Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha mascherano lenne a vékápé busquets helyett, és hátul bartra kezdene, elégedett lennék, így csak so-so.Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar Jr
Továbbra is vezetni fogjuk a bajnokságot, tehát igen.albicelesteX írta:Ha ma esetleg kitömjük a Celtát azzal jobb lesz nekünk?
Te meg én? Biztos nemshutterisland írta: legyen egy szép 3-0, neymar, messi, suarez góllal, aztán jót alszunk.[/color]
Az összes Pool drukker, aki látta azt a szezont.. Értem amúgy amit mondasz, a média nem emlegetné ennyit a 08/09-es csapatot, ha nem nyer meg mindent, de NEKÜNK Barca drukkereknek az a játék akkor is örök emlék maradna.hajnesz írta:Tudom,nem ugyanaz a szint,de pl. a tavalyi Liverpool. Nyerték a meccseket,sokszor Suarez gálával,stb,aztán egy bajnoki második hely. Ki fog emlékezni rájuk mondjuk 2év múlva? Csak a győztesek nevét jegyzik meg
54, 74, 82.hajnesz írta:Csak a győztesek nevét jegyzik meg,épp ezért nem számit nekem,hogy Messi bent lesz-e a top3ban az aranylabda szavazáson,vagy nem. Ha nincs esélye nyerni,akkor majdnem mindegy. Utókor nem jegyzi meg, az meg nem tesz jót a lelkemnek,ha a tökéletes fogsor mellett ott fog szomorkodni.
Erre irtam azt,hogy a Barcánál a kettő nem zárja ki egymást,nem a mi szokásunk visszaállni,stb. Én csak arra írtam az egészet,hogy ha választani kellene a kettő közül,akkor a kupákat választanám. Tudom,nem ugyanaz a szint,de pl. a tavalyi Liverpool. Nyerték a meccseket,sokszor Suarez gálával,stb,aztán egy bajnoki második hely. Ki fog emlékezni rájuk mondjuk 2év múlva? Csak a győztesek nevét jegyzik meg,épp ezért nem számit nekem,hogy Messi bent lesz-e a top3ban az aranylabda szavazáson,vagy nem. Ha nincs esélye nyerni,akkor majdnem mindegy. Utókor nem jegyzi meg, az meg nem tesz jót a lelkemnek,ha a tökéletes fogsor mellett ott fog szomorkodni.palesz77 írta:Persze, ez igaz, csak itt arról volt szó, hogy "lepörgettük az órát" meccsekkel nyerünk mindent 1-0-ra, szóval 15. percben megvan a vezetés, onnantól meg csak hátul adogatás. És ezt nem értem, hogy ez miben jobb, mint mondjuk egy 2 kupás, de pazar játékot produkáló szezon. Nem kötekedésből mondom, cska tényleg nem értem..hajnesz írta:Mondjuk azzal nem értek egyet,hogy 1-0ra nem lehet úgy nyerni szép játékkal.Nekem a kupák nem kompenzálnák az unalmas játékot.
lehet, csak mindig ott van egy kontra vagy egy pontrúgás, és akkor megint szívás.Nem akarok ezen leakadni, de 1-0 ra is lehet győzni magabiztosan,hogy folyamatosan alakitod ki a helyzeteket,és uralod a játékot.
Persze, ez igaz, csak itt arról volt szó, hogy "lepörgettük az órát" meccsekkel nyerünk mindent 1-0-ra, szóval 15. percben megvan a vezetés, onnantól meg csak hátul adogatás. És ezt nem értem, hogy ez miben jobb, mint mondjuk egy 2 kupás, de pazar játékot produkáló szezon. Nem kötekedésből mondom, cska tényleg nem értem..hajnesz írta:Mondjuk azzal nem értek egyet,hogy 1-0ra nem lehet úgy nyerni szép játékkal.
Nem akarok ezen leakadni, de 1-0 ra is lehet győzni magabiztosan,hogy folyamatosan alakitod ki a helyzeteket,és uralod a játékot. Ezt nem vita kedvéért irtam le,csak úgy megjegyeztem.shutterisland írta:de hát nem erről beszélünk ?kicsiket kell magabiztosan verni,főleg akkor,mikor nincs formában a csapat
nem akarok én se 6-0-át, de azért egy 2-0 vagy 3-0 úgy, hogy már az első félidőben vezetünk és szépen, magabiztosan játszunk, ne legyen már túlzott elvárás.
egyébként addig vitázunk, míg jön egy malaga elleni bullshit újra, és semmilyen támadójátékkal leikszelünk.
Ezt azzal tudom magyarázni,hogy a Barcának szurkolok,és azt szeretném,hogy bármi áron begyüjtsünk minden kupát. A szurkolásnak pedig az egyik okozata,hogy a "védjegyünk" a szép játék. Igazából tök fölösleges ezen vitáznunk,mert a Barcelona sosem fog 1-0 meccsekkel bajnokságot nyerni, csak úgy megemlítettem,ha már feljött a téma. Mondjuk azzal nem értek egyet,hogy 1-0ra nem lehet úgy nyerni szép játékkal.palesz77 írta: Ezt amúgy tényleg magyarázzátok el pls, mert komolyan nem értem. Nektek ugyan akkora - sőt, nagyobb - élményt okozna az a 10 perc, ami alatt összesítve felemelné Xavia 6 kupát, és a magasba tartaná, mint a mondjuk 45*90 percnyi csodás játék, és a maradék pár meccsen néhány pontvesztés?
