Barça vs. Real - El Clásico
- sadudetam
- Barça B
Hát szerintem rendesen szétcseszte Iker karrierjét Műringyó. Állítólag a háttérben nézeteltérés volt. Erre érdekes módon az ember (Arbeloa) aki elvileg a portugál mellé állt szétrúgta szerencsétlen Iker kezét. Ekkor visszahoztak egy kapust. Itt már egyszerű volt mondani Műringyónak, h " nézzék meg Lopez milyen jó kapus. Szakmai döntés, nem személyes. " Hát azért elég összeesküvés elmélet szagú a dolog. De szerintem Ikerben lett volna még jó pár év. Persze ha nem cseszik szét. De sajna megtörtént.
Forever Barca!!!
- Chino
- Llegenda del Barça
Ezzel tökéletesen egyetértek. Már kifelé megy, az első számú poszt se biztos számára. Felemelhette a tizediket, amire sok-sok éve ácsingóznak és tökéletes pályafutás lett volna számára.daffy írta: A kedvenc játékosom a Realban,de idén volt meg az a lehetősége,hogy bl győzelemmel,emelt fővel,méltósággal búcsúzzon. Ettől már csak lejjebb van és egy ekkora ikonra ne úgy emlékezzünk,hogy annyira gyenge volt,hogy nem lehetett játszatni. Nem tette meg,a bl címvédés finoman szólva sem valószínű,így a ligát el kell hozni és akkor még mindig ünnepi hangulatban mehet. Kívánok neki bakiktól mentes utolsó évet. Számomra ő marad A kapus,de ne kelljen sírni miatta a meccsek után.
Mostanra pedig nyugodtan elmehetne levezetni, mert nem hiszem, hogy egy középcsapatban szeretné befejezni a karrierjét. (bár ki tudja, lehet, hogy a PSG se mondana neki nemet) Az USA-ban biztosan tárt karokkal fogadnák.
Forca Barca!!!!
Pont ,h nem ő szabálytalankodott hanem Mandzukic amiért meg is kapta a sárga lapját. (ő is) Ramos meg közbe orrba verte, törlesztett. Ramost le kellett volna küldeni ettől függetlenül, ehelyett kapott egy sárgát.danianevem írta:Ramos szabálytalankodott, már csak a szándék miatt is járt a lap
Ha nem erre a szituációra gondoltál akkor elnézést.
MADRIDISTA
-
- Llegenda del Barça
igaz, mondjuk ezzel pikkpakk rövidre lehetett volna zárni ezt a szitut.Kerlon el Blanco írta: ... Én mindkét kapust eladtam volna és úgy hoztam volt Navast és mellé még egy vetélytársat. Nagyjából úgy, mint Ter Stegen meg Bravo.
egyébként lopezt is sajnálom. maximálisan megtette amit meg lehetett, ehhez képest nem voltak vmi méltányosak vele. ez viszont a vezetőség sara (csak h kapjanak egy kis szrt ők is. ne zárjuk már le enélkül a történetet

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça C
Eltelt közte pár óra, kitudtam heverni a dolgot...Gali írta:Ez akkor sem volt elegáns és akkor még finoman fogalmaztam. Most is úgy viselkedett, ahogy a pályán szokott.Kerlon el Blanco írta:
Mintha nem lett volna senkinek se nézet eltérése az életében...![]()
Amúgy, ha jól látom annyira mégsem fáradtál le agyilag, ha visszajöttél.

Jogos felvetés, de ez van. Igazából olyan hírek voltak, mint Raúl, hogy ingyen távozhat, ha úgy dönt, de nem tette és szegény Lópezen csattant az ostor. Én mindkét kapust eladtam volna és úgy hoztam volt Navast és mellé még egy vetélytársat. Nagyjából úgy, mint Ter Stegen meg Bravo.Boixos írta:Kerlon el Blanco írta: Mintha nem lett volna senkinek se nézet eltérése az életében...
