na, csak 75 misi euróból. azért ez így mindjárt más.PCsabi írta:The fee for Angel Di Maria is £59.7m. Not the reported £75m or £63.9m. [BBC Sport]
pont egy fabregas (37) + sanchez (38 mill euro) kombó.
vicc.
csak kellene az a madridi árus.
na, csak 75 misi euróból. azért ez így mindjárt más.PCsabi írta:The fee for Angel Di Maria is £59.7m. Not the reported £75m or £63.9m. [BBC Sport]
2010-ben meg lehet megvan a BL ha az Inter az első meccset nem 3 lesgóllal nyeri és a visszavágón nem fújnak el tőlünk egy teljesen szabályos gólt ami továbbjutást ért volna...Telliho írta: Baromi nagy közhely, de nagy csapatoknak van szerencséje.
2009-ben biztosan nem triplázunk, ha Övrebö nem hoz le egy 'olyan' meccset a Chelsea ellen, és lehet 2011-ben sincs meg a BL, ha Pepét nem szórja ki (utólag kiderült jogtalanul) a bíró az elődöntőben. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy BL győzelem nincsen kisebb vagy nagyobb mák nélkül.
gondolom arra célzott, hogy azért nem olyan kiemelkedő és lehengerlő csapat volt, mint a mienk vagy a bayerné például. egyszerűen csak ők értek be. de ez nem is baj, a blhez szerencse kell általában, ezért is olyan nehéz sorozat, ott nem elég az erős (vagy a legerősebb) csapat. sok edző ezért értékeli magasabban a bajnokságot, oda egy egész éves magas teljesítmény kell.Telliho írta: Baromi nagy közhely, de nagy csapatoknak van szerencséje.
2009-ben biztosan nem triplázunk, ha Övrebö nem hoz le egy 'olyan' meccset a Chelsea ellen, és lehet 2011-ben sincs meg a BL, ha Pepét nem szórja ki (utólag kiderült jogtalanul) a bíró az elődöntőben. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy BL győzelem nincsen kisebb vagy nagyobb mák nélkül.
Az első Clásicót elrontotta Ancelotti, akkor jogosan kapta a kritikákat, de a szezon végére valóban bizonyította, hogy még mindig zseni. Tavaly azért kellett egy remek szezont futó di María és Modric, de Xabi Alonso már csak jelenlétével is adott némi pluszt a csapatnak. Szóval sikerült kompenzálniuk, de a spanyol már kiöregedőben, Khedira fél lábbal Madridon kívül, Illaramendi meg kérdéses, azaz szerencsére van náluk is jó pár kérdőjel...Telliho írta:Klasszis vkp nélkül tolták végig a tavalyi szezont, és klasszis vkp nélkül aláztak az Allianz-ban is.
Csak annyit akartam mondani, hogy emlékszem tavaly az első klasszikus után mindenki Ancelotti-t szidta, és éltette 'Tata'-t, hogy mekkorát húzott a Messi szélre húzásával Csak aztán kiderült, hogy Martino nem tud mást a nagy csapatok ellen, és az is, hogy Ancelotti még mindig az egyik legjobb edző jelenleg, és leesett nekik egy dupla
Baromi nagy közhely, de nagy csapatoknak van szerencséje.S.Agüero írta:Senki nem istenítené ezt a Madridot, ha nem 6 percet hosszabbítanak a BL-döntőben, plusz Bartra kiszabja a pályáról Bale-t, vagy Neymar 5 centivel beljebb lövi a labdát a kupadöntőben.![]()
Persze a fociban nincs "ha", csak úgy mondtam.
Klasszis vkp nélkül tolták végig a tavalyi szezont, és klasszis vkp nélkül aláztak az Allianz-ban is.danianevem írta: Persze, hogy nem sz.rok, csak megint hoztak egy embert, aki inkább púp Ancelotti hátára, mintsem megoldás a problémákra. A walesinek is kellett idő mire beért, gondolom Hámesznél is így lesz. De ugye addig is játszatnia kell majd, mert 80 millióért nem a padra szoktak igazolni.
