Pont azért szídják a vezetőséget, mert évek óta rászolgált. Nem hiszem, hgy ekkora lenne itt az elkeseredés, ha az utóbbi időkben pozitív kép alakult volna ki róluk. Akkor inkább benne lenne a pakliban, hogy nincs akkora gáz az igazolásokkal.fanbarca írta:Évek óta csak szidják itt egyesek a vezetőséget. Be lehet fejezni. Én értem, hogy mi mindent jobban tudunk, de hagyjuk őket dolgozni.
Mathieu-vel nem (feltétlenül) az a baj, hogy csak 2 évig megoldás, hanem, hogy egyáltalán nem megoldás. Ha pedig nincs pénz, egy ilyen játékosért miért akarnak ennyit kiadni.fanbarca írta:Nekünk van egy elképzelésünk, de nem tudjuk mit akar LE, nem tudjuk a vezetőség mit akar stb. Nem katasztrófa ha Mathieut megvesszük, mondom, korrekt védő, aki dolgos és alázatos. 2 évig megoldás? Na és? Elméletileg a Barca évtizedek óta a saját fiataljaira épül, vannak most is ügyes kis fekete és fehér védőpalánták a B csapatban, akiket lassan be lehet építeni. Ié és Bagnack is ígéretes. Nem kell összevásárolni mindenkit, mint ott túl a szomszédban, akiknek minden igazolásuk egyértelmű, ám olyan sztárparádét hoznak össze a támadóposztokra, hogy minden a veszekedésről fog szólni a sztártúltengés miatt. De mindegy, megoldják.
Az egy dolog, hogy építünk a fiataljainkra, de igenis szükséges van igazolásokra, lehet, hogy rossz ezt hallani és nehéz elismerni, vitatkozni is persze lehet vele, de én annak is örülni fogok, ha az Edgar-bagnack-Bartra trióból egy beválik már örülni fogok.