Évek óta csak szidják itt egyesek a vezetőséget. Be lehet fejezni. Én értem, hogy mi mindent jobban tudunk, de hagyjuk őket dolgozni.
Nem tudom sajnos már ki írta, hogy mi szurkolók adott esetben jobban meg tudjuk mondani, hogy ki kell a csapatnak. Mert ez nem igaz. Nekünk van egy elképzelésünk, de nem tudjuk mit akar LE, nem tudjuk a vezetőség mit akar stb. Nem katasztrófa ha Mathieut megvesszük, mondom, korrekt védő, aki dolgos és alázatos. 2 évig megoldás? Na és? Elméletileg a Barca évtizedek óta a saját fiataljaira épül, vannak most is ügyes kis fekete és fehér védőpalánták a B csapatban, akiket lassan be lehet építeni. Ié és Bagnack is ígéretes. Nem kell összevásárolni mindenkit, mint ott túl a szomszédban, akiknek minden igazolásuk egyértelmű, ám olyan sztárparádét hoznak össze a támadóposztokra, hogy minden a veszekedésről fog szólni a sztártúltengés miatt. De mindegy, megoldják.
Én bízom benne, hogy érkezik Mathieu mellett egy másik védő is, s ha nem, akkor abban bízom, hogy mégis jól fogunk muzsikálni. Mert NEM A JÁTÉKOSAINK KÉPESSÉGÉVEL van baj, hanem a magatartással. Ezért érkezett LE, hogy kicsit felrázza a csapatot, mert sokkal agresszívabb (jó értelemben) edző Vilanovánál és Tatanál.
Nem kell mindenért előszedni a vezetőséget, eddig nagyon jól igazoltak, le a kalappal. Ezt a védősort még remélem megoldják és kész. Emellett meg kell oldani az anyagi helyzetet is, becsülettel végzik a törlesztést és nem rohanunk bele adósságokba. Ezért van a mezszponzor is. Nem érdekelnek az efféle külsőségek, sem az, hogy kit vásárolnak, kit nem és mennyiért. A csapat játsszon jól és kész.
(bocs, ha néha átmentem off-ba)