Ellenben klasszis vkp-jük már nem igazán van, márpedig az sosem ártana...
Persze, hogy nem sz.rok, csak megint hoztak egy embert, aki inkább púp Ancelotti hátára, mintsem megoldás a problémákra. A walesinek is kellett idő mire beért, gondolom Hámesznél is így lesz. De ugye addig is játszatnia kell majd, mert 80 millióért nem a padra szoktak igazolni.Telliho írta:Nem olyan sz*r ez a Madrid mint ahogy itt sokan gondolják, és Ancelotti tavaly is megcsinálta, pedig ott is már sokan voltak a támadó posztokra
azért egy Cordoba ellen, hazai pályán valószínűnek tartom, hogy elég lesz a Modric-Kroos kettős, ha meg durvább csapatok jönnek akkor Alonso, Khedira, akár Pepe-t is fel lehet tolni (bár itt asszem csak Mou használta 1-2-szer)visca el barca írta:
nézem a mai kezdőt, modric-kroos-dzsémsz, zselé-bél-benz azért komoly, h szűrő nélkül állnak fel, csak hogy minden sztárocska játszhasson. egy komolyabb brigád ezt a kp-t ugy megfirkálná h ihaj
Nem is fogsz! Nem fogják elővenni, mert akkor megint az lesz, hogy Uefalona, meg Unicef stb stb...kristop írta:mondtam ez lesz, ronaldo esetéről már nem is hallani
kristop írta:spanyol szövetség, ismét gratulálok.
bence-barca írta:Madridi szurkolótársaink kedvenc kifejezését használjam: kettős mérce.
Szerintem DM azért az utóbbi időben erősen túlértékelt lett, a BL döntőn nagyon jó meccse volt, meg még néhány másik kimagasló teljesítmény a szezonban, de ha megnézzük a komplett madridi időszakát, akkor nem mondanám, hogy olyan hű de nagyot alkotott volna. Kicsit olyan a helyzete, mint nálunk AS-nek, az idei jó teljesítmény elfeledtette a korábbi sok kevésbé jót. Az utolsó szezonban mutatott teljesítménye miatt én is megtartottam volna, de ha annyit fizetnek érte, amennyiről a hírek szólnak, bőven eladható.annak én is örülök, hogy elengedik őt, ő volt a legveszélyesebb (nem kapura, hanem játékban) és legkiszámíthatatlanabb játékosuk, nem egyszer ő húzta ki őket a ****ból, amikor a két sablonosabb sztárjuk csődöt mondott.
mondtam ez lesz, ronaldo esetéről már nem is hallani, simeone viszont megkapta a büntetését. kicsit alábecsültem őket, nyolc meccset kapott simeone, nem hatot. bíróhoz hozzáért -> nyolc meccs, játékost ököllel megütsz -> nulla meccs. spanyol szövetség, ismét gratulálok.kristop írta:a legdurvább, hogy már olyan közöny uralkodik ezzel kapcsolatban mindenhol, szinte nem is kommentálja senki, úgy se lesz semmi belőle. most érted, megütötte, aztán ököllel arcon csapta egy focimeccs közben? mindegy, a következő meccsen úgyis játszani fog, vagy maximum eltiltják a következő szuperkupáról. simeone? ő megkocogtatta a negyedik játékvezető fejét kétszer, na ő vagy hat meccsre el lesz meszelve a bajnokságban
annak én is örülök, hogy elengedik őt, ő volt a legveszélyesebb (nem kapura, hanem játékban) és legkiszámíthatatlanabb játékosuk, nem egyszer ő húzta ki őket a ****ból, amikor a két sablonosabb sztárjuk csődöt mondott.Leon írta:Engem nem zavar,hogy a Real ennyit kap érte,én annak örülök,hogy elengednek egy ilyen világklasszis játékost és ezzel gyengül a keretük.
Legközelebb egy kicsit tördelhetnéd, de egyébként nagyon jó összegzésP.G.D. írta:...