Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te már a sokadik ember vagy aki beírja, hogy Caio megoldás lehet.Fofana írta:Nem tudom mennyire komoly, de örülök, hogy felmerült Rodrido Caio
Már miért ne? A játékos 28, B játékos 31. Az A és B játékos azonos szintet képvisel is az egyik 0 millióért igazolható, a másik 12ért. Mi B-t vettük meg.fanbarca írta:De komolyan, annyira senki sem hülye, hogy ha van 2 játékos, az A játékos 25 éves, a B játékos 31, az A játékos világklasszis, a B középszint, mindkettő értéke 20 millió euró és a B-t válasszák. Ennyire ne legyetek gyerekesek s vádaskodók.
Én értem, hogy mit mondotok és a véleményetek jó részével egyet is értek, de hiába megy a siránkozás. Ki kell várni a végét. Ezen a nyáron a sajtó szerint már legalább 3-4 védőt megvásároltunk. Most a Mathieu-s korszak volt, tegnap Blindes, holnap mindkettő, holnap után egyik se. Meg kell várni a végét és kész, akkor lehet egy hétig szidni mindenkit, de addig hiába.csababarca írta:...
Pont azért szídják a vezetőséget, mert évek óta rászolgált. Nem hiszem, hgy ekkora lenne itt az elkeseredés, ha az utóbbi időkben pozitív kép alakult volna ki róluk. Akkor inkább benne lenne a pakliban, hogy nincs akkora gáz az igazolásokkal.fanbarca írta:Évek óta csak szidják itt egyesek a vezetőséget. Be lehet fejezni. Én értem, hogy mi mindent jobban tudunk, de hagyjuk őket dolgozni.
Mathieu-vel nem (feltétlenül) az a baj, hogy csak 2 évig megoldás, hanem, hogy egyáltalán nem megoldás. Ha pedig nincs pénz, egy ilyen játékosért miért akarnak ennyit kiadni.fanbarca írta:Nekünk van egy elképzelésünk, de nem tudjuk mit akar LE, nem tudjuk a vezetőség mit akar stb. Nem katasztrófa ha Mathieut megvesszük, mondom, korrekt védő, aki dolgos és alázatos. 2 évig megoldás? Na és? Elméletileg a Barca évtizedek óta a saját fiataljaira épül, vannak most is ügyes kis fekete és fehér védőpalánták a B csapatban, akiket lassan be lehet építeni. Ié és Bagnack is ígéretes. Nem kell összevásárolni mindenkit, mint ott túl a szomszédban, akiknek minden igazolásuk egyértelmű, ám olyan sztárparádét hoznak össze a támadóposztokra, hogy minden a veszekedésről fog szólni a sztártúltengés miatt. De mindegy, megoldják.
Ez butaság. Ha mi nem teszünk érte ajánlatot, akkor valószínűleg nem fogja elküldeni az önéletrajzát, hogy Hummels vagyok szeretnék nálatok focizni, ilyen meg olyan képesítésem van.kristop írta:ha tényleg húsz millió lenne az ára, és jönni akarna, és szükségünk is lenne rá, higgyétek el már itt lenne hummels. valószínűleg ezek közül valamelyik, vagy esetleg több nem állja meg a helyét.
Nem fog Hummels 20m euroért csapatot váltani. Ne legyünk már ennyire naivak..Capon írta:Tessék megmondani, ha Hummels tényleg 20 millió körül vált csapatot, akkor tökön szúrhatom-e magamat Matyő miatt?
Mától mindenki csak akkor írjon a fórumra,ha éppen dicsérni akarja a csapatot, egyébként mindenki másnak kussfanbarca írta:Évek óta csak szidják itt egyesek a vezetőséget. Be lehet fejezni...