A 08/09-es csapatra senki nem azért emlékszik csak szerintem, mert megnyertük a 6 kupát, hanem mert úgy játszottunk, ahogy a nagykönyvbe meg van írva. Én pl totál el is felejtettem, hogy Titoval megnyertük a bajnokságot - pedig rekordpontszámmal ha jól rémlik -, mert az volt bennem, hogy sokszor nyögvenyelős volt a játék, és kezdtünk már szétesni.
Ezt amúgy tényleg magyarázzátok el pls, mert komolyan nem értem. Nektek ugyan akkora - sőt, nagyobb - élményt okozna az a 10 perc, ami alatt összesítve felemelné Xavia 6 kupát, és a magasba tartaná, mint a mondjuk 45*90 percnyi csodás játék, és a maradék pár meccsen néhány pontvesztés?hajnesz írta:Akkor pontosítsunk az adaton 99.99998%-ra. Mert én is inkább a 6kupát választanám,mert ez szinkronugrás,hanem foci.
de hát nem erről beszélünk ?kicsiket kell magabiztosan verni,főleg akkor,mikor nincs formában a csapat
Akkor pontosítsunk az adaton 99.99998%-ra. Mert én is inkább a 6kupát választanám,mert ez szinkronugrás,hanem foci. A szép játékot én is szeretem, de a kettő nem zárja ki egymást. Bob arról beszélt,hogy szereti a védelmi tolódásokat. Ha megnézed,akkor voltunk sikeresek,mikor a védelem is funkcionált (talán kivétel a Rijkaard féle Barca,mikor eggyel többet rúgtunk,mint az ellenfél). Egy csapat sem lehet sikeres,ha hátul nem zár szépen. Ez most hiányzik egyelőre,s ennyi.Mihu írta:Bob azt azért megkérdezem, hogy Te egyáltalán miért szurkolsz a Barcának? Te totálisan ellentétesen gondolkozol azzal, ami a Barca. Itt nem elég győzni, azt szép játékkal kell. Gyanítom, hogy ha lehoznánk egy 6 kupás szezont csupa 1-0s meccsel, ahol "lepörgettük az órát" (by Te), akkor a szurkolók 99.99999%-a igencsak elégedetlen lenne, és inkább választana egy 1-3 kupás szezont, de szép játékot játszva rúgjunk 120 gólt a bajnokságban és alázzunk a BL-ben vagy kupában. Ez a csapat világ életében arról szólt, hogy szép focit játszik, kiszolgálja a közönséget, támad, sosem áll be védekezni, hogy aztán abból a 3-4 kontrából eldöntse a meccset 1-0-ra. Katalóniában kis túlzással "népharag" lenne ha úgy nyernénk 2,3-0-ra, hogy közben nem játszunk szépen. Ott van a Real, ahol Capellonak azért kellett mennie egy bajnoki cím után, mert nem játszott szépen a csapat és ha jól emlékszem, akkor nem egy hazai győzelem után fütty közepette vonultak le a játékosok.
Kicsit túlragoztam ezt az egészet, de a lényeg, hogy ez a csapat mindenről szólt, szól és szólni fog, csak arról nem, amit Te gondolsz a fociról. Ezért nem tudom felfogni hogy Te, aki a védekező, taktikus, "pörgessük le az órát", mindegy hogy hogy, csak nyerjünk 1-0-ra típusú focit szereted, hogy szurkolhatsz egy olyan csapatnak, aki világ életében ezek totális ellentétéről szólt.
egy szóval nem írtam le azt, hogy TE azt mondtad, hogy esélyesebbek.Bob_Marley írta:Igen ezt írtam, hogy ők az esélyesebbek....wow.
arra akartam célozni az esélyesebb szóval, hogy tőlünk nem valami jó eredmény hazai pályán a 1-0 vagy egyéb nyögvenyelős győzelem, márpedig ilyet csak akkor várnék el a srácoktól ha tényleg egy nálunk jobb csapat érkezne hozzánk, de a Celta nem az.írtam tegnap, hogy nem szabad lebecsülni őket, de azét nehogy már ők legyenek az esélyesek
Jó tudni, hogy te már azt is eldöntöd ki kinek kell szurkoljon. Tudom hogy nagy Isten vagy Mr3, s mi mint pórnép vagyunk a hülyék, de majd eldöntöm én a dolgokat.shutterisland írta:ha juventus, atletico vagy chelsea szurkoló vagy, akkor biztosan igaz.de az hogy 5:0ra 10:0ra vagy egy utolsó perces góllal nyerünk rohadtul mindegy a lényeg a 3 pont
Mondjuk az én lelkemnek jót tenne egy gála, hogy azt a múltheti produkciót sikerüljön elfelejteni valahogy..Bob_Marley írta:nem idegenbe megyünk ez igaz, otthon vagyunk ez jó, de az hogy 5:0ra 10:0ra vagy egy utolsó perces góllal nyerünk rohadtul mindegy a lényeg a 3 pont és a javítás a múltkori 0 pontért.