Az igaz, hogy kevesebb hozzászólás érkezik, régebben azért nem csak a foci témák voltak nagyon pörgősek. Persze uborkaszezon van stb, de pl a Forma 1 topik nagyon meghalt (biztos sokakat eltántorít, hogy Lewis jó.

). Mindig előjön, hogy a régiek kirekesztik az újakat vagy sem. Szerintem alapból ha az ember gondol valamit leírja, nem helyeselni kell rá, ha nem ért vele valaki egyet akkor válaszol. Klikkek azért kivannak alakulva, ez látható. Én személy szerint az ilyenektől mindig tudatosan távol tartom magam, egy ember van akire azt mondom "lebratyiztam", de az hogy valaki 10 hsz-el ír valamit vagy 2000-rel, lényegtelen.
Én örülök annak, hogy alapvetően az oldal továbbra is tart egy szintet, akár a cikkekről beszélünk akár a moderálásról.
Az egész helyzethez meg hozzájön, hogy nevezzük régebbi fórumozók is "megöregedtek", teljesen más habitussal kezeli az ember a dolgokat. A fiatalokban meg ott van a tűz, de ez így is van rendjén, más mag van most mint akár 2-3 éve. Nincs ezzel baj, ha olyan van, a moderátorok azért közbe szoktak lépni.
Személy szerint sajnálom, mint írtam kevésbé pörög a fórum. 1 napi anyagot 30-40 perc alatt áttudok olvasni, de majd ha kezdődik a szezon úgyis beindul. Kirekesztést meg ne érezzen senki, mindenki egyenlő.
A színvonal csökkenést a hsz-k minőségét figyelembe véve aláírom. Érezhetően sokszor van olyan, hogy nem megfelelő forma, nem átolvasott, csapongó stb hsz-k vannak.