Amúgy Casillas tényleg egy ikon, de ha lett volna önkritikája, akkor tényleg elmegy már idén levezetni. Mourinhot lehet fikázni, de az, hogy kirakta Casillast a kezdőből az egy jó döntés volt. Kikopott az "öreg" és sajnos a pad gondolatával megbarátkozni nem tud, önkritikája meg nincs. A puszta jelenléte meg nyomás alá helyezte Diegot és az akkori edzőt is hála a médiának.
most (kivételesen) nem a madrid gallyazása miatt érdekel ez az egész, nem azért hoztam fel.
csak bosszantónak találom, ha egy középszerű, 83. senki éget egy olyan embert, aki az elmúlt tizenx évben kitette a szívét-lelkét a csapatáért, és akkor is így állt a dolgokhoz, amikor nem igazán volt partnere ehhez a brigádban. okés, nem a régi, azt is aláírom, h nem biztos, h jól tudja kezelni ezt a szitut, de akkor se egy ilyen kis takony gyalázza, mint amilyen arbeloa.
ha tényleg gáz, akkor adja el a vezetőség, hátha máshol még meg tud újulni. sztem kettő másodperc alatt elvinné bárki, ha piacra dobnák.
-
- Llegenda del Barça
Kerlon el Blanco írta: Mintha nem lett volna senkinek se nézet eltérése az életében...
Amúgy Casillas tényleg egy ikon, de ha lett volna önkritikája, akkor tényleg elmegy már idén levezetni. Mourinhot lehet fikázni, de az, hogy kirakta Casillast a kezdőből az egy jó döntés volt. Kikopott az "öreg" és sajnos a pad gondolatával megbarátkozni nem tud, önkritikája meg nincs. A puszta jelenléte meg nyomás alá helyezte Diegot és az akkori edzőt is hála a médiának.
most (kivételesen

csak bosszantónak találom, ha egy középszerű, 83. senki éget egy olyan embert, aki az elmúlt tizenx évben kitette a szívét-lelkét a csapatáért, és akkor is így állt a dolgokhoz, amikor nem igazán volt partnere ehhez a brigádban. okés, nem a régi, azt is aláírom, h nem biztos, h jól tudja kezelni ezt a szitut, de akkor se egy ilyen kis takony gyalázza, mint amilyen arbeloa.
ha tényleg gáz, akkor adja el a vezetőség, hátha máshol még meg tud újulni. sztem kettő másodperc alatt elvinné bárki, ha piacra dobnák.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ez akkor sem volt elegáns és akkor még finoman fogalmaztam. Most is úgy viselkedett, ahogy a pályán szokott.Kerlon el Blanco írta:
Mintha nem lett volna senkinek se nézet eltérése az életében...![]()
Amúgy, ha jól látom annyira mégsem fáradtál le agyilag, ha visszajöttél.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
-
- Barça C
Mintha nem lett volna senkinek se nézet eltérése az életében...Messithebest írta:undorító ami madridban folyik. a világ legjobb kapusát akinek annyit köszönhetnek így alázza egy senki?(mert arbeloa az) hihetetlen. Iker helyében én most azonnal lelépnék...Boixos írta:ez azért kemény.
nem ismerem a madrid belső ügyeit, de ha az igaz, amit a cikkben írtak, az elég durva. rendkívűl visszataszító számomra, ha egy ilyen arbeloa-féle senki aláz egy olyan valakit, aki lehet, h már nincs a toppon, de annyi mindent tett le az asztalra és annyi mindent köszönhet neki a klubja, amennyit egy ilyen arbeloa akkor sem fog elérni, ha százezer évig játszana.
megértem, h valamivel fel kell hívnia magára figyelmet, ha már a játékával nem megy, de akkor is egy tiszteletlen kcsög.

A kedvenc játékosom a Realban,de idén volt meg az a lehetősége,hogy bl győzelemmel,emelt fővel,méltósággal búcsúzzon. Ettől már csak lejjebb van és egy ekkora ikonra ne úgy emlékezzünk,hogy annyira gyenge volt,hogy nem lehetett játszatni. Nem tette meg,a bl címvédés finoman szólva sem valószínű,így a ligát el kell hozni és akkor még mindig ünnepi hangulatban mehet. Kívánok neki bakiktól mentes utolsó évet. Számomra ő marad A kapus,de ne kelljen sírni miatta a meccsek után.Sanama írta: Sajnalom szegeny embert. Annyira fikat kap ott Jose ota, hogy emelem kalapomat, hogy meg ott van.
