2014.08.13. 13:15:30
Egy kicsit más most:
Sokáig csak olvastam a fórumot, az okfejtéseket, az értelmes véleményeket és nem éreztem úgy, hogy van mit hozzáadnom mert jó beszélgetések, jó viták voltak a szó jó értelmében. Aztán jött egy korszak, köszönhetően a sok sikernek és az új szurkolóknak és "hígult" a fórum. Jöttek olyanok is, akik csak a sikerekbe csöppentek bele és sok olyan véleménnyel ami mögött a tartalom eléggé aggályos volt. Erre válaszul az jött, hogy az igazán nagy öreg rókák egy része kiábrándult, a másik részük pedig beleunt a vitézkedésbe. Az újak közül meg az értelmes, fiatal réteg meg eleve ki van rekesztve, mondván ő új, bezzeg mi. Pedig azt mindenkinek el kell fogadnia, hogy attól, hogy valaki csak 2006 óta vagy 2009 szurkoló, még igenis lehet szurkoló, mérvadó véleménnyel. Ez pedig úgy látom sokakat bánt, pedig teljesen érthető. Pedig legtöbbjük ugyan úgy egy egy sikeres csapat után szerette meg a klubbot. E két tábor között meg hatalmas a távolság. Sok lett a nagyon fiatal a fórumon. Aminek pedig örülni kéne ahelyett ami zajlik. Ha valaki beír egy hülyeséget nincs elmagyarázva neki, hogy az miért az, hanem csak le van hülyézve és kirekesztve. Ami nagy kár, mert annyi értelmes ember van itt, akiknek olyan belelátásuk, véleményük van ami mély tiszteletet érdemel legyen összesen 30 kommentjük vagy 5000 vagy legyenek 17 évesek vagy épp 32. Mert erről szólna ez, hogy beszélgessünk, vélekedjünk, okfejtsünk, együtt szurkoljunk. De ehelyett mi van? Pocskondiázás, 0 vélemények és úgy mindenki el van a dologgal. Mondván ez ilyen lett és kész. Hát ne legyen ilyen. Még most is van azért bőőven olyan ember akinek a hozzászólásait érdemes olvasni. Csak van egy réteg már aki nincs leszabályozva. Például ami most ment a Barca vs Real topikban... ide ban, oda ban és kész. Ez nem színvonal. Erre inkább forgó gyomorral csak "bezárunk" egyes topikokat és berakjuk az értelmelen dobozba. Pedig ez nem megoldás és valamilyen megoldásnak lennie kellene pedig. Kevés a visszajelzés, mert egy egyetérteket nem ír le az ember külön kommentben. Így aki hülyeséget ír is ugyan azt kapja aki a világigazságot leírja épp, nagyon semmit. Nem tetszik ahová tart a dolog. Olyan emberek tűnnek el akikért nagy kár, az újak közül pedig az értelmes réteg nincs megbecsülve. Ez a mi hibánk, közösen, a fórumé. Nem tudom mit lehetne csinálni őszintén szólva. Ezt se tudom, hogy ki, hogy fogja fogadni. Vagy, hogy ki, hogy látja ezt. Várom a véleményeket, mert én imádom ezt a fúrumot, a közösséget az értelmes beszélgetéseket. Azt, hogy bármivel jöhet ide az ember, annyira túlnőtte magát csak a focin. Csak ezt az évek óta tartó lejtmenetet igenis akadályozzuk meg. Hülye emberek mindig is voltak és lesznek, de aki okos az ne hagyja annyiban hanem igenis írja ki magából a véleményét, mert van aki kíváncsi rá, én biztosan.