Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezeket simán. Én bántóan őszinte tudok lenni és szó szerint. Aki nem kíváncsi az őszinte véleményemre,az ne kérdezze.Tim írta: Pld.megmondjátok-e a barátnőtöknek,hogy nyuszikám ez egy borzalmas menet volt,vagy hogy ez a nadrág siralmasan áll rajtad? Nem beszélve a munkahelyi ügyekről ugyebár..
"Az a helyzet főnök hogy nincs kész a meló,mert egész éjjel züllöttem,és most is csak sejtem hogy hol is vagyok."
Ej,ha tudnád hányszor szívtam meg a hülyeségem miattMR. TROMORT777 írta: A baj ezzel csak az, hogy egy kis csikóról is nagyot lehet ám esni.
Álszentség? Nyugi, Dr. House óta tudjuk, hogy mindenki hazudik.
A baj ezzel csak az, hogy egy kis csikóról is nagyot lehet ám esni.Tim írta:
Minden tiszteletem azoké akik,mint szeretve tisztelt miniszterelnökünk midig igazat mondanak.
Nagyon jellemes vonásnak tartom,az álszentséget viszont kevésbé. Sajnos nekem münchausen szindrómám van,mire észbe kapok már le is írtam valami valótlanságot,amit próbálok kétségbe esve helyrehozni...Csak remélni tudom hogy ezzel az akciómmal senkit nem zaklattam fel túlságosan. De ha mégis,akkor azoktól őszintén,szívből bocsánatot kérek.
Azt már le sem merem írni hogy még alkoholt is szoktam inni,néha későn járok haza,és a buszon sem mindig adom át a helyem..Tisztában vagyok vele hogy ezzel is rossz példát mutatok.
Mentségemre szóljon hogy ilyenkor nincs rajtam moderátori karszalag.
Minden tiszteletem azoké akik,mint szeretve tisztelt miniszterelnökünk midig igazat mondanak.MR. TROMORT777 írta:Tim!
Teljesen nem az én dolgom. Nem is az adott helyzetről alkotnék véleményt. Hanem arról, hogy a hazugság az hazugság, mégha kegyes is. Ezzel, hogy megadod magadnak azt, hogy Te kegyesen hazudhadsz másoknak, hogy megvédd őket vagy az adott embert - a téma lényegtelen ebben az esetben - Te felsőbbrendűnek véled magad...
Az a helyzet hogy akkor kettős cél vezérelt.visca el barca írta:visszatérve GT-hez,
"Egyébként fogalmam sincs, ki találta ki ezt a skandináv diákmelós sztorit, de meglehetősen nagy böszmeség"
szóval Tim füllentett nekünk egy jó nagyot, GT-nek meg meg gondolom családi gondjai akadtak, kitartást mester!
Ezt csak az értheti, aki már régóta itt van. Ez egy igazi mesterhármas.Matyi...Valamit magyarázz meg nekem, ha nem itt, PM-ben is megfelelMi ez a Nutellás meg kutyás sztori? Folyton ezzel heccelnek téged, és fogalmam sincs, hogy miért.
Mikor elkezdtem fórumozni, ez már akkor téma volt:Tte, a kutya és a Nutella...Magyarázd el kérlek, hogy hogy is van ez a történet.
vmi balhé volt a tulaj és cikkirok között, aztán mindenki aki közremukodott, fogta a motyoját és átment a madridomhozRumig írta:Ha már szóba került a másik oldal, vki pls világosítson fel, h míg régebben ezalatt a madridistát kellett érteni, miért lett újabban a madridom az első számú? Én azt hittem, csak megváltozott a neve, de most megnéztem és létezik még a madridista is.
Egyébként az ilyen füllentésekbe (ha jól emlékszem nem ez volt az első a kollégának) csak én nem látom mi a jó? Nem is viccesek, a fórum színvonalát pedig biztos nem emelik, legalábbis én így gondolom.visca el barca írta:visszatérve GT-hez,
"Egyébként fogalmam sincs, ki találta ki ezt a skandináv diákmelós sztorit, de meglehetősen nagy böszmeség"
szóval Tim füllentett nekünk egy jó nagyot, GT-nek meg meg gondolom családi gondjai akadtak, kitartást mester!
sztem nem akarja felszakitani a régi sebeket, uhogy inkább ne firtasd...Kash írta:Matyi...Valamit magyarázz meg nekem, ha nem itt, PM-ben is megfelelMi ez a Nutellás meg kutyás sztori? Folyton ezzel heccelnek téged, és fogalmam sincs, hogy miért.
Mikor elkezdtem fórumozni, ez már akkor téma volt:Tte, a kutya és a Nutella...Magyarázd el kérlek, hogy hogy is van ez a történet.
Én még mai napig sem tudtam teljes mértékben beilleszkedni ebbe a fórum közösségbe, de folyamatosan teszek azért, hogy elfogadjatok.S.Agüero írta:Fiatalabbaknak : Én is túléltem, ti is túlélitek.Sokat lehet fejlődni a fórumozásban egyébként. Az elején én is írogattam a sok hülyeséget(ma már nem
), aztán jöttek is a kitiltások, majd megtaláljátok az arany középutat.