- Messithebest
- Director del Fútbol
undorító ami madridban folyik. a világ legjobb kapusát akinek annyit köszönhetnek így alázza egy senki?(mert arbeloa az) hihetetlen. Iker helyében én most azonnal lelépnék...Boixos írta:ez azért kemény.
nem ismerem a madrid belső ügyeit, de ha az igaz, amit a cikkben írtak, az elég durva. rendkívűl visszataszító számomra, ha egy ilyen arbeloa-féle senki aláz egy olyan valakit, aki lehet, h már nincs a toppon, de annyi mindent tett le az asztalra és annyi mindent köszönhet neki a klubja, amennyit egy ilyen arbeloa akkor sem fog elérni, ha százezer évig játszana.
megértem, h valamivel fel kell hívnia magára figyelmet, ha már a játékával nem megy, de akkor is egy tiszteletlen kcsög.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Barça C
https://www.youtube.com/watch?v=aROsphW9GwIItt az eset, ha valaki még rosszul emlékezne, amúgy én is amellett érveltem, hogy egy formán kéne mindent szankcionálni és nem úgy hőzöngeni a Real ellen, mint egyesek úgy, hogy mindenféle ökörséget leírnak.Barcaman1993 írta:Ezt az elsőt nyilvánosan visszaszívtam. Most néztem meg a videót, tényleg hülyeséget írtam.danianevem írta:Nem igazán akarok belefolyni, de ez az idézet is mutatja, hogy most már mindkét fél átesett a ló túloldalára...
Ramos szabálytalankodott, már csak a szándék miatt is járt a lap, nem láttam az egész meccset, de gondolom a bíró nem akarta egyből leküldeni...
A harapás és alattomos belépők között nagyjából csak a szándékosság a közös metszet, illetve hogy egyik sem kellene, hogy a meccsek részét képezze.
A lényeg a lényeg, amit Te is írsz az utolsó mondatodban. A szándékos, pályára nem illő durvaságokat szankcionálni kell! Most, hogy Suárez 4 hónapot kapott, ez nagyjából reális is. Azzal szemben viszont nem reális, hogy Ramos ütésért valószínűleg semmilyen eltiltást nem fog kapni, Coentrao meg reklamálásért 4 meccset kapott (azt ne kérdezzétek, hogy ez melyik meccsen volt). Egyensúlyba kell tenni az eseteket és azok elbírálását és akkor nem lesz hőzöngés.
Amúgy azért érdekes eset, mert Suárez még mindig nem a Spanyol Szövetség, hanem a FIFA tiltotta el, viszont a FIFA továbbra sem fok szankciókat kiróni a spanyol bajnokikra. Az már más kérdés, hogy Suárez most, azért nem fog játszani a spanyol bajnokikon, mert a FIFA eltiltotta, de szerintem jogosan.
ha jól tudom az a twitteres sztori is úgy volt, hogy Casillas retweetelt valami olyasmit, hogy Diego Lopez és Arbeloa szr játékos, és erre RT-zett Arbeloa egy olyan könyvet aminek a címe az, hogy Casillas, a real kártékony játékosa, vagy valami hasonló. mondjuk nyugodtan marják egymást, csak maguknak ártanak vele
abban meg hogy Arbeloa egy gyökér nincs vita

abban meg hogy Arbeloa egy gyökér nincs vita

-
- Llegenda del Barça
okés, biztos, h nem szent az iker, bár mondjuk ki az, aki szó nélkül beletörődne abba, ha egy perc alatt kiesik a pixisből, mit ő murinnyónál, de akármilyen szitu is van köztük, ez milyen már, h kamerák előtt játszik el egy ilyet arbeloa? arról nem beszélve, h az írás szerint ő osztja folyamatosan casillast a különböző csatornákon keresztül. így akar igazságot osztani? sztem egy tiszteletlen gyökér az a gyerek, nem több.
PUYOL-XAVI-INIESTA
huhh, azért abban hogy elmérgesedett a viszony közöttük Casillas is vastagon benne van. nem olyan szent Saint Iker..
de majd gondolom valamelyik madridista leírja a dolgokat pontosan.

de majd gondolom valamelyik madridista leírja a dolgokat pontosan.

Sajnalom szegeny embert. Annyira fikat kap ott Jose ota, hogy emelem kalapomat, hogy meg ott van.Boixos írta:ez azért kemény.
