Helló!
Azt kell mondanom, hogy engem egy cseppet sem győzött meg a vezetőség az idei igazolásokkal.
Mindössze a két kapus (
ter Stegen/
Bravo) és a két kölcsönjátékos (
Rafinha/
Deulofeu) érkezésének örülök.
Mathieu 20M €-ért számomra az egyik legnagyobb csalódás. Sokat elmond, hogy a Zubi tavaly 10M €-t sokallt érte. Már 30 éves, mindössze 2x-es francia válogatott, és mindössze 2 éve játszik középhátvédet. Az egyetlen ami mellette szólhat, hogy jól ismeri a la Ligát.
Rakitić szerintem egy jó játékos, de még csak egy lapon se tudnám említeni Fabregassal. Szerintem más szint a két játékos.
Suárezzel nem lenne bajom, ha nem lenne itt Messi és Neymar és nem 81M €-t fizettek volna érte. Úgy gondolom, hogy pont fölösleges volt.
Két játékos távozása nagyon sziven ütött, a kedvenceim között voltak a csapatban. Az, hogy hagyták
Fabregast elmenni, holott a levegőben lógott Xavi távozása, az hatalmas ostobaság volt és az ő eligazolása miatt nagyon mérges voltam. A másik akit nagyon kedveltem, az
Alexis volt, aki tavaly már nagyon eredményesen játszott, valamint, amit sokan alul értékelnek, rengeteget dolgozott a pályán. Mindkettejüknek nagyon sok sikert kívánok.
Az újaknak meg üzenem, hogy győzzenek meg!!!