1. Gyerekkori álma, hogy a Manchester unitedben focizhasson
2. Ajánlatot se tettünk érte.
Nem tudom eldönteni melyik verzió gázabb.

Nem fog Hummels 20m euroért csapatot váltani. Ne legyünk már ennyire naivak..Capon írta:Tessék megmondani, ha Hummels tényleg 20 millió körül vált csapatot, akkor tökön szúrhatom-e magamat Matyő miatt?
Mától mindenki csak akkor írjon a fórumra,ha éppen dicsérni akarja a csapatot, egyébként mindenki másnak kussfanbarca írta:Évek óta csak szidják itt egyesek a vezetőséget. Be lehet fejezni...
én csak azt nem értem, hogy a békaembereket hogy hagyhattad ki a hozzászólásodból, akik ürgebőrbe varrt dobozokban jelentenek pereznekzola8787 írta:...
Na jó, ez nevetséges lesz, ha csak ő jön.Erxy írta:Although before there was talk about two, Barcelona are now considering to sign only one centre back. Jeremy Mathieu main option. [rac1]
Na, holnap bejelentik Mathieut, aztán véget ért számunkra az idei átigazolási piac.![]()
Szükségetek is van rá, ha nem akartok megint oda-vissza kikapni.GonzalezRaul írta:Nem akarlak titeket még jobban elkeseríteni, de eközben a Real szépen erősíti a keretét..
Eltévesztetted a topicot. Egyébként, ha következő szezonban majd valami orbitális csalással véletlen sikerül megverni a Barcelonának a Real Madridot, viseld méltósággal a vereséget. Elhiszem én, hogy jó érzés itt kárörvendeni, de már igen borús a helyzet, holott még csak július közepét írunk, és az MB1 sem kezdődött el, nemhogy a spanyol pontvadászat...GonzalezRaul írta:Nem akarlak titeket még jobban elkeseríteni, de eközben a Real szépen erősíti a keretét. Ha sikerül DM meg Varane-t megtartani, akkor szerintem az utóbbi 20 év legerősebb kerete lesz. Nem irigyellek titeket. A védelmetek vicces, a középpályás sor nem a legacélosabb (ez sokmindentől függ), a támadó 3-as meg szintén lutri...nagyon.
Egy kérdés: Hogy a fenébe jön a Barca Igazolások 2014-2015 topicba az, hogy a Real kit tart meg és kit nem.Nem értem...GonzalezRaul írta:Nem akarlak titeket még jobban elkeseríteni, de eközben a Real szépen erősíti a keretét. Ha sikerül DM meg Varane-t megtartani, akkor szerintem az utóbbi 20 év legerősebb kerete lesz. Nem irigyellek titeket. A védelmetek vicces, a középpályás sor nem a legacélosabb (ez sokmindentől függ), a támadó 3-as meg szintén lutri...nagyon.
Na már most az én kritikám abban áll leginkább, hogy harmadik éve nem tudunk szülni egy védőt, holott tudomásul kéne venni, nem csak a támadó a játékos és nem csak a támadó kell a csapatba. Főleg annak a fényébe hogy Messi és Neymar egy grammot nem segített a védelemnek és jó Suarezre igaz, hogy pontrúgásoknál hátra megy kifejel felszabadít, de ő sem jár vissza. Lesz három játékosunk akik mezőnyben nem segítenek majd semmit. A másik meg az Messi és Neymar összehangolása sem ment majd most egy harmadik arccal aki szintén tekintélyt akar jobb lesz.MR. TROMORT777 írta:Rettentő olvasni ezeket a károgó, semmitmondó véleményeket. Én tényleg nem akarom kritizálni az itt lévő hangulatot meg senkit sem, de komolyan? Több ezer km-ről, gép mögül Football Managert játszva igazán könnyű kritizálni, nem? Egy újulási folyamatnál tartunk, ahol hirtelen Puyol, Xavi és Valdes szintű játékosok távoztak. Sz@r ügy? Az. Frusztráló, hogy még nem sikerült védőt igazolni? Az. De azért ami itt megy... Nem így működnek a dolgok, hogy ránézünk valakire és a miénk. Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg. Egy támadónál más a helyzet. De annyi minden más is van még a háttérben... de itt mi megy? Már a csapat temetése. Úgy, hogy még semmi sem késő és még lehet bármi. A legnagyobb baj, hogy egyre több ember hergeli bele magát és már csak azért is arra vár, hogy ne jöjjön össze semmi, mert akkor ő megmondta.