- Chino
- Llegenda del Barça
Ki mondta, hogy úgy érzi unfair??? Jogos a bünti, én egyedül a minden futballal kapcsolatos tevékenységgel nem értettem egyet és találtam túlzónak, mert nevetséges. Ennek ellenére szorítottam, hogy lejjebb vigyék a 4 hónapot, melyik szurkoló ne tenné ezt?ateeemadrid írta: szimplán csak elég érdekes, hogy a Barca szurkolókon kívül senki sem érzi úgy, hogy unfair lenne Suarez büntetése. de közülük sem mindenki.
és más csapat szurkolói sem nagyon állnak neki ilyenkor mutogatni más csapatok játékosaira hogy "deők bezzeg könyöklésért és belépőkért nem kapnak 4 hónapos büntit" ...
De ebből te azt szűrted le, hogy úgy érezzük jogtalan a büntetés.
Ezt a más csapat szurkolóit nem tudom mire érted. Ha arra, hogy ha például nálatok történik nem lenne ilyen visszhangja, vagy nem hoznának fel ellenpéldát (mondjuk az nálatok van elég, szóval lehet hogy abban tényleg hallgatás lenne)?! Akkor hagyjuk is, veled képtelenség beszélni.
Már megint ne figyelsz arra amit korábban például én is írtam. Ki is emeltem, hogy Ramos tegnapi eseténél nyilván nem lehet még csak hasonlóról sem beszélni, ennek ellenére gusztustalan volt és sokszoros visszaesőként (ahogy ezt Suareznél előszeretettel emlegetik) egy meccs simán elmenne, de még csak tudomást se vesznek az esetről, nemhogy tárgyalnák.ateeemadrid írta:egyébként elolvastam az írását, de nem értek vele egyet. ha az ilyen esetekért is hasonló büntetések járnának, akkor majd minden csapatból vagy 2-3 játékos hónapokra lenne eltiltva rendszeresen. szerintem túlzó lenne.
de ez meddő vita, úgysem fogjuk meggyőzni egymást, hogy a harapás és 1-1 alattomosabb megmozdulás között nincs különbség.
Viszont a korábban említett Ramos esetet, vagy Pepe-ét nyugodtan lehet vele egy lapon említeni, sőt utóbbi szerintem jóval felülmúlta azt! (csak két kiragadott példa, amit mindkét csapat jól ismer)
Csupán arról van szó, hogy a szándékos alattomos/durva eseteket bírálják el ugyanúgy, legyenek következetesek, ne pedig úgy, hogy egyiket keményen torolják meg, a másikról meg tudomást se vegyenek. (és itt nem egy elkésett belépőt vagy hasonlót értek, még mielőtt újra elvinnéd ebbe az irányba) Mert én pl. nem tartom helyénvalónak, hogy Suarez kap egy komoly szankciót (ami kb. jogos) Ramos pedig a tegnapi produkcióját -ha már ez volt a kiinduló eset- ússza meg egy sárgával.
Ez lenne a lényeg, ha nem érted akkor hagyjuk, nem próbálkozok.
Forca Barca!!!!
-
- Llegenda del Barça
ez azért kemény.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ezt az elsőt nyilvánosan visszaszívtam. Most néztem meg a videót, tényleg hülyeséget írtam.danianevem írta:Nem igazán akarok belefolyni, de ez az idézet is mutatja, hogy most már mindkét fél átesett a ló túloldalára...
Ramos szabálytalankodott, már csak a szándék miatt is járt a lap, nem láttam az egész meccset, de gondolom a bíró nem akarta egyből leküldeni...
A harapás és alattomos belépők között nagyjából csak a szándékosság a közös metszet, illetve hogy egyik sem kellene, hogy a meccsek részét képezze.
A lényeg a lényeg, amit Te is írsz az utolsó mondatodban. A szándékos, pályára nem illő durvaságokat szankcionálni kell! Most, hogy Suárez 4 hónapot kapott, ez nagyjából reális is. Azzal szemben viszont nem reális, hogy Ramos ütésért valószínűleg semmilyen eltiltást nem fog kapni, Coentrao meg reklamálásért 4 meccset kapott (azt ne kérdezzétek, hogy ez melyik meccsen volt). Egyensúlyba kell tenni az eseteket és azok elbírálását és akkor nem lesz hőzöngés.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- danianevem
- Entrenador del Barça
Nem igazán akarok belefolyni, de ez az idézet is mutatja, hogy most már mindkét fél átesett a ló túloldalára...Barcaman1993 írta:Busquets? Úgy rémlik, hogy Diego Lopez lökte meg, aki ezért eltalálta Pepét. Ebben nem tudom mi volt a "bűncselekmény"? Mellékesen és őszintén tegyük hozzá, ha Sergio azzal 80 plusz kilójával ezzel a szöges stoplissal rendesen megtaposta volna a fejét Pepének, akkor mi maradt volna az arcából?
