Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Persze, hogy nem sz.rok, csak megint hoztak egy embert, aki inkább púp Ancelotti hátára, mintsem megoldás a problémákra. A walesinek is kellett idő mire beért, gondolom Hámesznél is így lesz. De ugye addig is játszatnia kell majd, mert 80 millióért nem a padra szoktak igazolni.Telliho írta:Nem olyan sz*r ez a Madrid mint ahogy itt sokan gondolják, és Ancelotti tavaly is megcsinálta, pedig ott is már sokan voltak a támadó posztokra
azért egy Cordoba ellen, hazai pályán valószínűnek tartom, hogy elég lesz a Modric-Kroos kettős, ha meg durvább csapatok jönnek akkor Alonso, Khedira, akár Pepe-t is fel lehet tolni (bár itt asszem csak Mou használta 1-2-szer)visca el barca írta:
nézem a mai kezdőt, modric-kroos-dzsémsz, zselé-bél-benz azért komoly, h szűrő nélkül állnak fel, csak hogy minden sztárocska játszhasson. egy komolyabb brigád ezt a kp-t ugy megfirkálná h ihaj

Nem is fogsz! Nem fogják elővenni, mert akkor megint az lesz, hogy Uefalona, meg Unicef stb stb...kristop írta:mondtam ez lesz, ronaldo esetéről már nem is hallani
kristop írta:spanyol szövetség, ismét gratulálok.
bence-barca írta:Madridi szurkolótársaink kedvenc kifejezését használjam: kettős mérce.

Szerintem DM azért az utóbbi időben erősen túlértékelt lett, a BL döntőn nagyon jó meccse volt, meg még néhány másik kimagasló teljesítmény a szezonban, de ha megnézzük a komplett madridi időszakát, akkor nem mondanám, hogy olyan hű de nagyot alkotott volna. Kicsit olyan a helyzete, mint nálunk AS-nek, az idei jó teljesítmény elfeledtette a korábbi sok kevésbé jót. Az utolsó szezonban mutatott teljesítménye miatt én is megtartottam volna, de ha annyit fizetnek érte, amennyiről a hírek szólnak, bőven eladható.annak én is örülök, hogy elengedik őt, ő volt a legveszélyesebb (nem kapura, hanem játékban) és legkiszámíthatatlanabb játékosuk, nem egyszer ő húzta ki őket a ****ból, amikor a két sablonosabb sztárjuk csődöt mondott.
mondtam ez lesz, ronaldo esetéről már nem is hallani, simeone viszont megkapta a büntetését. kicsit alábecsültem őket, nyolc meccset kapott simeone, nem hatot. bíróhoz hozzáért -> nyolc meccs, játékost ököllel megütsz -> nulla meccs. spanyol szövetség, ismét gratulálok.kristop írta:a legdurvább, hogy már olyan közöny uralkodik ezzel kapcsolatban mindenhol, szinte nem is kommentálja senki, úgy se lesz semmi belőle. most érted, megütötte, aztán ököllel arcon csapta egy focimeccs közben? mindegy, a következő meccsen úgyis játszani fog, vagy maximum eltiltják a következő szuperkupáról. simeone? ő megkocogtatta a negyedik játékvezető fejét kétszer, na ő vagy hat meccsre el lesz meszelve a bajnokságban

annak én is örülök, hogy elengedik őt, ő volt a legveszélyesebb (nem kapura, hanem játékban) és legkiszámíthatatlanabb játékosuk, nem egyszer ő húzta ki őket a ****ból, amikor a két sablonosabb sztárjuk csődöt mondott.Leon írta:Engem nem zavar,hogy a Real ennyit kap érte,én annak örülök,hogy elengednek egy ilyen világklasszis játékost és ezzel gyengül a keretük.
Legközelebb egy kicsit tördelhetnéd, de egyébként nagyon jó összegzésP.G.D. írta:...

Ez több, mint Fabregas árának kétszerese. Már a 60-65 millió eurót is hatalmas túlzásnak éreztem, de ez 75 ill. más források még további 15 millióról is írnak.Leon írta:Szerintem Di Maria kiegyensúlyozottabb jó teljesítményt hozott az elmúlt években mint Fabregas és 10 millióval biztos többet ér,de azért nem kétszer annyit.Mint írtad az 50 millió lenne a reális de mivel az MU-nak a tavaly nagyon rondára sikeredett év után muszáj villantania valamit ezért nem tehetik meg,hogy azon 10-15 millión szórakozzanak és inkább kifizetik.
Engem nem zavar,hogy a Real ennyit kap érte,én annak örülök,hogy elengednek egy ilyen világklasszis játékost és ezzel gyengül a keretük.
Ez már nevetséges. Di Maria árát ha be kéne lőni, akkor olyan 50 millió körül lenne... Én nem is értem, hogy a Unitednél mire gondolnak? Most öszintén. Ennyi pénzért távozott tőlünk Fabregas és Alexis Sanchez. És akkor a minimális összegért (jövendőbeli) távozó Songot nem is mondtam... Ugyanennyi pénzért egy világklasszis csapatot hozhattak volna össze.PCsabi írta:Manchester United will pay a British transfer record fee of £63.9m for Angel Di Maria. [Sky Sports]
Hámesz?visca el barca írta:mondjuk én örülök ha eladják, egy normalis cserével kevesebb. egész kp-ra lesz két emberük, isco meg illara, előre megy egy szem jesé. ez se olyan félelmetes kispad...

nagyrészt egyetértek, a cesc, (tavalyi) götze, alexis, diego costa az ő szintjepetyka55 írta:Szubjektív ugyan, de akiket kiemeltem nálam simán vannak DM kategória.
Az, hogy csere jelen állás szerint sokat nem jelent. Tavaly kiugró szezonja volt, plusz a vébéje is jól sikerült, szóval egyértelmű, hogy magas az ára. Akkor számítana az általad említett cserés dolog, ha például a tavalyi szezont végig padozta volna.zola8787 írta: Megvédem veb-et, nem ér egy cserejátékos ennyit. Igen tudom képesség alapján nem kellene annak lennie, de a Realnál jelen pillanatban egy jó csere, így nem ér ennyit, kész.
Szubjektív ugyan, de akiket kiemeltem nálam simán vannak DM kategória.kristop írta:harmincért, meg negyvenért írom kik váltottak klubot idén:
griezmann, markovic, lallana, cesc, lukaku, herrera, shaw, alexis, diego costa, mangala
tavaly meg:
illaramendi, soldado, lamela, isco, fellaini, willian, higuain, götze, fernandinho