Más : Hihetetlen, mennyi mocsok, rohadék ember van...http://www.erdekesvilag.hu/a-vilag-lege ... allatkert/" target="_blank
szóval Tim füllentett nekünk egy jó nagyot
Gondolom banolták is az illetőt...danianevem írta:Ez egy teszt volt....
Saját tapasztalataim alapján van némi valóságalapja a dolognak, rengetegen gyűjtögetik a hsz-eket különösebb tartalom nélkül, és valóban pár ember tényként kezeli a szubjektív megítélését, de ez azért elég durva gondolatmenet volt... A teljesség kedvéért: volt egy hsz-e, ahol az eurobarca szintjéhez való lesüllyedést említette meg.Ez egy teszt volt. Azt gondoltam, hogy nem agydonorok társasága van itt; mindez kiderül a kisiskolás primitívségű helytelen írásból, az alpári stílusból. De a legalacsonyabb műveltségű emberek közt is láttam, olvastam okos, átgondoltnak tűnő megfogalmazást. Itt nem. Egy rakás, belterjes, basáskodó, indokolatlanul fölényeskedő shrekkkfej gyűlt össze, akiknek nemcsak köze nincs a labdarúgáshoz, hanem általában értékrendje, minimális moralitása sincs. (Tisztelet a kivételnek.) Itt szarakodik egész nap, mert a silány életébe a frusztráción kívül semmi sincs. Tiltogat, warnozik. Kis pitiáner hülye gyerekek játéka ez. Benzema élete? Kellene a fenének; az élet értékmérője nem a luxus, a pénz. Benzema elvtársnak van öt éve, aztán egy lecsúszott, kábítószeres csődtömeg lesz belőle, aki elveri minden pénzét, mert olyan sötét, mint a vakond belső zsebe, s hozzá képest a giliszta is gerincdonor. Talán valahol szertáros lesz, esetleg csapatkísérő segédmunkás ötvenes éveiben. Évek óta beszélgetek spanyol madridistákkal, ott kedvesség, intelligencia, barátság a jellemző. Itt cinizmus, aluliskolázottság, műveletlenség, nagyképűség; ez az oldal a szellemi szegénylegénység pöcegödre.
Ez amiről beszéltek, már volt téma jó pár évvel ezelőtt, talán van az 4-5 év is.sjay írta:Adom a véleményedet, és hasonlóan érzek én is. Annyit még hozzátennék, hogy az észrevehető (és mindig is az volt) hogy az újabb tagok kommentjét nem feltételen olvassák el a "nagy öregek". Rengeteg olyan esettel találkoztam már az itteni pár éves pályafutásom alatt, hogy valaki rendkívül értelmes hozzászólást írt, aminek volt igazságtartalma, mégsem válaszolt neki senki, mivel nem a "beavatott kör" tagja. Szerintem ezen kellene/lehetne válaszolni, és így az újabb - fiatalabb tagok is könnyebben megszoknák az atmoszférát, jobb lenne a beilleszkedésük és "magukénak" éreznék a társaságot is.MR. TROMORT777 írta:...
az évek alatt kiismeri az ember a fórumot, már tudja, hogy kik azok, akik provokálnak, kik azok, akik legjobban rühellik a barcát, kik azok, akik rá fognak szállni egy szubjektív véleményre, kik azok, akiknek lehet skipelni a hozzászólását.Én meg azt nem értem, hogy hogy bírjátok ott? Annó én is átnéztem, amikor írtátok, hogy járnak át Barcások. Minden második komment elképesztően lekezelő, szánalmas, kötekedő, nem hiszem el, hogy ezek titeket nem zavarnak. Meg amúgy is mi a fenéért kell a legnagyobb rivális fórumát olvasgatni. Nekem ez furcsa.
Én meg azt nem értem, hogy hogy bírjátok ott? Annó én is átnéztem, amikor írtátok, hogy járnak át Barcások. Minden második komment elképesztően lekezelő, szánalmas, kötekedő, nem hiszem el, hogy ezek titeket nem zavarnak. Meg amúgy is mi a fenéért kell a legnagyobb rivális fórumát olvasgatni. Nekem ez furcsa.shutterisland írta:ha már fórum, eléggé furcsállom, hogy gt könnyes búcsút vett a madridomtól, onnan, ahol ő egy jófej vendég volt, és innen nem, ahol közimádat tárgya és év fórumozója volt.
ha ez azért van, mert csak ezt a fórumot fogja használni a későbbiekben, akkor nem mondtam semmit, bár ez meglepne.
Én is ezen filóztam... Kissé szemét húzás volt ez szvsz, mindegy ő látja jónak.shutterisland írta:ha már fórum, eléggé furcsállom, hogy gt könnyes búcsút vett a madridomtól, onnan, ahol ő egy jófej vendég volt, és innen nem, ahol közimádat tárgya és év fórumozója volt.
ha ez azért van, mert csak ezt a fórumot fogja használni a későbbiekben, akkor nem mondtam semmit, bár ez meglepne.