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Busquets? Úgy rémlik, hogy Diego Lopez lökte meg, aki ezért eltalálta Pepét. Ebben nem tudom mi volt a "bűncselekmény"? Mellékesen és őszintén tegyük hozzá, ha Sergio azzal 80 plusz kilójával ezzel a szöges stoplissal rendesen megtaposta volna a fejét Pepének, akkor mi maradt volna az arcából?Kerlon el Blanco írta:Te miről beszélsz? Nem véletlenül hoztam fel Busquets esetét, akik épp úgy megtaposta Pepet és őt sem tiltották el. Nincs itt kivételezés senki felé, hanem szimplán [auto_cenzúra] a szövetség, hogy utólag az ilyen eseteket szankcionálják. Suárez büntetése meg még a Barca előtt kezdődött, tudta az egész Barca vezetőség, hogy ezzel mit vállalt a leigazoláskor. Arról nem is beszélve, hogy a FIFA-nak sok köze nincs a Spanyol szövetséghez.
Nekem úgy tűnik, hogy elfogadják, csak a kettős mércét nem tudják feldolgozni.ateeemadrid írta:szimplán csak elég érdekes, hogy a Barca szurkolókon kívül senki sem érzi úgy, hogy unfair lenne Suarez büntetése. de közülük sem mindenki.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Barça C
szimplán csak elég érdekes, hogy a Barca szurkolókon kívül senki sem érzi úgy, hogy unfair lenne Suarez büntetése. de közülük sem mindenki.ezt mi alapján gondolod így? milyen érv alapján gondolod azt, hogy elfogult az, aki szerint egyik sem pályára való és mindkettőt szankcionálni kellene?
és más csapat szurkolói sem nagyon állnak neki ilyenkor mutogatni más csapatok játékosaira hogy "deők bezzeg könyöklésért és belépőkért nem kapnak 4 hónapos büntit" ...
egyébként elolvastam az írását, de nem értek vele egyet. ha az ilyen esetekért is hasonló büntetések járnának, akkor majd minden csapatból vagy 2-3 játékos hónapokra lenne eltiltva rendszeresen. szerintem túlzó lenne.
nézzétek meg, hogy hány játékos harapott meg másokat, és hány játékos kattant el néha, és mondjuk osztott le 1 sallert, vagy ilyesmi. elég nagy a különbség.
de ez meddő vita, úgysem fogjuk meggyőzni egymást, hogy a harapás és 1-1 alattomosabb megmozdulás között nincs különbség.
- GonzalezRaul
- Barça B
Falra hányt borsó...

azért egy kérdésem volna még
Chino jól leírta a dolgokat, tessék párszor átolvasni.
ezt mi alapján gondolod így? milyen érv alapján gondolod azt, hogy elfogult az, aki szerint egyik sem pályára való és mindkettőt szankcionálni kellene?ateeemadrid írta:egyenértékű egy HARAPÁSSAL(!) az az elfogultság legmagasabb szintje.
Chino jól leírta a dolgokat, tessék párszor átolvasni.
ezt majd azért néha hangoztathatod odaát is..Kerlon el Blanco írta:Nincs itt kivételezés senki felé

-
- Barça C
de, átjött amit írtál, csak ezt meglehet normálisan is fogalmazni, meg lehet gúnyolódni, mint ahogy az előző kommentedben tetted.látom, neked nem jött át igazán a szitu, de hanyagolnám a tapsolgatást.
azért írtam azt amit, mert te leszaroztad a spanyol bajnokikat, ami lehet, h egy vb-csoportmeccshez képest igaz, de ettől függetlenül azokat is tíz- vagy talán százmilliók nézik, szal "pár" ember találkozik pl annak a két madridi fsznak a FOLYAMATOSAN gyökér viselkedésével.
