Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
messideco írta:Utazás az Univerzum peremére
Míg az Interstellar nem jön ki tűrhető minőségben, próbálok hangolódni pár hasonló témájú filmmel. Ez most konkrétan dokumentumfilm, de HD-ban óriási élményt nyújt, rengeteg érdekes információt tartalmaz, és érdekes kérdéseket tesz fel. Megéri megnézni
Szerintem is sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a filmből.messideco írta:Lucy
Sokkal több volt szerintem a filmben, mint amit kihoztak belőle.
A párhuzamos képek (történet és természet) tetszettek, HD-ben nagyon jól kihozza.
pont most akartam belinkelni én isbence-barca írta:Nem vagyok egy nagy Star Wars fan, de ha senki sem teszi be akkor azért én igen!![]()
https://www.youtube.com/watch?v=OMOVFvcNfvE" target="_blank
visca el barca írta:időhurok
Nálam az időutazós/átírós filmeknél a kedvencek: Looper, Különvélemény, Frequency, na meg a Vissza a jövőbe trilógia. Kifejezetten jó még A holnap határa, Forráskód, Idétlen időkig. A sors/eleve elrendeltség kategóriából meg a Forrás és a Mr. Nobody is top kategória.davi10 írta:Nagyon bírom az ilyen "átírjuk a jövőt"-filmeket (várom az ajánlásokat), ezért amint megláttam a magon a filmet már kaptam is le.
Én sose olvasok leírást egy filmről, most se fogok. Majd este megnézem, a trailer tetszett.Fecooo írta: aki nem látta, el ne olvassa a spoilert!
ezen kívül jótanács: NE OLVASSATOK BELE A LEÍRÁSBA! EGY SZÓT SE! Töltsétek, nézzétek és ennyi!
aki nem látta, el ne olvassa a spoilert!davi10 írta:Időhurok
Elég jól szemléltetiInterstellar Timeline
A gond az volt, hogy nagyon elhelyezkedtem egy kanapén, géphez már nem akartam visszaülniDe azért így végignézni
Legközelebb inkább igyál egy tequilát
Ebben igazad van, de nekem pont az a véleményem, hogy hiába sablonos, közhelyes, azért az, mert ez az igazság. Nyilván ezek a közhelyek születtek valamiből, sajnos ilyen világot élünk. Lehetne "világbéke" simán, de mindig lesz egy ember, aki megmarja még az ételt adó kart is....Viszont nekem nem tetszett. annyira tipikus volt, hogy áááá.
- a jóságos király
- a gonosz majom
- a jóságos emberek
- a gonosz 1!!! ember