Daley Blind prefers to join Barcelona but is still waiting for formal bid. Wants his future resolved this week, at the latest on Sat. [md]
Nem tudom hogy ti hogyan vagytok vele, de én matyitól jobb játékosnak érzem őt.

Nem térül meg? Pénzügyileg lehet, hogy nem, mert nyilván egy csatár meze jobban fogy, mint egy védőé, de könyörgöm, a pályán biztosan megtérülne, egy minőségi KH ára.MR. TROMORT777 írta:Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg.
Ezekre reagálnék.MR. TROMORT777 írta: Nem így működnek a dolgok, hogy ránézünk valakire és a miénk. Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg. Egy támadónál más a helyzet. De annyi minden más is van még a háttérben... de itt mi megy? Már a csapat temetése. Úgy, hogy még semmi sem késő és még lehet bármi.
Csak amikor ezek a hangok, hogy nem nyerünk semmit és stb stb akkor az azért sok.
Van még idő és reméljük a LÉTEZŐ legjobb megoldás fog megvalósulni rövid időn belül.
Nem mondanám,hogy hirtelen. A 3-ból 2 esetében az idő járt el felettük. Ezt lehetett sejteni eléggé előre.MR. TROMORT777 írta: Egy újulási folyamatnál tartunk, ahol hirtelen Puyol, Xavi és Valdes szintű játékosok távoztak.
Az lehetséges,de amikor Suarez érkezik,akkor nem a védő marketingértéke miatt kell aggódni. Évek óta kellene védőt vennie a Barcának,most pedig már muszáj. És nem félmegoldások kellenek,meg nem befektetés fiatal játékosokba. Egy kész,kezdő szintű,elit védő kell a kezdőbe. Most van baj,nem 2 év múlva érő játékossal kell foltozni a csapatot,főleg hogy a másik spanyol is irányításra szorul a védelemben. Ha Hummels elérhető,akkor el kell hozni. Ha nem 20,hanem 35,akkor annyiért. Nincs jobb a piacon és most a legjobbat kell igazolni. Lassú? Lehetséges. Szerkezetileg,csapat szinten meg lehet oldani. Harmadik számú védőnek ott van Bartra,a negyediket meg megoldja Mascherano vagy egy fiatal B-s játékos.Sz@r ügy? Az. Frusztráló, hogy még nem sikerült védőt igazolni? Az. De azért ami itt megy... Nem így működnek a dolgok, hogy ránézünk valakire és a miénk. Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg.
Nálam ezért van kritizáló hangulat. Védőért nem adunk ennyi pénzt, mert nem térül meg? Ha ennyire a pénzre megy már minden, akkor mutassák meg az elnökök a tárcájukat és azé a kupa amelyiknek több van benne...MR. TROMORT777 írta:Rettentő olvasni ezeket a károgó, semmitmondó véleményeket. Én tényleg nem akarom kritizálni az itt lévő hangulatot meg senkit sem, de komolyan? Több ezer km-ről, gép mögül Football Managert játszva igazán könnyű kritizálni, nem? Egy újulási folyamatnál tartunk, ahol hirtelen Puyol, Xavi és Valdes szintű játékosok távoztak. Sz@r ügy? Az. Frusztráló, hogy még nem sikerült védőt igazolni? Az. De azért ami itt megy... Nem így működnek a dolgok, hogy ránézünk valakire és a miénk. Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg. Egy támadónál más a helyzet. De annyi minden más is van még a háttérben... de itt mi megy? Már a csapat temetése. Úgy, hogy még semmi sem késő és még lehet bármi. A legnagyobb baj, hogy egyre több ember hergeli bele magát és már csak azért is arra vár, hogy ne jöjjön össze semmi, mert akkor ő megmondta.
Félre értés ne essék, nem a negatív véleménnyel van bajom, hanem ezzel a túlzó picsogással ami itt megy és tényleg nem akarok bántani senkit és off sem lenni. Csak amikor ezek a hangok, hogy nem nyerünk semmit és stb stb akkor az azért sok.
Van még idő és reméljük a LÉTEZŐ legjobb megoldás fog megvalósulni rövid időn belül.
az egyik lusta és depressziós, a másik le van fojtva, a harmadik meg az elkövetkező 3 hónapban pont annyit fog focizni mint én...Stalkyard írta:De hát gyerekek, ott van elől Messi, Neymar és Suárez, mi baj lehet?
MR. TROMORT777 írta:Mascherano nem védő és sosem volt az igazán. De erről nem Ő tehet és ehhez képest mégis rengetegszer sikerrel oldotta meg.Messa írta:Végülis Mascherano pont megfelelt azoknak a követelményeknek, amiket írtál. Mozgékony, gyors, fordulékony. Láttuk, hogy mire mentünk vele az előző szezonban.
PCsabi írta:Azért elképzelem, hogy nekimegyünk a következő szezonnak egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Afellay középpályával...
Ezért is írtam, mennyivel jobb lenne (erő sorrentben):Sanama írta:És egy Bartra-Piqué-Mascherano védő 3assal...