nem akarom versenyeztetni a játékosok baromságait, maradjunk abban, h sem a harapás, sem az ütés, a megfejelés és az átgyaloglás nem való a futballpályára, ezek nem "természetes" szituk ott. nem lehet elbagatellizálni egyiket sem.
nekem annyi ezzel a problémám, h soknak tartom swarez négy hónapját.
na de teljesen felesleges vitatkozni, ha valaki szerint 1-2 könyökös, vagy kakaskodás (ami egyébként is mind2 csapat játékosának részéről menni szokott a meccseken, pl. tegnap azért Mandzukic is hozta eléggé Costa szerepét) egyenértékű egy HARAPÁSSAL(!) az az elfogultság legmagasabb szintje. és ahogy a barcás kollégád is írta, az a kemény 4 hónap kb. 15 meccset foglal magába, úgy hogy 3szoros visszaeső.
de ha ez önmagában nem lenne elég, nehogy azt higgyétek, hogy Suarez csak harapdált eddig. nagyon sok más hülyesége is volt már. (szándékos durvaságok, színészkedés, reklamálás stbstb...) mondom ezt úgy, hogy amég a 'Poolban volt kifejezetten szerettem.
-
- Barça C
Te miről beszélsz? Nem véletlenül hoztam fel Busquets esetét, akik épp úgy megtaposta Pepet és őt sem tiltották el. Nincs itt kivételezés senki felé, hanem szimplán [auto_cenzúra] a szövetség, hogy utólag az ilyen eseteket szankcionálják. Suárez büntetése meg még a Barca előtt kezdődött, tudta az egész Barca vezetőség, hogy ezzel mit vállalt a leigazoláskor. Arról nem is beszélve, hogy a FIFA-nak sok köze nincs a Spanyol szövetséghez.Chino írta:volt1 írta: Ha ennyire zavar a 4 hónapos büntetés(ami csak 2 hónap, mivel ugye 2 hónapig szünet volt) akkor meg minek igazoltátok le? elvégre tudtátok ,h mit vesztek. Ha nem a Barca igazolta volna le Suarezt akkor még most sem edzhet.
Pontosan ez az ami "odaát" a legjellemzőbb. Elkezdik, hogy persze, mindenki minket tol, Uefa, Fifa, MLSZ, HÖK, a Rajzszakkör és még sorolhatnám. Ti pedig a szegény Real vagytok, akit mindenki csak bánt. Aztán persze a többiek mennek utána.
Itt nem arról van szó, hogy nem éreznénk jogosnak a büntetést, bár egyes pontjai elég túlzóak, és nem is arról, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is, csak valahogy elnézőbbek vagytok a saját játékosaitokkal, ahogy a FIFA is másokkal. (Speciel ilyen szankciót nem tudom mikor is láttam)
Szerintem nem sokkal volt nagyobb parasztság Suarez esete, mint például Ramos ámokfutása az 5:0 alkalmával, amivel ha több "szerencséje" van, nagyon súlyos sérülést okozhatott volna. Ja, hogy ez lábbal volt, bocsi. Vagy Pepe sokszoros visszaesőként (direkt nem a Casqueros esetet hozom fel) szándékosan rátapos Messi kezére. Mi volt a visszhang? Majd ha Messi kezét amputálni kell beszélünk róla.
És ez csak két eset.
A dolog lényege, hogy nem egyenlően bírálják el a dolgokat. De hány olyan is történik amikor egyik játékos "lefejeli" a másikat. Az mennyivel pályára illőbb!? mégsincs így szankcionálva. Itt az egyensúly mértéke nincs rendben. Ha Suarez ilyen fokú büntetése jogos, amiben van igazság, akkor ugyanúgy szankcionálják a többi esetet. És itt most nem egy elkésett belépőre gondolok, hanem olyan dolgokra amik egyértelműen szándékosak.
Tegnap Ramos esete szándékos volt? Egyértelmű. Mandzukicnak persze hogy nem lett semmi baja, ahogy Chiellini is elfelejtette kb. egy perc után mi történt.
Nyilván nem azt mondom, hogy Ramost tiltsák el hónapokra, félreértés ne essék, nem is ez a mondandóm lényege, de például ezt is tárgyalhatnák. Egy-két meccs szerintem teljesen jogos, főleg, hogy hányadik esete volt már.