Félre értés ne essék, nem a negatív véleménnyel van bajom, hanem ezzel a túlzó picsogással ami itt megy és tényleg nem akarok bántani senkit és off sem lenni. Csak amikor ezek a hangok, hogy nem nyerünk semmit és stb stb akkor az azért sok.
Van még idő és reméljük a LÉTEZŐ legjobb megoldás fog megvalósulni rövid időn belül.
Jobb csak ő sem igazán kh. A másik dologban meg igazad van, csak akkor odafent kéne némi éleslátás és ész.Nervo írta: matyitól jobb játékosnak érzem őt.Sztem kellene mellé egy hummels vagy egy vetronghen oszt jó napot erre a nyárra.
Nem térül meg? Pénzügyileg lehet, hogy nem, mert nyilván egy csatár meze jobban fogy, mint egy védőé, de könyörgöm, a pályán biztosan megtérülne, egy minőségi KH ára.MR. TROMORT777 írta:Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg.
Ezekre reagálnék.MR. TROMORT777 írta: Nem így működnek a dolgok, hogy ránézünk valakire és a miénk. Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg. Egy támadónál más a helyzet. De annyi minden más is van még a háttérben... de itt mi megy? Már a csapat temetése. Úgy, hogy még semmi sem késő és még lehet bármi.
Csak amikor ezek a hangok, hogy nem nyerünk semmit és stb stb akkor az azért sok.
Van még idő és reméljük a LÉTEZŐ legjobb megoldás fog megvalósulni rövid időn belül.
Nem mondanám,hogy hirtelen. A 3-ból 2 esetében az idő járt el felettük. Ezt lehetett sejteni eléggé előre.MR. TROMORT777 írta: Egy újulási folyamatnál tartunk, ahol hirtelen Puyol, Xavi és Valdes szintű játékosok távoztak.
Az lehetséges,de amikor Suarez érkezik,akkor nem a védő marketingértéke miatt kell aggódni. Évek óta kellene védőt vennie a Barcának,most pedig már muszáj. És nem félmegoldások kellenek,meg nem befektetés fiatal játékosokba. Egy kész,kezdő szintű,elit védő kell a kezdőbe. Most van baj,nem 2 év múlva érő játékossal kell foltozni a csapatot,főleg hogy a másik spanyol is irányításra szorul a védelemben. Ha Hummels elérhető,akkor el kell hozni. Ha nem 20,hanem 35,akkor annyiért. Nincs jobb a piacon és most a legjobbat kell igazolni. Lassú? Lehetséges. Szerkezetileg,csapat szinten meg lehet oldani. Harmadik számú védőnek ott van Bartra,a negyediket meg megoldja Mascherano vagy egy fiatal B-s játékos.Sz@r ügy? Az. Frusztráló, hogy még nem sikerült védőt igazolni? Az. De azért ami itt megy... Nem így működnek a dolgok, hogy ránézünk valakire és a miénk. Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg.
Nálam ezért van kritizáló hangulat. Védőért nem adunk ennyi pénzt, mert nem térül meg? Ha ennyire a pénzre megy már minden, akkor mutassák meg az elnökök a tárcájukat és azé a kupa amelyiknek több van benne...MR. TROMORT777 írta:Rettentő olvasni ezeket a károgó, semmitmondó véleményeket. Én tényleg nem akarom kritizálni az itt lévő hangulatot meg senkit sem, de komolyan? Több ezer km-ről, gép mögül Football Managert játszva igazán könnyű kritizálni, nem? Egy újulási folyamatnál tartunk, ahol hirtelen Puyol, Xavi és Valdes szintű játékosok távoztak. Sz@r ügy? Az. Frusztráló, hogy még nem sikerült védőt igazolni? Az. De azért ami itt megy... Nem így működnek a dolgok, hogy ránézünk valakire és a miénk. Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg. Egy támadónál más a helyzet. De annyi minden más is van még a háttérben... de itt mi megy? Már a csapat temetése. Úgy, hogy még semmi sem késő és még lehet bármi. A legnagyobb baj, hogy egyre több ember hergeli bele magát és már csak azért is arra vár, hogy ne jöjjön össze semmi, mert akkor ő megmondta.
Félre értés ne essék, nem a negatív véleménnyel van bajom, hanem ezzel a túlzó picsogással ami itt megy és tényleg nem akarok bántani senkit és off sem lenni. Csak amikor ezek a hangok, hogy nem nyerünk semmit és stb stb akkor az azért sok.