Nem kell ezt túldramatizálni. Nyilván sok a kétely, de van egy Iniesta-Rakitic-Sergio-Mascherano négyesünk, ami elég erősen hangzik. Emellett van egy Rafinha-Halilovic duónk, akikben elképesztően nagy potenciál van. Nyilván Xavival/Fabregasszal még erősebbek lennénk, de ez is egy erős társaság. Másrészt ha a 2 fiatalemberből legalább egy robbant (amire bőven meg van az esély), akkor meg még jobb helyzetbe kerülünk. Sergi Robertot nem kommentálom. Lehet, hogy jobb lesz, mint bárki is gondolná.PCsabi írta:Azért elképzelem, hogy nekimegyünk a következő szezonnak egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Afellay középpályával...
Mascherano nem védő és sosem volt az igazán. De erről nem Ő tehet és ehhez képest mégis rengetegszer sikerrel oldotta meg.Messa írta:Végülis Mascherano pont megfelelt azoknak a követelményeknek, amiket írtál. Mozgékony, gyors, fordulékony. Láttuk, hogy mire mentünk vele az előző szezonban.
Azt mondjuk egy meccs alapján le lehetett szűrni, hogy Halilovics már most jobb játékos, mint Sergi Roberto. Majdnem hogy jöhetett volna az első csapatba is a horvát.PCsabi írta:Azért elképzelem, hogy nekimegyünk a következő szezonnak egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Afellay középpályával...
danianevem írta:Nem idézek, mert többen is írtátok, de miből gondoljátok, hogy csak a Barcelona lehet vonzó opció egy klasszis játékos számára? Amennyire én emlékszem Hummels pl. még tavaly olyat nyilatkozott, hogy a Barca azon kevés klubok egyike, ahova szívesen menne. Ez közel sem egyenértékű azzal, hogy más klub nem jöhet szóba. Félre ne értsétek én is nagyon szívesen látnám a csapatban, de nem minden esetben Zubiék a hibásak...
És egy Bartra-Piqué-Mascherano védő 3assal...PCsabi írta:Azért elképzelem, hogy nekimegyünk a következő szezonnak egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Afellay középpályával...
Néztem végig a VB-t és nem állítanám, hogy egyáltalán jobb lett volna Ospina-nál, nem hogy 3szor (azt elismerem, hogy lábbal ezerszer jobb, ami nálunk fontos (?vagy fontos volt?)). Francia bajnokságot mondjuk nem nézem, de a whoscored sokkal jobb értékelést adott neki mint Bravo-nak.Varatrix írta:Te csak számokat látod az itt a gond, jó lenne ha mondjuk megnéznéd Bravot védeni is.
Blind szerintem tökéletes lenne, sok helyen tud játszani, univerzális játékos. Na persze a tökéletest úgy értem, hogy a sport.es féle szavazás megvalósul, ahol is Hummels - Blind párost hozná ide mindenki (95%). Így mehetne akár Xavi is, hiszen Blind a védők előtt is egészen jól teljesít. (persze itt sem közvetlen csere lenne, hanem pótember)Feast4 írta:Blind meg... Egyre rosszabb... Komolyan ezek a nevek futnak
Végülis Mascherano pont megfelelt azoknak a követelményeknek, amiket írtál. Mozgékony, gyors, fordulékony. Láttuk, hogy mire mentünk vele az előző szezonban.MR. TROMORT777 írta:Erre én is reagálnék. Véleményem szerint nagyon is sok különbség van védő és védő között. Nekünk nem a 16os úra, védő fal típusú védőre van szükségünk. A Barca játákának alapja, a maximálisan feltolt védelem ami akár jó 40méterre helyezkedik el a kapujától. Na már most itt mozgékony, gyors védőkre van szükség aki a kontrák ütemét fel tudja venni és lezárni a szöget, megfékezni a támadást. Hummels egy kiváló védő, igazi vezér, de ő sokkal statikusabb játékhoz való szerintem. Olyan kell aki villámgyorsan ki tud lépni. De ő nem ehhez van szokva, mert nem is így kell játszani. De sajnos nem látnám, hogy ez annyira az ő stílusa lenne. Bár nyílván megoldaná többségében. De nem ide való szerintem.
Te csak számokat látod az itt a gond, jó lenne ha mondjuk megnéznéd Bravot védeni is.Tobias88 írta:Arsenal 4 millióért veszi meg David Opsina-t, a Kolumbiaiak kapusát aki 25 éves. Mi 12őt adtunk egy 31 évesért, aki kb ugyan azt a szintet képviseli
Én ezt nem mondanám. A kolumbiai csapat leggyengébb pontja volt... Nem rossz kapus, ennyi pénzért jó vásárt csináltak (talán), de Bravo egyértelműen magasabb szintet képvisel.Tobias88 írta:Arsenal 4 millióért veszi meg David Opsina-t, a Kolumbiaiak kapusát aki 25 éves. Mi 12őt adtunk egy 31 évesért, aki kb ugyan azt a szintet képviseli