez annyira az ő stílusa lenne. Bár nyílván megoldaná többségében. De nem ide való szerintem.
Végülis Mascherano pont megfelelt azoknak a követelményeknek, amiket írtál. Mozgékony, gyors, fordulékony. Láttuk, hogy mire mentünk vele az előző szezonban.
Pont hogy egy levegő ura védőre van szükségünk, szögletekből, pontrúgásokból, meg beívelésekből még az is betalált ellenünk, aki nem akart. Alapjában véve nagyon alacsony a csapat, nálam mindenképp alapkövetelmény lenne, hogy 185 fölötti legyen az a védő, akit idehozunk. Klasszis, magas, erős védő kell ide. Hummels, Mangala duóból valaki, + utána felőlem idehozhatják Matyiőt, vagy Marquinhost is.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Varatrix
Director del Fútbol

2014.07.21. 16:32:57

Tobias88 írta:Arsenal 4 millióért veszi meg David Opsina-t, a Kolumbiaiak kapusát aki 25 éves. Mi 12őt adtunk egy 31 évesért, aki kb ugyan azt a szintet képviseli
Te csak számokat látod az itt a gond, jó lenne ha mondjuk megnéznéd Bravot védeni is. :wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
danianevem
Entrenador del Barça

2014.07.21. 16:22:31

Nem idézek, mert többen is írtátok, de miből gondoljátok, hogy csak a Barcelona lehet vonzó opció egy klasszis játékos számára? Amennyire én emlékszem Hummels pl. még tavaly olyat nyilatkozott, hogy a Barca azon kevés klubok egyike, ahova szívesen menne. Ez közel sem egyenértékű azzal, hogy más klub nem jöhet szóba. Félre ne értsétek én is nagyon szívesen látnám a csapatban, de nem minden esetben Zubiék a hibásak...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.07.21. 16:20:49

Tobias88 írta:Arsenal 4 millióért veszi meg David Opsina-t, a Kolumbiaiak kapusát aki 25 éves. Mi 12őt adtunk egy 31 évesért, aki kb ugyan azt a szintet képviseli
Én ezt nem mondanám. A kolumbiai csapat leggyengébb pontja volt... Nem rossz kapus, ennyi pénzért jó vásárt csináltak (talán), de Bravo egyértelműen magasabb szintet képvisel.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.07.21. 16:03:43

Arsenal 4 millióért veszi meg David Opsina-t, a Kolumbiaiak kapusát aki 25 éves. Mi 12őt adtunk egy 31 évesért, aki kb ugyan azt a szintet képviseli

Amúgy tavalyi Hummels nyilatkozat, ami alapján nem elveszett ötlet a megkeresése:
„Édesapám és én a klubok 99.9 százalékát elutasítanánk, ha megkeresnének minket. Azonban a Barcelona azon két-három csapat közé tartozik, amelynek megfontolnám az ajánlatát"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2014.07.21. 16:55:26-kor.
zsoltfree
Capitá del Barça

2014.07.21. 15:56:16

Nagyon fura ez az átigazolási szezon. Lényegében 1 igazolás (in-out) miatt sem voltam maradéktalanul elégedett. Még egy évet maradhatott volna biztosan. Így elég sok a 0 kilométeres cserénk, akik sérülés esetén nem tudom mit fognak hozzáadni a csapathoz. És így, hogy ő megy, még így sem mentünk Kroosért? Hasonlóan ilyen alacsony áron lemaradunk Hummelsről is, valamint olyan nevekért harcolnánk (de csak feltételes mód mert őket sem tudjuk megszerezni) akik még csak nem is mentek a vébére: Matthieu, Marquinhos?

=D>

off: a honlap fejlécképe az idei igazolások után sajnos durván elavult:(
Válasz küldése